Reklama

Reklama

Návštěvníci 2: V chodbách času

  • Česko Návštěvníci 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V předvečer svatby Godefroye a krásné Frenegondy přeruší její otec přípravy strašnou zprávou. Někdo odcizil rodinné klenoty a posvátnou relikvii Svatého Rolanda, kterou rodina přísně střežila. Relikvie po celé generace zajišťovala v rodině plodnost žen. Kam se mohly cenné klenoty ztratit? Zůstaly u Jacquille a Ginette, avšak o pár století jinde. Brány času se tedy úplně nezavřely a navíc se do minulosti nevrátil se svým pánem sluha Jacquille, ale jeho potomek. Pro statečného Godefroye tak zůstává jediné řešení - aby se mohl oženit s krásnou Frenegondou a zajistit pokračování svého rodu, musí se vrátit do přítomnosti, najít klenoty a sluhu Jacquille. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (282)

KafuR 

všechny recenze uživatele

Druhá návštěva chrabrých mužů ze středověku těží z úspěchu prvního dílu a nabízí jeho volné pokračování, bohužel už však v celkovém konceptu dost vykrádající zmíněnou jedničku. Dějové schéma je skoro stejné, přidalo se pár nových vtípků, které zůstaly v prvním dílu nevyužity a celá ta zábava se zakončila tradičně netradičním koncem, který čpí až závanem černého humoru. Kdo byl ale z jedničky unešený a má rád Rena a Claviera, tak mu jejich společné kratochvíle v chodbách času určitě pohodový večer nezkazí. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Stějně jak u jedničky, tak u dvojky jsem se skvěle bavil. Bohužel pokračování už nejsou taková jako první díl (existují samozřejmě i výjimky). Vždy už víte, jaké postavy zde budou hrát a co přibližně se bude dít. To ale nemění nic na tom, že tohle je také skvělá komedie, která navazuje na jedničku. Nejvíce mě pobavila asi bednička s trubadúry nebo strašení malého kluka k donucení, aby psal úkoly. ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Druhý díl začíná dějem, tak kde končí jednička a pokračuje do dalšího, tentokrát trochu otevřeného konce. Český dabing nabízí peprnější hlášky, opět ve staročeštině v podání dvou hlavních hrdinů. Je zde o dost víc vtipných scén všelijakého ražení. Pro mě parádní komedie, na kterou se vždy rád podívám. 95% :) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

O trošku slabší než minule, ale pořád to byla docela p.r.d.e.l. Hašení požáru v domě nemělo prostě chybu. Je sice pravda, že se tu a tam objevily nudné pasáže, ale i tak si zachovalo tohle pokračování stejného humorného ducha, jako jeho předchůdce. Jak Reno, tak i Clavier předvedli opět solidní výkon, za který se určitě stydět nemusí. ()

Harry_ 

všechny recenze uživatele

Tato nastavovaná kaše bohužel trpí neduhy řady druhých dílů: opakování vtipů, více ztřeštěnosti, řevu, grimas, ale žádný další originální nápad. Film táhnou hlavní dvě postavy a mně se líbil hlavně kontrast středověkého a soudobého jazyka, na čemž má jistě lví podíl dobrý překlad a dabing. Jinak jednou asi stačilo. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Natáčení probíhalo ve Francii. Mezi lokace patřily např. hrad Beynac, Biron, Pierrefonds nebo Ermenonville. (Terva)
  • V 19. minutě, když Jacquouille (Christian Clavier) ukradne krabici s doutníky, aby do ní dal šperky, venku za oknem prší. V dalším okamžiku je venku sucho. (Grid)
  • Film sa stal svojím rozpočtom 23 milióna eur vo svojej dobe druhým najdrahším filmom francúzskej kinematografie. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama