Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příroda udeří neuvěřitelně ničivou silou. Las Vegas rozmetá tornádo, severovýchod Spojených států sužují tropická vedra, která provázejí obrovské požáry. Následují prudké bouře a hromobití století. Pro ambiciózní chicagskou televizní reportérku Amy Harkingovou, která čeká ve své kariéře na velkou chvíli, je ale strach z těchto povětrnostních anomálií podružný ve srovnání s hrozícím energetickým kolapsem. Ten by zanechal celou populaci ve tmě, bez jakékoli možnosti komunikace a vystavenou nepředvídatelným nebezpečím... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (44)

Jayem 

všechny recenze uživatele

Ozaj koho môže napadnúť dať dokopy v katastrofickom filme problém s elektrinou a dve obrovské búrky alebo ak chcece tak niekolko tornád ( a ešte ktomu 6 stupňa ). Ani nevysvetlili prečo ani kde sa vzali. Vlastne nevysvetlili vôbec nič. A komu si treba pridať otrasné efekty a bečkových hercov. Aspoň sa tu objavil Randy Quaid ako spomianky na staré časy len škoda že tu nebol nadraty ako sme u neho zviknutý. A ta 1* len preto že už som videl aj horšie katastrofické filmy (Marabunta, Smrtiace kobylk ()

TheDarKnig odpad!

všechny recenze uživatele

no tak tohle bylo asi tak tisickrat horsi nez 10.5.. hlavne, jak trailery lakaly na totalni masakr a pak celej film jedna strasna nuda s par scenama s tak strasnou kamerou, divnym snimanim a hlavne bez vizualu ze to nejde ani popsat.. Dokonce i to proklinane Asylum dela lepsi filmy (ktere aspon pobavi svoji blbosti). Ale tohle... nemam slov a tentokrat ne v pozitivnim smyslu ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Blíží se setsakramentsky silná bouře a my máme možnost sledovat jeho příchod a průběh o dvou dílech celovečerní stopáže. Není to nic co by jsme již neznali. V meteorologické kanceláři sledují monitory a grafy a rozumbradují. Televizní reportérka se honí za senzací v podobě výpadku elektrického proudu. Když bouře udeří, nastává apokalypsa nadměrných rozměrů a děj sleduje různé lidi na různých místech s různými prožitky. Už od prvních minut se děj rozjede a do poslední minuty se nezastaví. Dramatičnost je udržována seč se dá a tak se plynulost poměrně drží. Jedná se o obyčejný televizní katastrofický film při malém rozpočtu dost viditelných. CGI efekty sice samou rozmazleností nad velkorozpočtovýma filmama nijak neoslní, ale přesto se na TV a svou dobu jedná o standart. Svižně ubíhající vize o silné bouři plných chyb a naivností může zpříjemnit posezení u televize, jen u toho proboha nepřemýšlet. To by by velká chyba. ()

pistik odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že tento film som videl iba raz a bohate mistačilo. jeden z ďalších zbytočných katastrofických filmov s lacnou výpravou. Takéto filmy sú rovnaké ako romantické komédie. Všetky na jedno kopyto. Je zarážajúce, že ešte v dnešnej dobe sú producenti ochotní vypustiť film, ktorý vyzeráako detská práca. ()

themic odpad!

všechny recenze uživatele

To snad ani nemá cenu komentovat, no i když možná radši jo..:) Nechápu troufalost těch lidí co tohle natáčej, naprosto opotřebované téma, nikoho tohle už nezajímá..! Katastrofické filmy jsou v poslední velmy oblíbeným žánrem režisérů, ale jen některým se to podaří dobře a věrně, né přeplácaně natočit... Ani nějak moc nechápu Randy Quaida, proč to v tomhle filmu vůbec vzal?(já bych to klidně vzal):D.. Prostě nic pro co má cenu ztrácet čas... Dva díli, proč? To chce tomu snad přidat na napětí? No nevím a ani radši nechci vědět, viděl sem, pobavilo a stačilo... Možná kdyby natočil dokument o skutečných katastrofách a né o nějakakých smyšlených, udělá určitě líp, vydělá víc peněz plus film bude mít větší úspěch... Tento film vřele NEDOPORUČUJI, snímek pro mě hluboce odpadl... :) ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se ve Winnipegu v Kanadě. (willy1)

Reklama

Reklama