Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva muži na vzdálené základně v zamrzlé divočině vyprávějí tři propojené příběhy o tom, jak se o Vánocích zbláznila technika (Netflix)

Recenze (103)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Zatímco ostatní snímky se točí kolem jedné dobré myšlenky, v tomto filmu se myšlenek objevilo hned několik. Kromě perfektních myšlenek snímek nabízí i hodně zvednutý ukazováček na všechny muže, jejichž sexuální partnerky při spinkání sténají bolesti. Pánové, rychle od nich utečte. Je zde velké riziko, že si nechají napumpovat plnou nádrž křivozrakých pulců od někoho, kdo věří v nesprávného boha a tak ten správný při nadělování trochu pošetřil na jeho výbavě. Ten moment s otočivší se holčičkou, byl pro mě jedním z nejděsivějších momentů mého života. Něco takového bych nepřál ani někomu, kdo by si to zasloužil. Jináč celým filmem se nesla brutální atmosféra. Snad jen ten úvod s rádcem ošklivých paniců bych razantně pokrátil. Příliš mě snímek v úvodu nebavil. Krásně se to ovšem rozběhlo a ten nápad se vstupem do myslí byl skvělý. Ta věc s blokací rovněž super. Někdy bych určitě zužitkoval. Skoro by se mi až chtělo hodnotit maximálně. Super práce a doposud rozhodně nejlepší díl seriálu, a to po všech stránkách. Jon Hamm mě jako herec oslnil. A vůbec tento díl působil takovým filmovějším dojmem, než tomu bylo v případě všech jeho předchůdců. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutní vrchol jinak vlažné 2. série a jednoznačně její nejlepší díl. Náměty se sice blížily starším dílům, ale zaobalily to tak perfektně, že jsem se až nestačil divit. Ten stísněný pocit při představě být součástí vědomí uvězněného uvnitř virtuálního prostoru, odkud není úniku, na mě dolehl neskutečně. Plus zápletka rozdělující se na dvě části a vrcholící tak, jak by správný thriller měl. 95% ()

Reklama

kepiash 

všechny recenze uživatele

Nepochybně jeden z nejlepších dílů. Výborná atmosféra, silné příběhy obou hlavních aktérů a jak to do sebe všechno pomalu začíná zapadat - prostě pecka. Jak je u Black Mirror zvykem, je to až mrazivě reálné. Malou výhradu mám k samému konci. Blokace všech lidí není adekvátním trestem za neoznámení trestného činu a tato forma trestu navíc naprosto vylučuje nápravu pachatele i jeho začlenění do společnosti. Jaký má smysl propustit na svobodu jedince, ktereho nikdo nezaměstná, nikdo mu neprodá ani rohlík? Zde scénáristé poněkud přestřelili. Celkový dojem to ale rozhodně nezkazí. Naopak, pokud seriál po shlédnutí k podobným úvahám vybízí, je to známkou dobře odvedené práce. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No do prdele, tak tohle stálo za to. Nechápu, jak se tvůrcům povedlo smrsknout tolik nápadů a myšlenek do hodiny, ale že to udělali kurva dobře. No nebudu lhát taky bych si domů pořídila umělou inteligenci, která by zároveň byla já. Navíc ta atmosféra je prostě skvělá. Tohle je bezesporu nejděsivější pohled do budoucnosti zatím (ale koukám od konce - no co na Netflixu nebylo poznat co je první díl, takže se to může změnit), hlavně ten konec, představte si, že byste do smrti nemohli s nikým promluvit a navíc byste ani nikoho pořádně neviděli. No děsivý jako prase. Hodnocení: 10/10 ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě asi zatím úplně nejlepší díl Black Mirror. Ze začátku sice skoro nic nedává smysl a chvilku trvá, než divák pochopí všechny souvislosti, když se ale děj po chvíli rozjede, všechno do sebe začíná pomalu ale jistě zapadat. A i když je závěr bohužel předvídatelný docela dost dopředu, stejně jsem z něj byla absolutně nadšená. Přesně tak jsem si Black Mirror představovala, kdyby šla dát šestá hvězdička, tak už ji White Christmas má. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (9)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno