Reklama

Reklama

Parta studentů střední školy se velmi dobře baví v místním zábavním parku. Rozhodnou se i pro Ďábelskou horskou dráhu. Jenže jedna z dívek, Wendy, má špatné tušení. Někteří kamarádi z horské dráhy vystoupí, jiní na atrakci zůstanou. Dráha se rozjede a po několika vteřinách vykolejí a všichni ve vozících zemřou. Předtucha se vyplnila. Po společném pohřbu obětí chce Wendy školu opustit. Spolužačky se jí snaží pomoci, aby se netrápila a nedávala si za vinu smrt ostatních. Kamarád Kevin objeví na internetu článek o pasažérech letu 180, kteří vystoupili kvůli zlé předtuše z letadla, jež později spadlo. Ti, co přežili, pak ale za nejasných okolností stejně zemřeli. Hrůzná vize se začne naplňovat. Smrt postupně nalézá všechny Wendiny přeživší kamarády. O pět měsíců později jsou naživu už jen Wendy, Kevin a Wendina sestra Julie. Smrt ale nezapomíná... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (488)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Třetí díl vyvražďovací série, kde v roli vraha vystupuje sama Smrt. Tenhle díl se neobtěžuje přijít s něčím novým, ta fatální hromadná nehoda je tentokrát jízda na stylové horské dráze Devil's Flight. Díky předtuše hlavní hrdinky půlka lidí přežije, jenže ti jsou teď tím pádem na seznamu.... Je to průměr. Solidní zábava, ale místy (teda, ono vlastně i tak celkově) stupidní a hlavně už dost ohraná. Dá vše, co hlavně se obecně od slasheru očekává, tedy pěkný vraždy/smrti (blbky v solárku, nastřelovačka), zajímavýho vraha (tady pochopitelně neuvidíte nic víc než lehký větřík, ale to že vraždí Smrt je prostě uspokojivý), a kozy (opět blbky v solárku). Takže zábava ujde, FD3 ale ničím nevyčnívá a první dva díly na mě svého času zapůsobily víc. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Chýri o katastrofe som začul skoro, takže sa mi celkom darilo vyhýbať sa mu. Nakoniec som na to náhodou natrafil v TV, tak som skúsil a chýri musím potvrdiť. Strašne predvídateľné a strašne nudné. Obyčajné nudné kopírovanie dobrého nápadu, bez akejkoľvek iskry. Od polovice filmu som si prial, aby to čím skôr skončilo a dopozeral som to so sebazapretím. Nepochybujem, že svojich fanúšikov si aj toto pokračovanie nájde. 40% ()

Reklama

Mordenroth 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ najslabšia zo všetkých troch častí. Zlí herci, zlý scenár. Krvavé scény smrti sú síce celkom zaujímavé, ale niektoré z nich pôsobia trapne (niekedy neprehľadne) a aj keby nie, tak to nestačí. Škoda, začiatok na horskej dráhe vyzeral dosť sľubne, ale to, čo nasledovalo potom už skoro nestojí za reč... ()

choze 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy za pěkné holky a ještě pěknější mordy, které stále s přehledem strčí do kapsy všechny vyvražďovačky 80. let dohromady. Zasadit úvodní nehodu na horskou dráhu byl geniální nápad, bohužel tu scénu zabíjejí blbé počítačové efekty a neukázaná úmrtí, ale otřesená Winstead mě zase vždycky dostane. Stejně jako u dvojky se příběh pohybuje mechanicky od jedné smrti a nevyhnutelného zjištění k dalším, ale protože není tak překombinovaný, postavy a dialogy jsou nijaké, působí to celé veskrze průměrně. Moc se nepovedla závěrečná tečka v metru (film poprvé v sérii servíruje dvě katastrofy místo jedné), která postrádá černohumornost koncovek předchozích dílů. Při dvojité smrti v solárku mě přítelkyně přinutila film vypnout a dokoukat jsem ho musel sám. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jsem trochu zklamaný. První díl Nezvratného osudu totiž patří mezi mé nejoblíbenější vyvražďovačky a na dvojku se taky vždycky rád podívám. A na tento díl jsem se i docela těšil, protože se na místo režiséra vrátil tvůrce jedničky, James Wong. Jaké bylo ovšem mé zklamání, když všechno co od něj v jedničce působilo originálně a svěže, tady působí nudně. Hlavní hrdinka není tak sympatická jako hlavní hrdinové z předchozích dílů a ani jednotlivá úmrtí již nejsou tak rafinovaná (až na pár vyjímek). Úvodní scéna na horské dráze taky nedosahuje takových kvalit jako ty z předchozích dílů. Jediné co tento snímek drží ve vodách (bohužel) průměru je dosti podařená poslední 20minutovka a poměrně krátká stopáž díky níž to celé rychle uteče. Doufám, že tímto dílem již tato série skončí, protože nechci aby si má oblíbená hororová série stačila udělat ještě více ostudy. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (17)

  • Z autorádia hraje „Turn Around Look At Me“ od The Lettermen. (Duoscop)

Související novinky

Krvavá romance pro Kristen Stewart

Krvavá romance pro Kristen Stewart

22.11.2007

Dnes vám nechceme kazit náladu a tak se nebudeme rozepisovat o Nezvratném osudu 4, který bude pod dohledem režiséra dvojky Davida R. Ellise dál ždímat vstupné z krvelačných dorostenců, jimž nestačil… (více)

Reklama

Reklama