Reklama

Reklama

Partička

(pořad)
Česko, 2011, 82x35 min

Režie:

Dano Dangl

Scénář:

Dano Dangl

Účinkují:

Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Ondřej Sokol, Dano Dangl, Tatiana Dyková, Petr Vacek, Lucie Bílá, Vojtěch Dyk, Jan Maxián, Jakub Prachař (více)
(další profese)

VOD (1)

Zábava tak hustá, že by se dala krájet! Pánové G & S se poprvé na Primě představí v improvizační show, ve které se ovšem sami budou stávat „oběťmi“ svých kolegů. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vidět, jak si konečně dělá někdo srandu ze „Suchoše a Geni“. A jak takové trápení bavičů vypadá? (TV Prima)

Recenze (856)

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně nudný pořad, který pro mě byl neskutečným utrpením už jen tím, že jsem ho dokoukal do konce. Nevím jestli stárnu, ale tento typ humoru mi vůbec nic neříká. Jediným záchranným aspektem může být pravidelné střídání oněch šašků na pódiu, protože ta nynější čtyřka je přímo katastrofální a to jsem Suchošův dlouholetý fanda. Stará dobrá Ruská ruleta je proto stále lepší i mou doporučenou volbou, než tahle ubohost, která z našich obrazovek očekávaně brzy odejde stejně rychle jako na ně přišla. Maximálně proto dám jednu hvězdu za už zmíněného Michala Suchánka a to ještě se zamhouřeným okem. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Pořad u kterého se nasměju, co nasměju - nařehtám a načerpám energii do dalšího dne :-) Hvězdou pořadu je pro mě určitě Igor, pak Ondra a Michal s Richardem. Ti dva poslední trošinku pokulhávají s improvizací ve scénkách, ale klobouk dolů dámy a pánové ... Ti co dokáží takhle improvizovat a ještě k tomu před diváky a kamerami jsou borci. Partička je bezva pořad a doufám, že jen tak neskončí. Je to úspěšné navázání na hereckou improvizaci Lábuse a Kaisera jestli si vzpomínáte :-) Taky běžel kdysi dávno v televizi podobný pořad s nimi jako teď běží Partička :-) ()

Reklama

Phobia

všechny recenze uživatele

Svatá makrelo, jak se tohle ocitlo v červených číslech?! Zkusila jsem tenhle pořad z nudy sledovat jen jednou a chcípala jsem u toho, bohužel ne smíchy, ale trapností. Dlouhých 10 minut jsem čekala, kdy se místo dávícího reflexu alespoň mírně pozvednou koutky v pobaveném úsměvu, leč marně. Druhý pokus tahle partička trapáků ode mě nedostane a na základě protrpěné desetiminutovky nebudu hodnotit, ovšem pořád se mi nedaří vrátit spodní čelist zpět k té horní z šokujícího faktu, kolik lidí tohle považuje za kvalitní zábavu. Dala bych maximálně jednu skomírající astru za nelehkou snahu improvizovat. EDIT: No dobrá, neplánovaně jsem absolvovala dalších zhruba 10 minut a tentokrát jsem tolik netrpěla, mohlo by to být i na dvě cípaté! ()

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Některé scénky jsou až smrtelně vtipné. Některé hry se povedou tak, že se musím smíchy za břicho popadat. A že je jich celkem i většina. Když jsem Partičku ale viděla poprvé, říkala jsem si, bože, co to je??? Pustila jsem to někde v půlce a vůbec nevěděla, oč jde. Takže se některým hodnocením ani nedivím, viděno takhle, tak je to skutečně příšernost. Ale když pořadu dáte šanci, věřím, že i vy škarohlídi, se dostatečně pobavíte. Je to fakt sranda :-) Úplně nejlepší je Ondra Sokol, nemůžu si pomoct, ale ten mě rozesměje bezpečně úplně pokaždé. A bez Mariána Čurky by to také nebylo ono. Ten zkrátka k oběma vypečeným partičkám neodmyslitelně patří. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Výborná improvizační show na Primě, zpracovaná hodně podobně podle slovenské verze. Pořad spočívá na improvizaci čtyř herců při různých hrách. Stejně jako na Slovensku pořadem provází Daniel Dangl ( tlemí se jak žába) nejméně sympatický a nedává celkově dobrý dojem celému představení. Účinkující: Michal Suchánek, Richard Genzer, Ondřej Sokol a Igor Chmela. Občas se v pořadu objeví i pozvaný host. Lepší verze oproti slovenskému pořadu a to hlavně díky Genzerovi a Suchánkovi. / Viděné epizody z roku 2011-2014 *103.dílů / ( Hodnocení: 9/10 ) ()

Galerie (29)

Zajímavosti (42)

  • Nesestříhané hry, kde hádá většinou Richard Genzer, mají povětšinou cca 90 minut, ovšem někdy se hádání může protáhnout i na mnohem déle. (DexMASTER094)
  • Seriál vyhrál v roce 2011 v soutěži TýTý v kategorii pořad roku a stal se rovněž absolutním vítězem. Uspěl také Ondřej Sokol, který se stal osobností televizní zábavy a který byl současně nominován v kategorii objev roku. (kohout08)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama