Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z původně obyčejného auto-moto pořadu se díky obrovské divácké úspěšnosti stala komediálně laděná televizní série z produkce BBC, zabývající se přehlídkou, předváděním a úpravou různých automobilů, zpravidla těch novějších a velmi výkonných. (TomikZlesa)

Videa (1)

TV spot

Recenze (655)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Po všech stránkách britská záležtost se skvělým britským humorem, kterej já prostě můžu. Asi bych měl důrazně upozornit, že nejsem fandou do aut a neměl bych být tudíž cílovou skupinou pro kterou je tento seriál vyráběn. Přesto si s gustem každý díl vychutnám. Jeremy, James, Richard a samozřejmě Stig... tahle parta mně baví a je jedno zda testují nová Porsche, nebo na samohybech vlastní konstrukce přejíždějí Thajsko. Top Gear je bomba a s touto bombou se s vámi loučím ... * * * * * ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

Tohle je jedinej pořad o autech, na kterej se zvládnu podívat. Ne kvůli autům, ale protože se vždy pobavím víc, než u většiny těch lepších sitcomů... a přitom se ještě naučím spoustu zajímavých věcí. Nápň dílů je opravdu fantastická. Nejvíc se mi líbily závody skrz londým mezi lodí, autem, kolem a mhd, nebo díl, kdy jezdil Jeremy s nejmenším autem na světě po městě, po kancelářích, ve výtahu a tak. Nebo díl se simulací zimních olympijských her pro auta... a to nevynechali ani skoky na lyžích. Prostě zábava. Jen Stiga nemusím... je takový... bílý :-) A pokud chcete příblížit vtipy, tak třeba: Jeremy: "Kdyby tohle auto byla Amerika, bylo by to plné lidí, co tam dělají... vlastně všechno. Incest, hlavně, myslím", nebo: "Vy jste američanka? Jaktože nejste tlustá?" ()

Reklama

VojinRyan 

všechny recenze uživatele

Najlepší program zo sveta automobilizmu. Tento program Vám nedá to čo všetky jemu podobné. Nudné prečítané parametre z výroby a na konci povedia, že je to celkom dobré auto. Nie. Tento program je v tom výborný, že to dokážu podať z dobrou ľahkosťou, troškou akcie a z " britským humorom". To je na tom najlepšie. Ide o originálne podanie, ktoré nevymyslí nikto iný ako Jeremy Clarkson. ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Přímo učebnicový příklad, jak udělat na (pro mě) nezajímavé téma perfektní pořad. Vše je zde předvedeno tak zábavně, že si snad každý najde něco, co ho na pořadu zaujme. Když se podívám na české alternativy typu autosalon, nemám o nadprůměrnosti Top Gearu pochyb. Moderátoři jsou příjemní, zábavní a se skvělým britským smyslem pro humor. Obzvláště mám rád Richarda Hammonda, který září i v "Brainiac: šílená věda". Pokud bych měl Top Gear hodnotit jen jako pořad o autech, udělím 100%, bohužel musím ohodnotit o stupeň níž, protože jsou i lepší pořady. Edit : A nakonec hodnotím plným počtem, jde snad o nejlepší televizní pořad, jaký jsem kdy viděl. Ta kombinace tří skvělých moderátorů, neomezeného rozpočtu pořadu a britského humoru je prostě nepřekonatelná! Časem navíc musím říct, že z tria je nejlepší James "kapitán šnek" May :-) ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Ve kterym jinym pořadu můžete vidět takový hovadiny jako v Top gear? Co ty tři blbci jsou schopný vymyslet, to je občas za hranicí zdravýho rozumu. Ale je to prdel. Nejvíc mě asi pobavil díl, ve kterym se trojice moderátorů vydala na dovolenou s karavanem. update: No tak jsem se po nějaký době zase proklikal na Top gear a musim říct, že dovolená s karavanem už byla mnohokrát překonána :-) Jo a jinak jsem se pro zajímavost kouknul i na nějaký ty starý díly a to je celkem o ničem. Sice je to docela nostalgie koukat na to, když tam testujou např. Sierru jako žhavou novinku, ale je to jen takový odříkávání technickejch dat + pár obrázků. To si dneska můžu najít na netu. Jenom trochu nechápu, proč si tam zapínaj bezpečnostní pásy i při jízdě mimo pozemní komunikaci. P.S. A Jeremy Clarkson je totální zabiják :-) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (71)

  • Ve druhém díle patnácté série při vyhlašovaní času Alastaira Campbella (celebrita v cenově dostupném autě) umístil Jeremy Clarkson pásku s časem na výsledkové tabuli na druhé místo, ale v dalším záběru páska s časem na tabuli chybí. V dalším záběru je páska opět na svém místě. (Illuminare)
  • James May navzdory různým komentářům Clarksona a Hammonda není gay, od roku 2000 je ve vztahu s divadelní kritičkou Sarah Fraterovou. (jirijost)
  • Po natáčení v Botswaně si Richard Hammond Opel Kadet, se kterým se natáčelo, nechal dovést do Británie. Vozidlo se poté objevilo v následujících dílech pořadu. (Dekovnik)

Reklama

Reklama