Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý Manhattan je příjemná komedie, která potěší děti i jejich rodiče. Ve městě, které nikdy nespí, stojí dva mladí přátelé na prahu toho největšího dobrodružství ze všech. Gabe (Josh Hutcherson) a Rosemary (debutantka Charlie Ray) se znají odmalička, ale potom, co se utkali tváří v tvář v kurzu karate, se najednou oba vidí v úplně jiném světle. Kouzelné, zázračné, ale i šílené chvíle prvního zamilování - to všechno vás čeká v půvabném filmu, který pobaví celou rodinu! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

Jaro_slav 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmů, co znám, kde hlavní roli maj děcka a nejsou to spratkové na zabití, ba naopak ten film utáhnou. Že je ten kluk budoucí Peeta Melkark z Hunger Games, to jsem poznal, ale byl jsem si omylem jistej, že ta holka je Karren Gillan. Nebyla a je škoda, že se od tý doby v ničem neobjevila. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Jako film k ranní snídaně u televize je to opravdu milé, mladí herci sympatičtí a celý film se vede v duchu oddechové podívané. Pokud si však z těchto dětských patálií chcete odnést něco víc, máte smůlu. Nabídka je opravdu skromná, jeden chlapec, jedna dívka a dvě slova "miluji Tě", které by každé dítě ve filmu řeklo každému za trochu čokoládové zmrzliny:). Josh Hutcherson je však docela výrazný a až vyroste, mohl by být zajímavým hercem. ()

Reklama

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Hlavou se mi v tento okamžik honí tisíce myšlenek, ale jen málo z nich je veselých. Po shlédnutí tohoto filmu jsem si totiž uvědomil, že jsem nikdy ve svém dlouhém životě nenašel svou první lásku - a to není dobře. Vím, že 99 % prvních lásek skončí, ale je na nich to nejkrásnější, co může člověka potkat - zůstanou trvale zapsány ve vašich myslích. Můj problém byl totiž v tom, že jsem vždy utekl. NIKDY to nedělejte, neboť potom budete utíkat celý život. Příjemý film, kterému lze vytknout pouze happy end mezi rodiči, který v reálu je tak 10 procentní. Hezky zahráno, uvěřitelný děj - proč né 4? ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pri kvalite, akú dosiahol tento film je naozaj vyzdvihnúť prácu tvorcov, pretože chýbal len malý krôčik, aby skončil niekde v kategórii trápnych detských regálov. Pohľad na prvú lásku očami desaťročného chlapca. Ok, ale ako ho spraviť pozerateľný aj pre dospelých? Pozrite si ho a uvidíte. A pritom je to také naivné a hlúpučké až je to milé a pohodové. Len sa treba preniesť cez prvých pár minút a nechať sa viesť vtipnými detskými postrehmi a názormi na svet a hlavne na lásku. 80%. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Takéto filmy o detských láskach a ich nástrahách mám veľmi rád (ako napr. Flipped, Moonrise Kingdom, Fan chan a pod.). Little Manhattan bol pre mňa príjemným filmom s dôvtipom, nápaditosťou a typickou detskou domýšľavosťou - a to je presne to, čo od filmov tohto typu očakávam. Vnútorný monológ Gabea, ktorý nás sprevádzal celým filmom bol veľkým pozitívom, ktorý to ešte viac potiahol vyššie. Taktiež aj scenérie New Yorku. Bolo zaujímavé sledovať vývoj vzťahu hanblivého Gabea a jeho femme fatale Rosemary (mimochodom veľmi šarmantná dievčina). Občas síce trochu infantilne a impulzívne, ale asi aj to k tomu patrí. No celkovo dosť vydarené, dokonca sa podarilo aj obísť klasickú klišovitú šablónu a malo to v sebe aj kus realistického pohľadu na svet a pekné posolstvo! ()

Galerie (29)

Zajímavosti (6)

  • První pusa Gaba a Rosemary byla i první životní pusa pro Joshe Hutchersona a Charlie Ray. (Fugas.cz)
  • Charlie Ray během natáčení značně vyrostla, a tak musel Josh Hutcherson stát na krabici, aby v některých scénách dosáhl její výšky. (Fugas.cz)

Reklama

Reklama