Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Měla to být úplně běžná zakázka. Drobounký lupič klenotů Calvin Simms (Marlon Wayans) je najat, aby ukradl drahý královský diamant. Jeho zabedněný parťák Percy ale diamant upustil přímo do kabelky Vanessy Edwards (Kerry Washington - Ray) a jejich dokonalé plány tím poněkud pokazil. A tak když narážejí na Vanessina manžela Darryla (Shawn Wayans), který beznadějně touží po vlastním dítěti, nenapadá Calvina nic chytřejšího, než obléci plenky a hrát si na opuštěné dítě. V nové roli musí přetrpět spoustu ponížení a odporných rodinných vycházek. Hlavně však musí dostat drahokam zpět dřív, než ho jeho “noví” rodiče odhalí. Režie filmu se ujal Keenen Ivory Wayans (Někdo to rád blond). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

tron 

všechny recenze uživatele

„Hovoril si, že to bol Afroameričan.“ – „Ale mokakaramelovej farby!“ V určitom smere môže byť vtipné, ako maličkého štyridsiatnika pokladajú za dieťa a počas večerného uspávania sa snaží docieliť, aby mu jeho samozvaná adoptívna mama urobila orál. A na drsných komédiách bratoch Wayansovcoch (SCARY MOVIE 1 - 2, NIEKTO TO RÁD BLOND) oceňujem, čo na nich ostatní nenávidia (hrubozrnné gagy). Na strane druhej, prestávky medzi drsnými vtipmi (plných sexu, rasizmu a hlúpych policajtov: „Ako vyzeral ten zločinec, pani?“ – „Bol to černoch.“ – „Samozrejme. Že sa pýtam. A veľmi čierny?“ – „Stredne.“) sú príliš dlhé, Wayansovci navyše tieto prestávky vypĺňajú SERIÓZNYMI pasážami, kedy majú postavy „cítiť a meniť sa“, čo vôbec nefunguje. Zostala séria uchádzajúcich vtipov v čele s teplomerom, šoférkou, Dinosaurom Rexom (Rob Schneider) a Chazzom Palminterim. ()

Sašenka165 

všechny recenze uživatele

To je tak hloupý film, že se mi ani věřit nechce, že mu dávám tolik hvězdiček. Bohužel (bohudík) se za dementní slupkou Pidihajzlíka skrývalo i pár těch lepších vtípků a naprosto dokonalý závěr (čímž nemyslím sentimentální "loučení se", ale až scénku v titulkách). Každopádně mi to jednou stačilo a na podruhé bych tenhle film asi musela vypnout okamžitě - kdybych se nechtěla k smrti nudit. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tohle je vážně sračka jak se patří, ale opět v podání Wayansovic rodinky jde o další nezapomenutelnou podívanou. Taky bych chtěl ten matroš, pod kterým vymýšlejí ty šílené scénáře. Každopádně během natáčení s nimi musí být zákonitě velká prdel. Marlon coby liliputí hajzlík v dětských hadříkách byl prostě super. Zvláště pak ty jeho zvrácené choutky, všelijaké legrácky a nedej bože když ho někdo nasral. Jasně, je to kokotina, ale pořád se u toho člověk alespoň zasměje – musíte mít však rádi jejich druh humoru. Ten totiž nesedne každému. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

miestami totalna hovodina ale cuduj sa svete obcas to bolo tak infantilne az to bolo vtipne, hlavne shawn wayans je miestami svojou detskostou totalne haluzny. ku koncu to zacina vyzerat ako nejaky extremny klon sam doma ktory nieje prilis vtipny ani napadity, ale celkovo to nie je taka blbost aku som ocakaval podla traileru. a kerry washington v ulohe vanessy je neskutocne naaaaadherna. ()

ajuska odpad!

všechny recenze uživatele

Nějak nemůžu najít nic, za co bych mohla dát tomuhle filmu alespoň jednu hvězdu. Pidihajzlík je přesně ten typ rádoby komedie, který nemám ráda a který mi nepřipadá ani trošku vtipný, ale spíš zoufale trapný. Celé je to vlastně jen o příšerně se pitvořícím falešném dítěti, fekálních "vtipech" a úderech do rozkroku. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (8)

  • V době kdy mají nalému Calvinovi (Marlon Wayans) změřit teplotu rektálním teploměrem, Calvin se jen tak nedává a bojuje. Při boji stáhne modrý polštář pod sebe, ale v dalším záběru, když je přemožen a dávají mu teploměr do zadku, už tam ten modrý polštář pod sebou nemá. (Mr.Hudson)
  • Percy donese Calvina v psím pelechu před dveře a schová se za keř. Následuje záběr z ulice na dveře a psí pelech a Percy jde vidět za keřem. Darryl otvírá dveře a dívá se na Calvina, přitom je vidět v záběru i keř za kterým má být Percy schovaný, ale Percy tam není. Až se Darryl zavře dveře i s Calvinem, tak Percy vychází z keře. (prochy10)
  • Když Pidihajzlík ujede autem, používá basebollovou pálku na pedály, ale když ho zastaví, tak není basebollová pálka k nalezení. (prochy10)

Reklama

Reklama