Reklama

Reklama

Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec

  • USA Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Nejrychlejší muž na čtyřech kolech. To je Ricky Bobby (Will Ferrell) – mohutný vlasatý americký stroj na vítězství a jeden z největších jezdců série NASCAR v celé její historii. Je to sice trochu zabedněný idiot s poněkud větší dávkou odvahy, ale má všechno, co si může přát: luxusní dům, okouzlující manželku (Leslie Bibb) a tolik hamburgerů, kolik se do něj vejde. Rickyho super divoký životní styl však zasáhne nečekaná rána, když mu porážku uštědří namyšlená evropská jednička Jean Girard (Sacha Baron CohenBorat) a udělá z něj ubohou, vystrašenou trosku. Navíc si jeho ženu i úspěch přivlastní jeho stejně bláznivý "kámoš" Cal Naughton, Jr. (John C. Reilly). A tak Rickymu nezbývá než opět pořádně šlápnout na pedál, aby svou kariéru vrátil do starých kolejí, porazil Girarda a získal zpátky slávu a bohatství. Protože jak Ricky vždycky říkal: "Když nejsi první, jsi poslední!" (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (210)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell je známý tím, že se objevuje v takovýchto béčkových filmech, ve kterých se najde spousta trapného a pro mě ne moc vtipného humoru. Pro fanoušky závodění a závodních aut je to dobrý film, které by je mohl troche bavit, ale pro mě to bylo utrení, nemám prostě tenhle styl humoru ráda, připadám si při tom trapně. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

S humorem je to na vážkách. Občas se tam vyskytne úplně skvělá hláška. Ale někdy je to tak suchý, až je to trapný. Abych mohl něco nazvat vtipnou situací, musel bych se u ní zasmát. A takovejch tam bylo málo. Možná žádná. Ale snažili se tam vymyslet absurdní situace. Ale na mě to asi nefungovalo. Nejlepší element filmu je podle mě Sascha Baron Cohen, jehož francouzština je delikátní, unikátní a z celé té postavy jsem byl celou dobu nadr-jean. Ale nejvíc mě asi pobavil Rickyho otec, kterej tam vymejšlel samý ujetiny, chch. Samotnej Will Ferrell byl asi průměrnej, stejně jako John C. Reilly. Věřím, že plno replik si možná vymýšleli všichni herci přímo na place nebo že zasahovali do scénáře. Jinak kdo má rád nasrat, teda nascar, tak si taky užije (já teda nevím - jezdí to pořád a pořád jenom a jenom dokolečka dokola...) ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Když nejsi první, jsi poslední." Tak to vidí famózní řidič, který umí počítat jen do jedničky a mně nezbývá, než s ním souhlasit. Pokud si prostě chcete jízdu řádně užít i vy, tak je pro vás Ricky Bobby ideálním spolujezdcem. Musíte však mít rádi infantilní humor Made in Ferrell, protože jinak je snadné být zhnusen. Já to mám rád, takže si už lepím na čelní sklo ohromnou reklamu, pro jistotu si zavazuju oči, dráždím divokou pumu na sedadle spolujezdce a rozjíždím to zpátečkou po závodní dráze. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

...škoda fenomenální nevtipnosti mnoha scén, zbytečné délky některých dialogů a nedotaženého příběhu, který kupodivu řeší příliš mnoho věcí a zapomíná se soustředit na hlavního hrdinu jako takového!!!!..nicméně lhal bych kdybych se párkrát nezasmál a pomalu úvodní scéna u jídelního stolu mě fakt dostala... tenhle super lacině, sprostě, vulgárně znějící mega rozhovor byl super!!!!!.....jinak je to parádně natočené, prostě vizuální stránka má šmrc!!!...ale nic to nemění na tom, že většina z nás se začne v průběhu filmu nudit!!!!!....čistých 40%!!!! ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Jak mám Willa Ferrella rád, tak by mě upřímně zajímalo, zda si opravdu někdo z tvůrců myslel, že osamocený Will připoutaný v autě s helmou na hlavě (tedy zbavený možnosti předvést svůj specifický humor založený na mimice, pohybech a interakci) jezdící do zblbnutí po okruhu v trapné komedii, může vůbec někoho pobavit. Pokud je odpověď ano, tak mám pro dotyčné vzkaz: Šeredně jste se spletli. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (33)

Reklama

Reklama