Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Měla to být úplně běžná zakázka. Drobounký lupič klenotů Calvin Simms (Marlon Wayans) je najat, aby ukradl drahý královský diamant. Jeho zabedněný parťák Percy ale diamant upustil přímo do kabelky Vanessy Edwards (Kerry Washington - Ray) a jejich dokonalé plány tím poněkud pokazil. A tak když narážejí na Vanessina manžela Darryla (Shawn Wayans), který beznadějně touží po vlastním dítěti, nenapadá Calvina nic chytřejšího, než obléci plenky a hrát si na opuštěné dítě. V nové roli musí přetrpět spoustu ponížení a odporných rodinných vycházek. Hlavně však musí dostat drahokam zpět dřív, než ho jeho “noví” rodiče odhalí. Režie filmu se ujal Keenen Ivory Wayans (Někdo to rád blond). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

genetique 

všechny recenze uživatele

Bizarnosť a bláznovosť nápadov bratov Wayansovcov, to je niečo, na čo sa dá vždy s úsmevom pozrieť. Nikdy totiž nespadnú na úroveň totálnych sračiek a úbohostí, aj keď je to stále ten vyschnutý a vyprahnutý humor dookola a verím, že pokiaľ by to bol váš prvý film s týmito klaunami, dáte aj za tri, ale na tej istej mimike sa večne smiať nedá. Navyše toto prťavé filmové bláznovstvo má veľmi sympatických predstaviteľov, chutnú zápletku a ďalšiu americkú idylku, ktorá ma už tak ľahko nerozhodí. 45%. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Rodina Wayansových se znova dala dohromady a natočila opět další bláznivou komedii - Pidihajzlík. Liliput Calvin (Marlon Wayans) se svým dementním kamarádíčkem (Tracy Morgan), spáchá loupež diamantu, ale po souhře náhod se diamant nějak dostane k jisté Vanesse (Kerry Washington) a jejímu příteli Darrylovi (Shawn Wayans), který moc touží po dítěti. A tak bude muset zlodějíček liliput Calvin, hrát malé dítě a dostat se k těm dvoum, aby si diamant mohl vzít zpátky. Myslím, že takovouhle švihlou zápletku by mohli vymyslet jen Wayansové, nikdo jiný. Přes malou porci dobrých vtipů zklamán ale nejsem, protože od Wayansů už jsem prakticky nic jiného nečekal. Prostě další oddechová “Wayansovka“. 2 hvězdy. ()

Reklama

Brano 

všechny recenze uživatele

Kuku-keke! Podarená bláznivá komédia pri ktorej sa človek dobre zabaví. Bratia Wayans výborný, najmä počítačové zmenšenie Marlona nemalo chybu a ja som sa nie raz dobre pobavil. Nechápem ľudí čo dávajú tomuto odpad. Asi nemajú zmysel pre humor. Uznávam je to strelené, ale prečo nie? Celkovo to neurazí, je to pozerateľné a ten nápad je originálny! ()

vendy63 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem se tak nenasmála,musím skložit poklonu počítačové animaci protože co provedla s Marlonem Wayansem to opravdu nemělo obdoby. Po letošní lavině komédijí a parodiji mně tohle opravdu pobavilo . Nejzajímavější a nejspíš nejnáročnější roli měl Rob Schneider:-) coby ružový dinosaurus ,jistě semnou souhlasíte . Jen doufám že nebudou točit další pokračování myslím že tomuhle snímku by to neprospělo. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tohle je vážně sračka jak se patří, ale opět v podání Wayansovic rodinky jde o další nezapomenutelnou podívanou. Taky bych chtěl ten matroš, pod kterým vymýšlejí ty šílené scénáře. Každopádně během natáčení s nimi musí být zákonitě velká prdel. Marlon coby liliputí hajzlík v dětských hadříkách byl prostě super. Zvláště pak ty jeho zvrácené choutky, všelijaké legrácky a nedej bože když ho někdo nasral. Jasně, je to kokotina, ale pořád se u toho člověk alespoň zasměje – musíte mít však rádi jejich druh humoru. Ten totiž nesedne každému. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (8)

  • Když je Percy (Tracy Morgan) mafiánem přitlačen na stůl, tak se Percymu mění poloha čepice. V jednom závěru mu spadla, v druhém ji má zpět na hlavě. (Mr.Hudson)
  • V době kdy mají nalému Calvinovi (Marlon Wayans) změřit teplotu rektálním teploměrem, Calvin se jen tak nedává a bojuje. Při boji stáhne modrý polštář pod sebe, ale v dalším záběru, když je přemožen a dávají mu teploměr do zadku, už tam ten modrý polštář pod sebou nemá. (Mr.Hudson)
  • Percy donese Calvina v psím pelechu před dveře a schová se za keř. Následuje záběr z ulice na dveře a psí pelech a Percy jde vidět za keřem. Darryl otvírá dveře a dívá se na Calvina, přitom je vidět v záběru i keř za kterým má být Percy schovaný, ale Percy tam není. Až se Darryl zavře dveře i s Calvinem, tak Percy vychází z keře. (prochy10)

Reklama

Reklama