Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva muži na vzdálené základně v zamrzlé divočině vyprávějí tři propojené příběhy o tom, jak se o Vánocích zbláznila technika (Netflix)

Recenze (103)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavé koncepty propojené hodně nefunkčně a často kontraproduktivně. Předně dávkování informací je hodně mizerné, takže vše odhadneme zbytečně brzo - dokonce i závěrečný zinger je patnáct vteřin před tím, než ho vidíme realizovaný, vysloven jednou vyšetřovatelek. Opravdu tvůrci tak moc podceňují diváky? I kdyby, tak dobrý filmař musí umět vodit za ruku tak, abysme si toho nevšimli. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já bych snad zavedl nějaký pravidlo, aby každej kdo se rozhodne natočit film, se nejdřív podíval na tuhle seriálovou epizodu a až teprve potom šel do krámu kupovat kameru. Třeba by pak konečně klesla spotřeba odpadů... Bílý Vánoce v podání Černýho zrcadla byly tak děsivě hutným zážitkem, že kdyby někdo takhle hutnej udělal třeba guláš, musel by se nabírat bagrem. ()

Reklama

kepiash 

všechny recenze uživatele

Nepochybně jeden z nejlepších dílů. Výborná atmosféra, silné příběhy obou hlavních aktérů a jak to do sebe všechno pomalu začíná zapadat - prostě pecka. Jak je u Black Mirror zvykem, je to až mrazivě reálné. Malou výhradu mám k samému konci. Blokace všech lidí není adekvátním trestem za neoznámení trestného činu a tato forma trestu navíc naprosto vylučuje nápravu pachatele i jeho začlenění do společnosti. Jaký má smysl propustit na svobodu jedince, ktereho nikdo nezaměstná, nikdo mu neprodá ani rohlík? Zde scénáristé poněkud přestřelili. Celkový dojem to ale rozhodně nezkazí. Naopak, pokud seriál po shlédnutí k podobným úvahám vybízí, je to známkou dobře odvedené práce. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľmi veľmi silná časť, ktorá to hrala v podstate na dve strany, dva príbehy, ktoré sa rozdeľovali na ďalšie menšie. Nechcel by som byť na strane ani jednej z hlavných postáv, pretože ich "konce" teda boli hrôza. Osud jedného sa dal odhadnúť po pár minútach, ale osud toho druhého určite nie a cesty k obom koncom už vonkoncom nie. ()

stitch7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

/// Silně nadhodnocené. Pointu lze odhadnout od půlky, což by ani tak nevadilo, kdyby nebyla ještě rozvedená tak hloupě. Mám rád špatné konce, ale to, co se stane hlavní postavě je prostě pitomé. Bohužel stejně jako další nedomyšlenosti.  Člověk se nemůže přiblížit na deset metrů k osobě, ale u domu očumovat může? A ten prostřední "podpříběh" neoslnil. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (9)

  • Zhruba v polovině epizody, kdy Matt (Jon Hamm) jí opečený toast, si z něj v jednom záběru ukousne, ale v dalším záběru je toast celý a poté je zase nakouslý. (gavosh)
  • Keď Joe (Rafe Spall) vidí v televízii fotografiu Bethany (Janet Montgomery) ako jednu zo smrteľných nehôd pri zrážke vlaku, v správach sa v spodnej časti obrazovky objaví zmienka, že „Callow oznamuje rozvod“. Ide o odkaz na úplne prvú epizódu Národná hymna (2011). (Arsenal83)

Reklama

Reklama