Reklama

Reklama

Sklapni a zastřel mě

  • Velká Británie Shut Up and Shoot Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Komedie o gangsterově psu, knedlících, botách, neposedné soše a sebevraždě. Pavel Zeman (Karel Roden) celý život strádá. Má nevděčnou ženu (Aňa Geislerová) a šest zaměstnání, aby si jeho žena mohla dovolit život na vysoké noze. Colin Frampton je Angličan pohlcený ve svém světě plném obav. Ty ho nepřechází ani na jeho svatební cestě v Praze. Když se na Colinovu ženu při prohlídce Starého Města z nebe snese (vlastně spíš žuchne) náhlá a nešťastná smrt, rozhodne se Colin svoji choť co nejdříve následovat. Sám k činu nemá odvahu, a tak požádá Pavla, aby ho za finanční odměnu nějak šetrně a rychle sprovodil ze světa. Ze setkání vzejde neobvyklé přátelství poté, co se Pavlovy smrtící plány naprosto vymknou kontrole. Jak dopadne tahle další Pavlova fuška? Pomůžou Pavlovi jeho žena a balkánský gangster? Říká se, že pes, který štěká, nekouše. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (169)

pOne 

všechny recenze uživatele

Abych řekl pravdu, tak nechápu, v čem tkví kouzlo tohoto filmu a proč má tak vysoké hodnocení. Podle mého názoru zcela zapadá (v tom špatném slova smyslu) mezi ostatní podprůměrné snímky. Děj je nelogický, nemá smysl. Herecké výkony mi taky nenadchly. Angličan byl vyloženě trapnej a Rodenova angličtina mi po 30 minutach lezla krkem. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Český plán je skvělý plán a nikdy neselže. Snad jen, když dělostřelecká palba nezasáhne cíl nebo otrávený knedlík zbaští někdo jiný, ale víc než milion výjimek potvrzující toto pravidlo patrně neexistuje. Já si přitom několikrát zařval smíchy opravdu stylově a rozhodně mi nikdy nevymizí z hlavy vzpomínka na rozzářeného Rupperta vstupujícího do přestřelky s kondomem v ruce, ale také jsem zaznamenal nemálo hluchých míst lehce zavánějících trapností. Je to trochu škoda, ale co čekat od snímku, jehož hlavní hrdina je povoláním řezník, číšník, řidič a ruční hovnocucář. ()

Reklama

RipperJosh odpad!

všechny recenze uživatele

Představte si Tomáše Magnuska, jak se snaží udělat film v duchu Quentina Tarantina. Výsledkem by muselo být něco jako Sklapni a zastřel mě. Asi ještě nikdy mě celkový hodnocení na CSFD nešokovalo tolik jako v tomto případě. 61 %?????!!!!!!!! Tohle je normálně strašidelný, nejsem si jistej, jestli jsem se nějak nepropad do jiný dimenze. Je to příšerná věc s příšerným scénářem a ještě příšernější režií. Jedinej Roden je ok, ale celkově je tohle "dílo" tak špatný, že ani tu jednu hvězdu nemůžu dát. Při některejch scénách mi bylo tak trapně, až jsem z toho měl husí kůži. Andy Nyman... nemám vůbec nic proti obtloustlým filmovým nekňubům, naopak jim člověk drží palce, ať se seberou a udělaj co je správný... ale Nymana bych na začátku prostě shodil ze střechy (je tam k tomu příležitost). Ten jeho vyděračsky smutnej "kukuč" byl nesnesitelnej... Jako amatérskej film bandy kamarádů by se to s dostatečnou zásobou alkoholu dalo přežít, ale jestliže to bylo kdysi v kině... tak je to síla, chtěl jsem napsat, ale českej divák si od českýho filmu nechá líbit cokoliv. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Naprosto černá komedie v britském stylu natočená v Čechách? To snad ani nemůže být pravda? Ale je. Colin blbou náhodou přišel o svou milovanou ženu. Spadla na ni socha nějakého svatého, kterou neuneslo lano jeřábu. Proto se Colin rozhodne pro sebevraždu. Do cesty mu vstoupí Pavel Zeman, který je také v nelehké životní situaci. Pokud bych to měla napsat jednou větou. Tak mě napadá pouze jediné. Film je o vyrovnání se s vlastním osudem. Bohužel mě nijak neoslovil. Zajímalo by mě podle čeho si Karel Roden vybírá role. Jsou skutečně zajímavé. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Mňa pri tomto filme mrzí jedna vec. Totiž to, že sa nejedná o pôvodný český film, ktorý by napísal český scenárista a natočil český štáb. Vymyslel to a natočil anglán. Takže ho musím brať inak, prísnejšie, pretože konkurencia v rámci žánru je v jeho krajine niekde úplne inde. Inšpiračné zdroje sú jasné, režisér vedel, čo točí a scenár pripravil na jednotku. Spracovanie je bohužiaľ čistá amatérčina. Aj napriek skvelým hercom. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama