Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z původně obyčejného auto-moto pořadu se díky obrovské divácké úspěšnosti stala komediálně laděná televizní série z produkce BBC, zabývající se přehlídkou, předváděním a úpravou různých automobilů, zpravidla těch novějších a velmi výkonných. (TomikZlesa)

Videa (1)

TV spot

Recenze (655)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Po všech stránkách britská záležtost se skvělým britským humorem, kterej já prostě můžu. Asi bych měl důrazně upozornit, že nejsem fandou do aut a neměl bych být tudíž cílovou skupinou pro kterou je tento seriál vyráběn. Přesto si s gustem každý díl vychutnám. Jeremy, James, Richard a samozřejmě Stig... tahle parta mně baví a je jedno zda testují nová Porsche, nebo na samohybech vlastní konstrukce přejíždějí Thajsko. Top Gear je bomba a s touto bombou se s vámi loučím ... * * * * * ()

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, co by Top Gear potřeboval za komentář... jaký komentář si zaslouží... já nevím. Nekonečné záchvaty smíchu - Jeremy, Richard, James - stále neutichající záchvat smíchu - karavany, miniautíčko v BBC, kráva na autě na výletě po USA, rozvoz jídla v Indii - nikdy nekončící záchvat smíchu. Pozor, při sledování Top Gearu hrozí cvrknutí do textilu. ()

Reklama

Kolikokoli 

všechny recenze uživatele

O auta se až tak moc nezajímám, ale Top Gear mne naprosto uchvátil. Z 1/2 za to může "lidovost" pořadu - recenze aut, která si může koupit i smrtelník, zajímavé postřehy a nápady, jak ušetřit atd. Z 2/2 za to můžou skvělí moderátoři. Je mi jedno, že Jeremy je nejhůř oblékaný muž, je velmi vtipný a ohromě charismatický. Stejně tak Richard Hammond, který - jak Jeremy jednou poznamenal - vypadá úplně jako David Tennant (David Tennant is the good looking version of Richard Hammond!) :D ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Takhle dupe 512 pádících německo-italských koní pod kapotou." Patřím mezi odvážné motoristy, kteří se netáží za kolik sekund, ale zda vůbec dokáží zrychlit z nuly na sto. A jako takový adrenalinový jezdec jsem naprosto spokojen s pořadem plným rychlosti, informací, sarkasmu a šílených zkoušek. To zkrátka musí potěšit každého jedince, který odmítá či nemůže dospět. Jen kdyby chlapci některé situace nahrávali o něco méně okatě, to bych byl asi maximálně spokojený. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Především se nenechte zmást obalem. Nejedná se o klasický automobilový magazín, a tak vysoké hodnocení tu nerozdávají jen blázni do superrychlých aut! Jedná se o zábavnou show s hvězdnými hosty, sympatickým a hlavně vtipným triem moderátorů, kteří mají k dispozici neomezený rozpočet BBC. A tak se bez sebemenšího poklesu formy demoluje, upravuje, testuje, kritizuje a především závodí. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (70)

  • Podľa niektorých zdrojov má byť Africkým bratrancom Stiga (Botswanský špeciál) pilot F1 Lewis Hamilton. Podľa týchto zdrojov sa zhoduje štýl jazdy. (kukadlo123)
  • James May složil řidičské zkoušky až na druhý pokus. Oůvodnil to tím, že „Všichni nejlepší lidé projdou na druhý pokus.“ (Mr.Hudson)
  • Moderátorské trio se podílelo na vývoji hry "Forza Motorsport 5". (Illuminare)

Reklama

Reklama