Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ctižádostivý spisovatel Carter Webb právě dostal kopačky od své lásky. Zničený se stěhuje na předměstí Michiganu, aby se staral o svou svéráznou nemocnou babičku. Touží napsat knihu, která by se stala bestsellerem.
Brzy po příjezdu se seznámí se Sarah Hardwickovou (Meg Ryan) a jejími dcerami Lucy a Paige. Mezi ním a okouzlující, bezprostřední Sarah začíná vznikat zvláštní vztah. Jenže o sblížení s Carterem usiluje i dcera Lucy. Jejich životy se vzájemně proplétají a Carter znamená pro ženy ve svém okolí víc, než by se zdálo… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Svým, jemným humorem úsměvný a hereckou kvalitou silný příběh dvou žen (matky a dcery), vzhlížících k životní síle respektive ciničnosti spisovatele porno scénářů v podání Adama Brodyho. Do rolí matky s dcerou dosaďtě, nádhernou Kristen Stewart s vyzrálou Meg Ryan, přidejte faktor tragédie, odečtěte citové vydírání a výjde vám tahle upřímná, milá a moc krásně natočená oddechovka. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Trochu víc než obyčejná romantická komedie, která trochu naťukává rodiné vztahy (nejde o žádný psychologický těžkopádný film, vše je podáno odlehčeně). Sice ani tady nechybí stokrát otřepané a trochu laciné scény, ale oslovilo mě to - nevím čím, jen vím, že mám po zkouknutí dobrý pocit. Taky jsou moc rád, že tu Meg nebyla tak neskutečně zmalovaná jako o rok později v My Mom's New Boyfriend; tady vypadá zhruba tak, jak ji asi každý zná. ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

Režisér a scenárista Jonathan Kasdan, ktorý týmto filmom debutuje na oboch pozíciách, zdá sa nezdedil veľa talentu od svojho otca Lawrenca. Aj napriek nie príliš veľkej stopáži je film dosť nudný a plné klišé. Dialógy sú hrozne kŕčovité a nerealistické. Je veľmi naivné, myslieť si, že keď do filmu namontujete rakovinu, hneď sa z toho stane silná dráma. Takto jednoducho to nefunguje. Navyše som bol dosť sklamaný aj z Meg Ryan, viac ma upútali Kristen Stewart a Makenzie Vega v úlohách jej dcér. Neviem, čo týmto filmom chcel autor povedať, ale je to jeden z najzbytočnejších filmov, aké som videl. Aj keď je len pár minút od jeho skončenia, už teraz si poriadne nepamätám, o čom vlastne bol. ()

marvan 

všechny recenze uživatele

Hlavním hrdinou je začínající spisovatel, ideální toť materiál pro intimní sondy, přesvědčivě ztvárněný Adamem Brodym. Méně šťastná byla volba Meg Ryanové. Citová vyděračka a osvědčená harcovnice romantickýh filmů sem přináší svůj po mnoho let vybrušovaný arzenál afektovaných grimas a nadbytečného šermování rukou. To vše v obvyklém sterilním prostředí amerického áčkového filmu, kde i psí hovno na ulici nese pečeť exkluzivního designu. Naštěstí ani americkému filmovému průmyslu se nepodařilo uhasit život, tepající v tomto příběhu. ()

meave 

všechny recenze uživatele

Príbeh mladého Cartera, ktorý vnáša miestami až starecký náhľad do problémov malomestskej rodinky, by možno nebol vôbec zlý, keby sa ho niekto nerozhodol nadabovať. Asi by stále ostal klišoidný a nie celkom uveriteľný, ale istotne by bol pozerateľný. Meg Ryan mám stále rada aj s jej neverbálnym prejavom a ani ostatní to až tak nezbabrali. Ale ten dabing... odradil ma aj od originálu. ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama