Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andymu je čtyřicet, pracuje ve skladu prodejny elektrospotřebičů, sbírá komiksové postavičky, a co se týče sexu, je stále panic. Když byl teenager, párkrát to nevyšlo a pak už nějak ztratil chuť to pořád zkoušet. Andy je celkem spokojený, ale jednoho dne se prořekne před kolegy z práce. Jeho spolupracovníci se mu za to zpočátku vysmívají, záhy ale nastupuje do jejich intenzivního školícího kurzu, který ho má přivést k jedinému cíli - ke ztrátě panictví. O některých věcech je ale snazší mluvit než je realizovat, což po sérii bláznivých a vtipných erotických selhání potvrdí i Andy a jeho kolegové. I když seznámení se sympatickou Trish by se možná mohlo proměnit v něco hlubšího. Jenže zkuste své holce přiznat, že jste ještě panic. Těžko se to říká v osmnácti, a co teprve ve čtyřiceti. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (488)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Človek by podľa názvu čakal, že sa bude jednať o komédiu plnú telesných tekutín, ktoré triskajú na všetky svetové strany. Omyl. 40 let panic je komédia o zdanlivej náročnosti zmysluplných vzťahov a o stupidite stupidných vzťahov. Nečakajte teda orgie, ale bohužiaľ ani salvy smiechu. Nenáročná oddychovka z ktorej si po dopozeraní budete pamätať maximálne tak depilačnú agóniu. ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

Jste-li osamělý burgerman s inteligencí nedopečeného kuřete a šarmem sobotního zvratku ve vlastních peřinách, jehož největší pohlavní úspěch je styk s hlínou v květináči, pak je tento film ušitý na míru přímo vám. Společně s Andym si můžete zafantazírovat o tom, jaké by to asi bylo, kdyby náhodná živá žena zaregistrovala vaši existenci tím, že by do vás vrazila v obchoďáku, spěchajíc k odpadkovému koši pro zbytky pizzy a vy byste se přitom omylem dotkli jejího kolena přes bavlněné tepláky. A pak nad touto představou můžete tři neděle lascivně masturbovat a vylepšovat ji svými neřestnými myšlenkami o vyhrnutém kotníčku. Holt, ne každý je učiněný lamač klitorisů, ale aspoň to dohání excelentní schopností jít včas na záchody a nenasrat si do slipáčů. ()

Reklama

ajuska 

všechny recenze uživatele

Jsou tam opravdu vtipné a povedené scény, ale je tam také pár těch, které by tam vážně být nemusely. Film má tak nějak nerovnoměrný spád, takže úplně nevtáhne do děje a postavy Andyho kolegů mi nebyly zrovna dvakrát sympatické, což se pochopitelně také odráží na mém hodnocení. Dávám tedy tři *, ale určitě je to alespoň lehký nadprůměr. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Slušně zpracovaná komediální záležitost, která zaujme především svým humorem a kvantem bizarních postav a postaviček. Režisér Judd Apatow hlavního hrdinu s mimikrami Steva Carella dostává do zcela absurdních situací, u nichž se buď musíte smát nebo znechuceně odvracet zrak. Nic mezi tím zkrátka a jednoduše není. The 40 Year-Old Virgin je tedy v rámci “pokleslých” komedií povedeným zástupcem, ke kterému se určitě ještě někdy vrátím. Skvělá práce! (Netflix) „So, tell me, Montel. Why weren't we invited to the party? What are we, Al Qaeda?“ ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Odteď je můj pták tvůj pták. Seženu ti číču." S vědomou převahou člověka, který o panictví přišel o nejeden týden dříve, než čtyřicetiletý jojošampion Andy, jsem očekával třeskutou zábavu a urputnou panicovu snahu o prvotní coitus. Místo toho jsem měl možnost sledovat týpka, kterého první zasunutí příliš netrápí a pouze pod tlakem kamarádů vyráží na nepříliš zajímavý lov. Nuda to sice není, ale já jsem byl ochoten bavit se mnohem víc. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (27)

  • 25-milionová produkce zaznamenala nečekaný úspěch, když za první tři dny (19. -21. 8. 2005) promítání diváci zanechali v pokladnách amerických kin 21,4 mil. dolarů. Po měsíci promítání se film stal třináctým v tomto roce, který v tržbě překročil magickou hranici 100 milionů. (imro)
  • Českou stopou ve filmu je plakát na hru Mafia, který je možné zahlédnout v obchodě s elektronikou. (Brousitch)
  • Režisér Judd Apatow prozradil recept na nečekaný úspěch filmu. Při preview filmu si nahrál reakce publika na magnetofon a pak podle nich film upravil ve střižně. Scény, které měly chladnější odezvu buď zkrátil nebo úplně vypustil. (don corleone)

Související novinky

Judd Apatow se vrací k režii

Judd Apatow se vrací k režii

01.02.2019

Po delší odmlce se slavný americký producent a režisér kultovních komedií Zbouchnutá nebo 40 let panic Judd Apatow vrací k režii. Přichystal si novou komedii pro komika a člena SNL Peta Davidsona,… (více)

Ďalší všemohúci smrteľník

Ďalší všemohúci smrteľník

27.08.2005

Keď sa reportér Bruce v podaní Jima Carreyho na krátky čas vžil do kože Boha, štúdiu Universal Pictures to celosvetovo vynieslo 485 miliónov dolárov. Že je na ceste pokračovanie neprekvapí nikoho, no… (více)

Reklama

Reklama