Reklama

Reklama

Návštěvníci 2: V chodbách času

  • Česko Návštěvníci 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V předvečer svatby Godefroye a krásné Frenegondy přeruší její otec přípravy strašnou zprávou. Někdo odcizil rodinné klenoty a posvátnou relikvii Svatého Rolanda, kterou rodina přísně střežila. Relikvie po celé generace zajišťovala v rodině plodnost žen. Kam se mohly cenné klenoty ztratit? Zůstaly u Jacquille a Ginette, avšak o pár století jinde. Brány času se tedy úplně nezavřely a navíc se do minulosti nevrátil se svým pánem sluha Jacquille, ale jeho potomek. Pro statečného Godefroye tak zůstává jediné řešení - aby se mohl oženit s krásnou Frenegondou a zajistit pokračování svého rodu, musí se vrátit do přítomnosti, najít klenoty a sluhu Jacquille. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (282)

dyfur odpad!

všechny recenze uživatele

...moje hodnotenie :Návštevníkov z roku 1993:......no - tak sa teda prenesie rytier so sluhom do súčasnej doby - dobre mne to nevadi,ale prečo sa mám smiat tomu ,že nepoznaju toaletnu misu, tečúcu vodu,atď ...? Trápne , nevtipné .... námet by ušiel ,ale scenár nie.---toto pokračovanie je ešte horšie...žiaľ.... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kvapí čas a já nevím, jak dlouho potomek Jacquilla odolá právu útrpnému bratra Ponce, aniž by nás všechny udal." Návrat Návštěvníků není ta úplně nejhorší věc na světě, která na mne z obrazovky zasmrděla, ale smát se opakovaným vtipům, parchantěti ani Prosperu Močuvkářovi pro mne nebylo snadné. Alespoň ta šlechtická mluva stála za to, ale po skvělé jedničce byla má očekávání o dost větší. ()

Reklama

Lukoye 

všechny recenze uživatele

Původně jsem se na to ani nechtěl podívat, protože jednička se mi líbila, a podle ohlasů se zdálo, že to nebude nic moc. Ale opak byl pravdou. Je to teda zase strašně střelený, trouchu filmu škodí ty triky, ale jinak je to jenom o málo slabší než jednička, a chvílema jsem se královsky bavil. Bez prvních deseti minut by to bylo ještě lepší. Zaručená zábava pro ty kdo mají rádi hysterické, rozeřvané komedie. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Mnohonásobně bláznivější a potrhlejší, než první díl. Již zde není takový prostor věnován příběhu a jeho propojení s postavami a vyznívá celkově spíše velmi zbrkle a roztržitě. Taktéž především díky jeho silnému "utlačování" záplavou všemožně rošťáckých a potrhlých eskapád. Stále se však ještě Návštěvníci 2 dokázali z "Chodeb času" vymotat a nezapadnout do možných tmavých děr, které se v tomto pokračování, v podobě malých trhlinek, již začínaly objevovat. Další díl si už ani nedokážu představit:) ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Další přílivová vlna jednoduché skečovité zábavy, které sice schází ta neokoukanost prvního dílu, ale v herecké a dějové živelnosti je naopak o krůček napřed. Je to samozřejmě, mírně řečeno, ptákovina na entou, kde musí být divák připraven na cokoli bez ohledu na logiku nebo nutnou formální sebekontrolu, ale neúnavná snaha rozesmávat je nakažlivá a oba hlavní herci dávají do svých rolí skutečně maximum. Bohužel, a to je z mého pohledu zdaleka největší škoda, s výjimkou Jacquilla a Godefroye jsou všichni aktéři hrozivě nesympatičtí a jejich pouhé sledování mi strašně lezlo na nervy, takže nejvýraznější (a asi jedinou) doménou pokračování je opět nezávazné blbnutí dvou středověkých imbecilů, kterým uprostřed sorty debilů zkrátka musíme fandit. Obdivuji odvahu tvůrců a Rena s Clavierem se do něčeho takového vůbec pustit... 60% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Natáčení probíhalo ve Francii. Mezi lokace patřily např. hrad Beynac, Biron, Pierrefonds nebo Ermenonville. (Terva)
  • Ve scéně, kdy Jacquouille (Christian Clavier) s paní Ginette (Marie-Anne Chazel) jedou k obchodnímu domu a Jacquouille si chce vyzkoušet řízení auta, tak má Ginette před příjezdem na křižovatku v jednom záběru černé brýle a v dalším již ne. (Mr.Hudson)
  • Úvod přímo navazuje na konec předchozího snímku. První díl však končí v létě, zatímco v tomto díle je podzim či spíše zima. (A.MacGyver)

Reklama

Reklama