Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Whose Line Is It Anyway? je improvizační komediální hra, v níž čtveřice komiků předvádí zábavné scénky a skeče na předem zvolené téma, avšak za podmínek, které dávají představení zcela novou a zábavnou podobu. (Ruuzha)

Recenze (119)

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Nedám plný počet z jednoho prostého důvodu - u každé disciplíny mi bylo přesně jasné, kdo v ní bude účinkovat a štvalo mě, že je to vlastně improvizace jen napůl. Jasně, kdo by chtěl vidět Colina, jak zpívá nějaké slečně v "Musical Styles"? Ale that's not the point - česká Partička má oproti tomuto výhodu, že herci se vždycky střídají a nikdo nikdy skutečně neví, co vlastně bude hrát a s kým. Na druhou stranu - v americké verzi dostaneme naservírovanou podívanou od o třídu až dvě lepších komiků. I tak - veeeery funny :) 80% ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Podobný formát zábavy moc nemusím a ani jej nevyhledávám. K tomuto dílku jsem se dostal jen díky vysokému hodnocení zde. Všem díky za tip :-) Jednotliví účinkující jsou doslova neskuteční. Dokáží zaimprovizovat cokoli a velmi dobře. Partička vedle toho vypadá (a taky dle mě je) jako velmi ubohá banda amatérů. Přesto, že se to nikdy nestane mým nejoblíbenějším formátem, jsou to velmi slušné čtyři hvězdy. ()

Reklama

chrchel 

všechny recenze uživatele

Myslím, že místní hodnocení 97% mluví naprosto za vše. Takhle má vypadat televizní zábava! Mimochodem nová série (léto 2013) zatím vyplodila tři díly, které možná nedosahují kvalit starších, ale trojice Ryan, Colin a Wayne je pořád dokonalá! A ano, zhlédnul jsem všechny starší díly, některé nejednou, a přesto při nich nepřestávám dostávat záchvaty smíchu :-) ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Patřím ke skupině lidí, kteří se mohou královsky bavit a udržovat přitom zcela ztrnulý výraz - a tenhle pořad je jedinou, krásnou výjimkou, která toto pravidlo potvrzuje. Když jsem narazil na první klípky, bylo to jako zjevení a strávil jsem dlouhé noci hihňáním u kompu se sluchátky na uších a probouzením mých spolunocležníků ze sna. Sice si musím průběžně hledat na wikipedii a google různé odkazy na americkou popkulturu, které se v pořadu dosti hojně vyskytují, ale stojí to věru za to, přátelé. Možná vám to bude trvat dva, tři díly, než se do toho naplno dostanete, pak už je ale vše ztraceno. Dokonalé a nepopsatelné. p.s. Pozor, tohle platí pouze pro americkou verzi s moderátorem Drewem Barrym. Britská verze je teprve nesmělým krůčkem ke genialitě. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se koukl na prvních 5 dílů, abych věděl o co jsem celý ty roky přicházel a musím se přiznat, že jsem úplně nadšený nebyl a nemám potřebu na pořad koukat dále. Samozřejmě, že se čas od času objeví momentka, která vám pozvedne koutky úst, ale žádné salvy smíchu jsem bohužel nezaznamenal. Herecká čtveřice je určitě zajímavá a mnohem talentovanější než ta česká. Dříve jsem ovšem viděl českou Partičku, takže tahle americko - britská varianta mě neměla moc čím překvapit. Navíc mi docela vadí stáří pořadu, takže hodně fórků už nespadá do kategorie nejaktuálnějších. To je asi tak všechno, co jsem měl na srdíčku. Hvězdička. ()

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama