Reklama

Reklama

Mladá včela jménem Barry se nechce bezmyšlenkovitě zapojit do pracovního procesu. Když vylétne z úlu a rozhlédne se po světě, zamiluje se do sympatické květinářky Vanessy. S její pomocí zažaluje u soudu lidské firmy za vykořisťování, ale po vyhraném procesu musí napravit důsledky obousečného vítězství. (HBO Europe)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (353)

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Tak toto mě velice mile překvapilo. Nemělo to sice žádný našlapaný příběh, ale ty ty hlášky..... U žádného animáče jsem se takhle s chutí nezasmál. Sice jsem se neválel smíchy, ale jak jsem už řekl, film mě bavil. Nejmenší tento humor asi neocení, protože je určený spíše pro starší ( ti co znají Stinga :-) ), ale i tak se to bude určitě líbit. Co dodat, prostě BLACK AND YELLOW. ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Svůj postoj k novým animovaným filmům jsem již na několika místech zveřejnil. Ovšem sem tam se na nějaký filmeček podívám a například v tomto případě to ani nebylo na škodu. Děj není nijak originální, zato je svižný a oddechový. Překvapil mě celkem častý výskyt dobrých vtipů, též si myslím, že není na škodu se podívat na film v českém znění, Petru Rychlému jsem schopen ty Natočta a Ordinace odpustit. Stejně tak jsem schopen odpustit občasné zaměření se tvůrců v některých scénách spíše na děti. A budete se divit, ale i já puritán musím uznat, že v tomto případě nebyla zmodernizovaná klasika (např. Sugar, Sugar) vůbec špatná. Sice slabší, ale i tak čtyři hvězdy, celkem překvapení. ()

Reklama

fcreading 

všechny recenze uživatele

Další animak tentokrát Pán Včielka. Od začiatku po 25 minútu to nudí ale sa to zvrhne a už to vyzerá dobre. Je to skor pre deti do 13 rokov čo sa mi nepáčilo bolo ked stále tá včielka lietala stále sem a tam a keď to dali na súd stým medom to už bolo niečo. Forky tu sú ale to ani len nestačí ajtak stále najlepšia rozprávka premňa zostáva Ratatoiulle a Wall-E to mu sa nič nevyrovná ale ako pohodovka na jeden krát to úplne stačí :D. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Klasický dreamworksovský výrobek, který už nemá čím překvapit, ani když ústřední nápad i scenář pochází z hlavy Jerryho Seinfelda. Většinu popkulturních narážek mladší publikum nepochopí (právnická hantýrka, včelí show Larryho Kinga) a i klasické vtípky tu nejsou servírovány přímo pod nos. Celkový příběh je dokonale rozladěn a výrazně by prospělo pár škrtů scénáristovy propisky mezi postavami i jednotlivými, chabě poslepovanými scénkami. Výsledek: krystalicky čirý 3D průměr... ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Povedený animák se spoustou vtipných dialogů, hlášek umně vpletených do zábavně ujeté historky o včelách, které se s lidmi soudí o med, a vyšperkovaný navíc řadou vychytaných detailů ze života včel. Po řadě zklamání (počínaje Wallym a konče Spláchnutým), zase jednou svižná, nápaditá a opravdu zábavná animovaná legrace. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (14)

  • Když včela zabodne žihadlo do těla savců nebo ptáků, už ho nedokáže vytáhnout a umírá, do těla hmyzu ovšem bodá bez následků. (Siriuss)
  • Poté, co včelka Barry Benson promuje na vysoké škole, sedí na lodičce uprostřed bazénu s medem a rodiče mu řeknou, že nemá žádný život. Tato scéná má být poctou filmu Absolvent. (HappySmile)
  • Známy spevák Sting si vo filme strihol cameo, keď hral samého seba. (ČSFD)

Související novinky

Zlaté glóby vyhlášeny, ale nepředány

Zlaté glóby vyhlášeny, ale nepředány

14.01.2008

Jak již bylo řečeno, oficiální ceremoniál předávání Zlatých glóbů byl zrušen poté, co se ho rozhodli bojkovat i samotní herci, aby tak podpořili již několik týdnů se táhnoucí protestní stávku… (více)

Nominace na Zlaté globy

Nominace na Zlaté globy

13.12.2007

Ve čtvrtek 13.12.2007 ráno byly vyhlášeny nominace na Zlaté globy. Zatímco porotu, která rozhoduje o udělování Oscarů, tvoří filmoví tvůrci, Zlaté globy udělují novináři. Mezi nominacemi na letošní… (více)

Reklama

Reklama