Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1880. Drsný zákon Dalekého Západu nešetří ani Mexiko. Sara, dcera bohatého bankéře, a Maria, holka z rolnické rodiny, mají jen málo šancí sdílet stejný osud. Až do dne, kdy Tyler Jackson, zástupce bankovní společnosti New York Bank and Trust, zničí jejich rodiny, aby se nezákonně zmocnil mexické půdy a umožnil tak prodloužit americkou železnici. Jsou odhodlané pomstít své otce a ochránit svoji půdu. Obratem ruky se z dvou mladých dam stanou drsné pistolnice, které začnou útočit na pobočky banky Bank and Trust. Quentin je mladý a přísný inspektor, kterého vyslala newyorská policie, aby obě ženy zatknul. Odolá však kouzlu těchto dvou krásek? A jaké zbraně použijí na Tylera Jacksona? On a jeho lidé se pomalu začínají obávat jejich koltů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (375)

numi 

všechny recenze uživatele

Ne, tady je jakékoli příbližéní děje naprosto scestné a zbytečné, protože tenhle film příběh nepotřebuje, a popravdě řečeno ho vlastně téměř ani nemá. Devadesát procent scén má svou vlastní, o vtipné vyustění se snažící pointu a může být z filmu klidně vyňato, neklade žádné otázky a nenabízí žadné odpovědi. Z každého záběru je patrné, že jediné o co tady jde, je prodat krásná těla, dokonalé (de)kolty, svůdné úsměvy a smyslné rty Salmy Hayek a Penélope Cruz. A já kupuji. A asi nebudu sám. Tenhle film plní svůj účel. Ve zbytku jde o jakousi podivnou parodii na westerny, která drhne a skřípe, kde se dá. Ruku na srdce, čekal snad někdo od tohohle filmu víc, než svůdné křivky Salmy Hayek a odzbrojující rty Penélope Cruz? Já tedy ne. Ono se to opravdu dá vyjádřit tou nejpropranější větou: Jedna hvězdička za Salmu a druhá za Penélope. Adiós, amigos. [červen 2006] ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Na začátku se na to skoro nedá koukat, fakt neskutečně trapný a přežíval sem jen díky Penelope Cruz a hlavně díky Salmě Hayek, kerý to tady sekne, ale pak se to docela příjemě rozjede a nakonec je z toho dobrá pohodovka, která sice neni nic extra, ale pobavit dokáže a na závěr je docela dobrá akcička s koncem jak z westernu Sergia Leoneho. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Z westernového žánru se ve francouzských koprodukčních rukách stala ukřičená nuda, která si ze zlatého hollywoodského žánru bere jenom pistole, klobouky, koně a vylupování bank. Od všeho sice hodně, ale v tak upachtěném podání, že mužské oko může jenom snaživě vyhledávat kouzelně hluboké výstřihy. Dvě chudé hvězdy tak do Bessonovy stáje posílám hlavně kvůli kráskám v hlavních rolích a díky nečekaně úžasné akční scéně ve vlaku. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

No jo, další slaboduchý výlisek sjel z pásu. Je složen hlavně z laciných triků, z nichž nejlacinějším se zdá být obsazení dvou hispánských krasavic, zaručený to magnet na diváka mužského rodu. Netroufám si odhadnout jeho návštěvnost v kinech, já osobně bych ho však umístila nanejvýš na nosič DVD, sekce bonusy, podsekce vystřižené scény. Celý. ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Sexy Pistols jsou naprosto výborná pohádka. Krásné prostředí, celkem vtipné dialogy a velice 'zajímavá' dvojice hlavních postav, jejichž herečky jsou vlastně hlavním tahounem filmu. Stačí se posadit, vypnout mozek a kochat se... přírodou, jistěže. A ještě jedna věc - kdyby byl film delší, závěr příběhu zajímavější a takových scén, jako byla ta závěrečná, víc, nebál bych se dát 4*. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (10)

  • Původně měl mít film premiéru ke konci roku 2005, která se musela odložit na začátek roku 2006. Nakonec to ani tehdy nevyšlo a film spatřil světlo světa až v září 2006. (KucC)
  • Norští režiséři Joachim Ronning a Espen Sandberg mají za sebou minimálně 300 reklam pro mnohé prestižní značky a Sexy Pistols je jejich celovečerní debut. (imro)
  • Quentin (Steve Zahn) používá a mluví o metodě dopadení pachatele pomocí identifikace otisků prstů, tzv. daktyloskopii, bezmála třicet let před jejím prvním použitím v roce 1877 v Indii. (Cheeker)

Reklama

Reklama