Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ženu unese během rutinního letu neznámý muž a hrozí jí, že zavraždí jejího otce. Tak je vtažena do komplotu proti jistému politikovi; má totiž svému únosci pomáhat při jeho likvidaci. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (446)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že Wes Craven už je minulost a musím uznat, že jsem se kurva mýlil. Méa culpa Wesi, natočit takhle svižný thriller umí málokdo. A tím svižný myslím, všechno. Například bitka maniaka s kudlou proti hlavní hrdince s baseballkou byla fakt namakaná. Navíc herecké obsazení bylo výborné, Cillian Murphy a jeho psychopatickej ksicht nezklamou nikdy a Rachel McAdams to slušelo a opravdu si získala, mé sympatie. A ještě jedna pochvala pro Cravena, konečně někdo natočil film s odpovídající stopáží a zbytečně to nenatahoval na úkor spádu a švihu. Prostě v rámci žánru excelentní dílo. ()

mysicka 

všechny recenze uživatele

vcelku průměrný thriller, který válcuje cillianovo charisma.. po jeho odečtení by zbyly hvězdičky jen dvě..:o) ten kluk je talent.. může hrát transsexuála, vědce přes slunce, psychopata a nebo třeba posledního bojovníka se zombíkama a pokaždý na sebe strhne veškerou mojí pozornost.. takže cilliane, tímto tě vítám ve svojí topce..;-) ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Ze začátku slušně rozjetá jízda, která se v půlce totálně zadrhne a ukončí se očekávaně nudně. Cillian Murphy je v některých scénách dostatečně dábelský. Bohužel se takto děje jen občas. Vystrašená Rachel McAdams je vystrašená od hlavy k patě a snaží se jakto jde. Celkově jde o lehce atmosférický film s nezvládnutým a ohraným koncem. To nepřekvapí nikoho. ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Držet se film po celou dobu pouze v kulisách letadla, neměl bych žádné připomínky. To se ale nestalo. Posledních dvacet minut totiž smetlo pečlivě vybudovanou atmosféru ze stolu během několika okamžiků, celé předchozí dění na obrazovce znehodnotilo a Noční let se tak pro mne stal jen "další" thriller, který vytahují z průměru vynikající herci. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Naprostá bezmoc, beznaděj a další emoce. Tento film je, co se týče rozpočtu menší, ale vůbec mu to neublížilo! Chytrý a hlavně chytlavý příběh, bravurně je zde zahrán záporák a k tomu jedna kladná (a jak jinak) také hezká herečka. Film vás nepustí od začátku do konce. (I když některé pasáže v domě mohli vynechat). ()

Galerie (87)

Zajímavosti (20)

  • Všimněte si pera s příšerkou. Ve scénáři je původně použito pero s Bartem Simpsonem, na které se ale produkci nepodařilo získat práva. (imro)
  • Když žena na letišti polije Lisu ledovým cappuccinem, výraz Rachel McAdams není hraný, ale doopravdy překvapený. Nevěděla, že nápoj bude tak studený. (Martinibaby)
  • Interiéry lietadla, kde prebiehala časť natáčania, sú interiérmi Boeingu 767. Pri viacerých záberoch zvonku však možno rozoznať iné typy lietadiel, ako Airbus A320, Boeing 727, Boeing 737 a Boeing 777. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama