Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 3 (2016) (série)


Zkušební verze (S03E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Playtest

VOD (1)

Americký cestovatel, který má hluboko do kapsy, se přihlásí na testování revolučního herního systému. Zjistí ale, že zážitky jsou až příliš skutečné. (Netflix)

Recenze (98)

collector 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dočkal som sa aj hororovej epizódy za čo som veľmi rád. Epizóde nemám takmer ani čo vytknúť. A koniec časti bol snáď zatiaľ najlepší zo všetkých ktoré som doposiaľ videl. Pre mňa táto epizóda neprekonala úvod série no táto séria zatiaľ valcuje predchádzajúce dve na plnej čiare. Nedá mi však nesúhlasiť s mnohými inými ľuďmi a taktiež musím skonštatovať, že herecké výkony hlavnej postavy boli tak trochu prehnané. ()

palmovylist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomhle díle jsem měl pocit, že jednotlivé části fungovaly velmi dobře - hororový dům na základě vlastních obav, problémy ve vztahu s matkou, jednotlivé postavy, prolínání vrstev v rámci testované hry, kdy člověk nikdy nevěděl jistě, zda se už jedná o skutečnost nebo ne....ale když se všechny tyhle části složily dohromady, tak na maximální zážitek to úplně nestačilo..možná za to mohlo to, že se hlavní postava chovala naprosto nehráčsky nebo něco jiného, co aktuálně nedokážu popsat....85% ()

Reklama

RavenSpector 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vidím, že nejsem jediný komu je blízký výborný nápad a zároveň odporný hlavní protagonista. Jeho chování je dokonale nereálné. Ten chlap neskutečně přehrává a tudíž mu neuvěříte ani na minutu jeho emoce. Nešťastná volba herce pokazila celý snímek. Dosud odvysílané epizody se totiž vyznačují, mimo dobré myšlenky, hlavně dokonalým hereckým provedením. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Svojou myšlienkou ma až tak epizóda neoslovila, ale určite ma oslovilo jej hororové spracovanie, ktoré mohlo byť aj silnejšie, ale na tento formát to úplne stačí. Splývanie virtuálne reality s realitou bolo ukázané nadmieru dobre a v podstate je táto idea kruto pravdivá. Veď reálne je vlastne to, čo si "myslí" naše vedomie. Viď Matovič. ()

Jilda15 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl byl libovka. Představ si neuronovou síť, která se dokáže naučit tvoje nejtemnější strachy, implantovanou přímo do mozku (vůbec, ty Black Mirrory si vychutnávají průzkum morální špinavosti technologie, nebezpečí ztracení se ve svojí hlavě (epizoda USS Calister to vyobrazila krásně) a problematiku VR/AR. Jeden z mála seriálů, který dobře rozumí IT hrozbám budoucnosti). Jakmile se tahle neuronka naučí tvoje nejhlubší strachy, manifestuje je do tvojí reality. Ale neboj, jde jenom o AR/VR hru... až na to, že nemá otestované všechny use-casy a opravené všechny bugy. Nečekaně hororová epizoda, ze které mrazí. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (14)

  • V kolekcii videohier Sonji (Hannah John-Kamen) je možné vidieť videohru "Dark Souls II" (2014), v ktorej Hannah John-Kamen poskytla hlas postave Sweet Shalquoir. (Arsenal83)
  • Epizóda jasne čerpá z nápadov z filmu Davida Cronenberga eXistenZ (1999), kde bolo rovnaké herné rozhranie a ťažkosti s rozpoznaním, čo je hra a čo realita. (Arsenal83)

Reklama

Reklama