Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Měla to být úplně běžná zakázka. Drobounký lupič klenotů Calvin Simms (Marlon Wayans) je najat, aby ukradl drahý královský diamant. Jeho zabedněný parťák Percy ale diamant upustil přímo do kabelky Vanessy Edwards (Kerry Washington - Ray) a jejich dokonalé plány tím poněkud pokazil. A tak když narážejí na Vanessina manžela Darryla (Shawn Wayans), který beznadějně touží po vlastním dítěti, nenapadá Calvina nic chytřejšího, než obléci plenky a hrát si na opuštěné dítě. V nové roli musí přetrpět spoustu ponížení a odporných rodinných vycházek. Hlavně však musí dostat drahokam zpět dřív, než ho jeho “noví” rodiče odhalí. Režie filmu se ujal Keenen Ivory Wayans (Někdo to rád blond). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

-soch- 

všechny recenze uživatele

Troška primitívna vecička ale čo sa dá robiť. Je veľká škoda, že Wayansovci odišli od tímu, ktorý robil na Scary Movie. Prvá časť je v poriadku ale ďalšie sú na prd. V týchto ľahkých komédiách sa možno našli a budú ich točiť kým sa bude dať. V slovenskom znení: BORIS AL KHALAGI, MARTIN KAPRÁLIK a iní. ()

MarekTulen 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších komedií, na kterou fakt rád vzpomínám. Vidět skvělé duo Shawn Wayans a Marlon Wayans v tomto podání je topové. Vidět Pidihajzlíkove pokusy ukrást kámen, který mu vlastně sám dal, a hrát si u toho jakože je mimino, tleskám. Nevím koho napadl z originálního názvu Littleman udělat Pidihajzlík, ale to k tomu dává grády. Doporučuji. ()

Reklama

Šmoula 

všechny recenze uživatele

To je kotel!!! Ovšem v tom špatným slova smyslu. Je to fakt úchylárna na entou. V půlce jsem se musel hodně přemlouvat, abych se dokoukal do konce. Kdybych to nedokoukal, nic by se nestalo, jelikož konec je jasný už od začátku. No prostě jsem strávil zbytečně hodinu a půl nad blbostí. Ovšem tu hvězdičku jsem nedal ze soucitu, ale párkrát jsem se nahlas i zasmál, tak proto, jinak to byla kravina. ()

vendy63 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem se tak nenasmála,musím skložit poklonu počítačové animaci protože co provedla s Marlonem Wayansem to opravdu nemělo obdoby. Po letošní lavině komédijí a parodiji mně tohle opravdu pobavilo . Nejzajímavější a nejspíš nejnáročnější roli měl Rob Schneider:-) coby ružový dinosaurus ,jistě semnou souhlasíte . Jen doufám že nebudou točit další pokračování myslím že tomuhle snímku by to neprospělo. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

A´t se tady všichni třeba picnou, já se bavila. Jistě, jde o prvoplánový, místy dosti ujetý a nejapný humor, ale přesto pár scén a heftů bylo parádních. a je dobrý komediant a umí si pohrát s mimikou. Když se oprostím od faktu, že by se film dal brát jako výsměch lidem trpícím malým vzrůstem a černochům (což j vzhledem k barvě pleti tvůrců blbost), je to fakt jednoduchá sranda, co pobaví. Viděla jsem (bohužel) mnohem větší ptákoviny, co zde dostali mnohem lepší ohodnocení. Za mne 55%. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (8)

  • V době kdy mají nalému Calvinovi (Marlon Wayans) změřit teplotu rektálním teploměrem, Calvin se jen tak nedává a bojuje. Při boji stáhne modrý polštář pod sebe, ale v dalším záběru, když je přemožen a dávají mu teploměr do zadku, už tam ten modrý polštář pod sebou nemá. (Mr.Hudson)
  • Když děda vezme sušenku Kelvinovy a dá jí na talíř, je jich tam 5, ale když ji Kelvin vezme a otírá o tělo, sušenek pořád zůstává stejně. Když pak Kelvin položí otřenou sušenku na talíř, je jich tam zase 5. (prochy10)
  • Když Pidihajzlík ujede autem, používá basebollovou pálku na pedály, ale když ho zastaví, tak není basebollová pálka k nalezení. (prochy10)

Reklama

Reklama