Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratranci Bo a Luke Dukeovi jsou tak trochu postrachem města a celého okrsku Hazzard. Žijí rozmařilým způsobem života, ve kterém si nic neodpírají a velmi často se pohybují na hraně zákona. Místní šerif by je rád viděl ve vězení, a tak se zdejším vlivným bossem Davisem nastrčí do stodoly jejich rodinné farmy kotel na pálení kořalky a ta je jim zabavena. Nejsou však jediní, i jiným byly farmy konfiskovány a nikdo nezná pravý důvod. Poslední dobou mají bratranci velkou smůlu, jejich miláček - auťák Dodge Charger - byl jako vůz užívaný pro nelegální prodej alkoholu také zabaven. Tím pádem by se Bo a Luke nemohli zúčastnit blížícího se, pro město velice prestižního, závodu. Auto je zaparkováno v dílně jejich kamaráda, který nechá bratrance, aby ho v noci tajně odvezl. Mezitím se vloupají do kanceláří Davise a ukradnou velký trezor. V něm však nejsou peníze, ale pouze nějaké vzorky půdy... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (303)

movieband 

všechny recenze uživatele

Já nevím, ale poslední dobou narážím na čím dál tím lepší a bláznivější komedie. Mistři hazardu si na nic nehrají a jedou na plný plyn. Duo Knoxville - William Scott vás celou tu dobu nenechá vydechnout a kráska Jessica Simpson taky ne. Soundtrack byl skvělý a sedl do tohodle filmu jak ta prdel do gatí. Už dlouho jsem se tak nenasmál. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Ultraburanská komédia. Nespomínam si na film s väčším množstvo výkrikov a pazvukov. Inak je to totálny úlet, kde sa tvorcovia rozhodli, že nelogické momenty vo filme prekryjú ešte väčším množstvom nezmyslov aby sa to stratilo v tom dave nezmyslov. Veta nedáva zmysel? Tak potom presne vystihuje scénar. Dosť bolo karhania. Film je kačný vtipný bláznivý. A Jassica Simpson je megasexi. Paradoxne S.W. Scott je tu dosť otravný, pričom väčšinou filmom pridáva. Tentokrát to nie. Dal by som 4*, lebo som sa dobre bvavil ale je to až príliš stupidné a buranské (to slovo si požičiavam od inbých užívateľov, ale dokonale vystihuje). Takže výsledok 70% so zaokrúhlením nadol. ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Zoufale naivní scénář je sice hodně cítit a při závěrečném happy endu jsem se neubránil trpkému úšklebku, ale co na tom sejde, když Knoxville, Scott a jejich nadupaný General Lee mají plynový pedál po celou dobu stlačený pevně na zemi a zastaví se leda v pokoji plném svlečených univerzitních studentek? Já se skvěle bavil, honičky byly super a Jessica Simpson nepotřebuje žádný komentář.. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ale proč ne.. Kvůli oranžovému Generálu Lee s vlajkou Konfederace na střeše, co driftuje po kruhovém objezdu pod dohledem sochy generála Leeho či hopsá po silnicích Georgie, jsem schopen přimhouřit oči i nad tím, že vtip vykoukne na světlo jednou za 15 minut a že mi při pohledu na S.W.Scotta začnou rudnout a slzet. Bohužel to není od smíchu, ale alergie.. Mimochodem, pečlivě udržovaná farmářka Jessica Simpson svádí k dojmu, že si v pondělí v Hazzardu zajde ke kadeřnici, v úterý k vizážistce, středa patří modeláži nehtů, čtvrtek je vyhrazen soláriu a v pátek opět hurá ke kadeřnici, protože účes za stovky dolarů už je cítit hnojem.. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Body za Jessicu, která je zde neskutečně sexy, body za... no, je fajn, že je zde Burt Reynolds a člověk ví, že žije, i když pravda, už je to nějaký čas od natočení filmu, ale jinak mě tahle komedie prostě nenadchla. Johnny Knoxville a Seann William Scott vypadají jako zajímavá dvojka, ale tady mi prostě vadili. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (28)

  • Danny McBride si chcel zahrať rolu šerifa Rosca, avšak po prečítaní scenára zmenil názor. Nepáčilo sa mu, ako sa postava zmenila. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama