Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1880. Drsný zákon Dalekého Západu nešetří ani Mexiko. Sara, dcera bohatého bankéře, a Maria, holka z rolnické rodiny, mají jen málo šancí sdílet stejný osud. Až do dne, kdy Tyler Jackson, zástupce bankovní společnosti New York Bank and Trust, zničí jejich rodiny, aby se nezákonně zmocnil mexické půdy a umožnil tak prodloužit americkou železnici. Jsou odhodlané pomstít své otce a ochránit svoji půdu. Obratem ruky se z dvou mladých dam stanou drsné pistolnice, které začnou útočit na pobočky banky Bank and Trust. Quentin je mladý a přísný inspektor, kterého vyslala newyorská policie, aby obě ženy zatknul. Odolá však kouzlu těchto dvou krásek? A jaké zbraně použijí na Tylera Jacksona? On a jeho lidé se pomalu začínají obávat jejich koltů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (375)

Shit 

všechny recenze uživatele

Na začátku se na to skoro nedá koukat, fakt neskutečně trapný a přežíval sem jen díky Penelope Cruz a hlavně díky Salmě Hayek, kerý to tady sekne, ale pak se to docela příjemě rozjede a nakonec je z toho dobrá pohodovka, která sice neni nic extra, ale pobavit dokáže a na závěr je docela dobrá akcička s koncem jak z westernu Sergia Leoneho. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $-Tržby Celosvetovo $18,381,890║ Western to už nemá v dnešnej dobe ľahké, tento žáner je dosť upadajúci a len ťažko k výslniu dopomôžu takéto počiny aj keď Penelope Cruz a Salma Hayek sú vo svojich úlohách viac než príjemné, dej nemá až taký spád aby mohli ich osôbky film posunúť na inú métu. Po celý čas sledujeme klasickú rozprávku o tom ako neskúsené dievčatá sa dajú v mene spravedlnosti na cestu vykrádania bánk a dosť úspešného... ich protivník v podaní Gary Cerventasa je skôr komický než by z neho išiel strach, film sa miestamy snaží hrať na komédie ale nejde to až tak ako by si asi dotyční priali, za celý čas nemá dej jednej silnejšej momentky a ani poriadnej prestrelky, jedine ako tak pobaví trénovanie ústrednej dvojice hercom Samom Shepardom a ten spolu Steve Zahnom ako ich pomocníkom a poradcom sú ako tak dobrými sekundantmi, škoda že Shepard nedostal viac priestoru on sa do starého ošarpaného lupiča bánk fakt hodil. Dal by som presnejšie hodnotenie 50% ale na tie tri hviezdičky by som to nezaokruhloval. /45%/ ()

Reklama

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že někomu může stačit pohled na dvě hispánské krasotinky, které se během patnácti minut bez logického důvodu pětkrát vrhnou po jednom z mužských hrdinů ve snaze mu vytrhnout mandle jazykem a za stejnout dobu se stihnou třikrát poprat mezi sebou ve stylu zápasnic v bahně, ale pokud rádi při filmu udržujete mozek aspoň na poloviční výkon, Sexy Pistols není ten pravý film pro vás. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Western pre ženy. Hlavná dvojka je krásna a ono im to v sedle aj sluší, ale podobné vzkriesenia westernového žánru ma akosi urážajú. Výprava je pekná, humor občas úsmevný, ale príbeh za veľa nestojí. Samozrejme je celý film s minimom krvi. Jediná zaujímavá akčná scéna, je tá spomalená prestrelka vo vlaku (ešte aj tá je neprehľadná). Toto sa proste pravému fanúšikovi westernov nemôže páčiť. 45% ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Vcelku sympatická blbůstka s překrásnými herečkami, místy až úchvatnou kamerou, solidní režií (až na ten bullet-time těsně před koncem) a hodně hloupým scénářem, který nedokázal přijít s žádným novým nápadem v rámci žánru. Besson by měl přestat psát a produkovat tyhle "výrobky" a vrátit se ke svým osobitým snímkům. ** 1/2 ()

Galerie (64)

Zajímavosti (10)

  • Norští režiséři Joachim Ronning a Espen Sandberg mají za sebou minimálně 300 reklam pro mnohé prestižní značky a Sexy Pistols je jejich celovečerní debut. (imro)
  • Snímek natáčeli ve slavné mexické lokalitě Durango, kde vznikly klasické westerny jako El Topo (1970), či Pat Garrett a Billy the Kid (1973). Mnohé z filmových kulis, které tam byly postaveny za víc jak sto let filmování, tvůrci využívají dodnes. (imro)

Reklama

Reklama