Reklama

Reklama

Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec

  • USA Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nejrychlejší muž na čtyřech kolech. To je Ricky Bobby (Will Ferrell) – mohutný vlasatý americký stroj na vítězství a jeden z největších jezdců série NASCAR v celé její historii. Je to sice trochu zabedněný idiot s poněkud větší dávkou odvahy, ale má všechno, co si může přát: luxusní dům, okouzlující manželku (Leslie Bibb) a tolik hamburgerů, kolik se do něj vejde. Rickyho super divoký životní styl však zasáhne nečekaná rána, když mu porážku uštědří namyšlená evropská jednička Jean Girard (Sacha Baron CohenBorat) a udělá z něj ubohou, vystrašenou trosku. Navíc si jeho ženu i úspěch přivlastní jeho stejně bláznivý "kámoš" Cal Naughton, Jr. (John C. Reilly). A tak Rickymu nezbývá než opět pořádně šlápnout na pedál, aby svou kariéru vrátil do starých kolejí, porazil Girarda a získal zpátky slávu a bohatství. Protože jak Ricky vždycky říkal: "Když nejsi první, jsi poslední!" (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (210)

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že Willa Ferella mám rád, Talladega Nights sa mi zdal byť filmom trápnym, nudným a hlavne nevtipným. Na prstoch jednej ruky by som mohol spočítať, koľkokrát som sa zasmial, od Ferella (ktorý sa podieľal aj na scenári) som toho čakal fakt viac. Možno ten zlý celkový pocit umocnil aj český dabing, asi ten najhorší aký som kedy počul (smola, že nelegálne DVD kópie nie sú vždy opatrené aj pôvodným znením :) ), ale myslím, že takto je tá jedna hviezdička až až. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Mohlo být vtipnější, zvlášť ta slabší první hodina, je to plný referencí na jména co nám způlky šumák říkaj, reklam na 50 různých amerických řetězců a až moc vtípků na téma erekce. A nejsou to STEP BROTHERS, ale i tak tahle nascarová komedie ve výsledku (na podruhé) zafungovala a dala fajn feel/ je tu super bushovsko-joedirtovsky natvrdlý Ferrell ft. C. Reilly a kouzelně debilně frantícký Sacha Cohen. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Tenhle film provázely si myslim docela dobrý ohlasy z Ameriky a taky za něj mluví výdělky. Ale mě se to teda moc nelíbilo. Jo dobře pár zábavnejch scén to má, ale podle mě ten kdo měl tenhle film táhnout, ho spíš sráží do kolen, protože Will Ferrell, jak už sem si několikráv všimnul, hraje pořád stejně, pořád stejný pohyby, ksichty chování a mě to prostě už nepřijde zábavný, takhle si fakt nejlepšího komediálního herce, jak byl několikrát označenej nepředstavuju. Prostě opakovanej vtip už neni vtipem a tak, když po několikáty Ferrell pobíhá ve slipech, tak mi to přijde už spíš trapný. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Príjemná komédia( Ferrell je vždy zárukou úspechu) a "Borat" tiež zapadol do tohto typu "ujetej" komédie. Hlášky s baby Jesusom ma dostali totálne do kolien, alebo keď si Ricky zapichne nôž do nohy, keď si myslí, že je ochrnutý- geniálne. Lucius Washington: "You're not gonna live forever." Ricky Bobby: "No one lives forever, no one. But with advances in modern science and my high level income, it's not crazy to think I can live to be 245, maybe 300. Heck, I just read in the newspaper that they put a pig heart in some guy from Russia. Do you know what that means?" Lucius Washington: "No, I don't know what that means. I guess longer life." Ricky Bobby: "No, he didn't live. It's just exciting that we're trying things like that." ()

Tomasso001 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem unrated verzi zhruba 120 min a komedie mě příjemě překvapila. Flm je parodií filmů jako Bouřlivý den, nebo Driven, ale není založen na vyložené parodování scén a bude se líbit i tomu, kdo takové filmy neviděl. Ferrell si u mě vytvořil statut herce u kterého se směju jen ho vidim a i v téhle komedii podal dobrý výkon. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (33)

Reklama

Reklama