Reklama

Reklama

Zoom: Akademie pro superhrdiny

  • USA Zoom (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Před mnoha lety sponzorovala americká armáda tým superhrdinů, který bojoval proti zlu. V jeho čele stáli Jack Shepard, známý jako super rychlý Kapitán Zoom, a jeho bratr Connor jako Concussion. Během pokusu znásobit jejich schopnosti, kdy byli vystaveni paprskům Gamma 13., se Concussion stal silnějším, současně se však obrátil proti svým kolegům. Všechny je zabil a napadl i bratra. Boj skončil explozí, během níž Zoom ztratil své schopnosti a jeho bratr byl vržen do jiné dimenze. O třicet let později zjistí doktor Grant, vedoucí projektu, že se Concussion vrací. Generál Larraby rozhodne o vytvoření nového týmu. Grant donutí zahořklého Jacka, aby se k projektu přidal jako poradce a instruktor. Jenže sestavit tým nebude tak snadné, protože mladí adepti na superhrdiny mají schopnosti spíš kuriózní než užitečné. Nakonec se členy stanou sedmnáctiletý Dylan West, který dokáže být neviditelný, šestnáctiletá Summer Jonesová s telekinetickými schopnostmi a dvanáctiletý Tucker William, jenž dokáže zvětšit libovolnou část těla. Výcvik postupuje stále rychleji a vyjde najevo, že Dylan je jasnozřivý. Díky tomu dokáže odhalit fakt, že jsou pro generála Larrabyho jen návnadou k odlákání Concussionovy pozornosti. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Než si někdo začne dělat srandu ze superhrdinů, měl by si to nejprve dobře promyslet. Jinak nebude ani vtipný, ani nápaditý, ani jinak zajímavý. Zkátka dopadne jako tahle kravina, která v očích dětí chtě nechtě akorát tak podkopává supehrdinskou autoritu. Jediným světlým momentem celého snímku je písnička Hero, která ale v něčem takovém vůbec nemá co dělat. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Předně si myslím, že je to film určený pro děti a taky že se jedná o parodii na komixy a různé filmové superhrdiny. Oceňuji zajímavý nápad. Jako nedostatek beru herecké obsazení, i když komik v hlavní roli vysloužilého hrdiny je v parodii namístě. Možná by byl věrohodnější akční veterán Willis nebo Stallone. K tomu bych přidala nedostatečné využití dnes běžných počítačových triků a vizuálních efektů. Dívala jsem se s malou vnučkou a docela jsme se bavily. ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Do odpadu to bohužel hodit nemůžu. To bych byl proti svému samotnému přesvědčení. Ano, je to kravina roku. A upřímně si myslím, že to děcka musí spíše zblbnout, než je nějak poučit, nebo alespoň teda pobavit. Těšil jsem se na C. Cox, pro kterou mám slabost, ale ta tu hrála takovou kravku, že se mi ani trochu nelíbila. K. Mara zase naopak potěšila. Hrála sice 16ku, ale z její krásy neubylo ani trošku. Ke scénáři a vůbec filmu se nebudu vyjadřovat, už vůbec ne k T. Allenovi. Tento film nikdy neměl vzniknout, a tím spíš ne, když mají mimina zachránit svět. Ještě trochu arogance, neslušnosti, drzosti a čeho všeho do našich dětí rvěte, jen tak dál.... ** snad a pouze za ty zelené šaty :). Tam to CC fakt seklo. ()

PanFilmov 

všechny recenze uživatele

Príliš naivná blbosť pre deti (myslím že aj deti budú dosť sklamané po zhliadnutí tejto biedačiny), úplne nezmyselný dej taktiež herecké výkony a filmárska robota mi príde odfláknutá. Najhoršie na tom je, že mi to prípadá ako úbohá snaha o napodobnenie série skvelých filmov X-men, lenže oproti X-menovi tento film nestojí ani len za zmienku!!!!!! ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Takže hloupost! Filmy se super hrdiny mám rád, ale co je tohle vážně nevím. Styl oblékání té malé holčičky je děs! Jméno super hrdiny Princezna je taky blbost. Ta malá holka mě neustále vytáčela jejím chováním, nikdo tam nic nedělal. Ve filmu není nic zajímavého, a nechápu jak a proč to někdo natočil. A potom poslouchat ty kraviny co tam jsou naprosto nedůležité, to je síla. Nezasmál jsem se ani jednou, a to ani u létajícího talíře, a to když si letěl pro hamburger. Soundtrack k filmu se ale povedl výborně. Další hvězdičku ale nedám! Nedoporučuji! Ztráta času. Hvězdiček 1* ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Kingmanu v Arizoně v USA a v Torontu v Kanadě. (rafix)

Reklama

Reklama