Reklama

Reklama

Sklapni a zastřel mě

  • Velká Británie Shut Up and Shoot Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Komedie o gangsterově psu, knedlících, botách, neposedné soše a sebevraždě. Pavel Zeman (Karel Roden) celý život strádá. Má nevděčnou ženu (Aňa Geislerová) a šest zaměstnání, aby si jeho žena mohla dovolit život na vysoké noze. Colin Frampton je Angličan pohlcený ve svém světě plném obav. Ty ho nepřechází ani na jeho svatební cestě v Praze. Když se na Colinovu ženu při prohlídce Starého Města z nebe snese (vlastně spíš žuchne) náhlá a nešťastná smrt, rozhodne se Colin svoji choť co nejdříve následovat. Sám k činu nemá odvahu, a tak požádá Pavla, aby ho za finanční odměnu nějak šetrně a rychle sprovodil ze světa. Ze setkání vzejde neobvyklé přátelství poté, co se Pavlovy smrtící plány naprosto vymknou kontrole. Jak dopadne tahle další Pavlova fuška? Pomůžou Pavlovi jeho žena a balkánský gangster? Říká se, že pes, který štěká, nekouše. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (169)

Mitopus odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně nudný a otravný film s neskutečně otravným a nudným Andym Nymanem, který celým filmem jen bloumá a neustále kňourá, aby ho někdo zabil, ale ono to stále nějak nevychází. Bohužel ani Aňa, při snad jediné scéně, kdy jsem se zasmál, talířem otrávených knedlíčků celou záležitost neurychlila, a tak se těch devadesát minut příběhu (který obsahově připomíná hodinu a půl Road Runnera) nekonečně táhlo jako ten ovdovělý anglický turista. Za těchto okolností jsem po vyvrcholení příběhu měl sto chutí někomu říct, aby sklapl a zastřelil mě; přiznávám, mohlo mě napadnout, že to dopadne zrovna takhle. Přes optimistická očekávání (anglická komedie s českými herci!) byl tenhle film zklamáním už od první chvíle a před odpadem ho nezachránila ani účast báječného Karla Rodena a kouzelné Aňi Geislerové. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// +vtipné, originální -mohlo být klidně více vtipných scének/// Tenhle film jsem si nechtěl nechat ujít. Už trailer mě dost zaujal a film samotný nezklamal. Mohl být na tak velkém prostoru klidně o několik scének bohatší. Například mohlo být více pokusů o sebevraždu. Ovšem i tak film čítá několik černohumorných scén, které jen tak někde neuvidíte. Navíc jsou opravdu zábavné, ještě teď se směju, když si na některou vzpomenu. Děj je dosti nereálný, ale to u takového filmu nesmíme brát v potaz a spíše to vyzdvihnout, že to tak režisér pojal. Herci byli prima./// Celkem 68%/// ()

Reklama

sud 

všechny recenze uživatele

Film plný paradoxů. Nadprůměrný až takřka geniální námět x průměrný a nedotažený scénář. Skvělí a typově přesní Karel Roden s Annou Geislerovou x nevýrazný a bezkrevný Andy Nyman a ani balkánský zabiják nic moc. Ale i tak jsem rád, že jsem to viděl - především musím ocenit několik velmi zajímavých scén (babka na stromě, na ledu) a celkovou stylovost. 60%. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

to se to někdy tak semele a díky nešťastné náhodě najednou usínáte v posteli sám. existuje několik možností, jak situaci řešit. jednou z nich je umřít. a protože K.Roden je jedinej koho angličan Colin zná, musí mu pomoci on. kdo tohle přežije?... díky zajímavému námětu jsme svědky řady situací, které můžou vzniknout opravdu náhodou. a některé jsou opravdu černohumorné. asi 3x jsem se smál opravdu upřímně a nahlas. občas mě pobavil vtipnej dialog a občas to chytne super nadsázku (příruční zabijáckej pes je fakt super). toho zajímavého je tu ale pomálo. snad jen K.Rodena je tu dost (a vůbec to nevadí). zato mi vadil ten zelenej filtr. tak hnusně snad v Praze není. a co vy? dokázali by jste žít bez manželky? já.... ()

1860 

všechny recenze uživatele

z tohoto filmu jenom čiší černý humor, a ten já rád, proto mě tento film opravdu pobavil, a když Roden řiká, že zabil babičku polívkou, málem sem umřel smíchy.. a proč to teda není na 5 hvězd, jak se může po mé první dlouhé větě zdát? Onen vychvalovaný humor se nevyskytuje v pravidelném množství a vybírá si své slabší chvilky, což může působit trochu nekonzistentně.. ale ta polívka..:-D ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama