Reklama

Reklama

Na území žen

  • USA In the Land of Women (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ctižádostivý spisovatel Carter Webb právě dostal kopačky od své lásky. Zničený se stěhuje na předměstí Michiganu, aby se staral o svou svéráznou nemocnou babičku. Touží napsat knihu, která by se stala bestsellerem.
Brzy po příjezdu se seznámí se Sarah Hardwickovou (Meg Ryan) a jejími dcerami Lucy a Paige. Mezi ním a okouzlující, bezprostřední Sarah začíná vznikat zvláštní vztah. Jenže o sblížení s Carterem usiluje i dcera Lucy. Jejich životy se vzájemně proplétají a Carter znamená pro ženy ve svém okolí víc, než by se zdálo… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

Lulu13 

všechny recenze uživatele

Režisér stavil na známe mená v obsadení, no na to aby tak tuctový námet dokázal ešte zaujať by to chcelo trochu viac. Viac ako fádne spracovanie s otrasným scénarom a dialógmi ako pre dementov. Postavy sa chovali hlúpo až absurdne a jedinú emóciu, čo vo mne vyvolali bolo rozčúlenie sa nad ich správaním. Inak ma nechali úplne chladnou. Ani tí herci, čo v iných filmoch dokážu aj niečo zahrať, tu toho veľa neukázali. No pri tak tupom scénari, s ktorým sa zrejme nedokázali stotožniť ani oni sa vlastne nečudujem. ()

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Další zajímavá herecká trojice se tu sešla. Meg je pro mě normální herečka, filmy s ní nijak nevyhledávám. Adam to bylo docela překvapení pro mě, protože na takovýhle týpky nejsem moc stavěnej, ale překousnul sem to a on docela mile překvapil. No Kristen... :-) To je má vášen, filmy s ní si vychutnávám. Tady hrála dobře, ale nadprůměr z toho neudělal. Zajímavý, i když občas předvídatelný příběh. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nezapomeň na tu scénu, ve který ho začínající policajt vyhulí mafiánskýmu bossovi." Asi začnu psát scénáře k soft pornu, protože se jedná o žánr s vysokou sledovaností i prodejností a mám dost málo fantazie na to, abych kazil podstatu nějakým žvatláním. Průzkumem trhu jsem však zjistil, že scénáře u nás automaticky generuje počítač HAL 69, takže ve mně Carter nezíská konkurenci. To je asi dobře, protože o něj právě svedly boj matka s dvěma dcerkami a na to je potřeba být ve střehu. Já jsem moc nebyl, takže jsem se občas pousmál, chvílemi jsem si zdříml a brzy jsem zjistil, že je mi tak nějak jedno kdo, komu, s kým, za čími zády nebo za kolik. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Příjemně civilní vztahové drama s reálnými vztahy, přirozenými reakcemi a sympaticky nehollywoodským zakončením, které nechává otevřené téměř všechny rozehrané vztahy. Jako by nám filmaři pouze na chvíli otevřeli okno a nechali nahlédnout do několika obyčejných životů i když přes tradiční mainstreamovou filmovou optiku. Občas nějaké to klišé a trocha sentimentu nerušila a byly vlastně taky tak trochu ze života. Po dlouhé době potěšila neokázalá Meg Ryan jako úplně obyčejná máma, a také Olympia Dudakis ve střídmě střižené roli babičky. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Trochu víc než obyčejná romantická komedie, která trochu naťukává rodiné vztahy (nejde o žádný psychologický těžkopádný film, vše je podáno odlehčeně). Sice ani tady nechybí stokrát otřepané a trochu laciné scény, ale oslovilo mě to - nevím čím, jen vím, že mám po zkouknutí dobrý pocit. Taky jsou moc rád, že tu Meg nebyla tak neskutečně zmalovaná jako o rok později v My Mom's New Boyfriend; tady vypadá zhruba tak, jak ji asi každý zná. ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama