Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodina Bakerových čítá celkem dvanáct dětí a jejich rodiče Kate a Tom je milují. Nejstarší Nora je vdaná a těhotná a Charlie už pracuje. Lorrain právě odmaturovala, získala v práci v New Yorku a po prázdninách se tam stěhuje. Tom má pocit, že začíná své děti ztrácet, a rozhodne se zapůjčit dům u jezera, kam dřív jezdili pravidelně. Děti návrh schválí a když dorazí na místo, uvidí na protějším břehu velké luxusní sídlo. Záhy zjistí, že sídlo i většina pozemků kolem patří Jimmymu Murtaughovi, s nímž Tom soupeřil už jako malý kluk. U jezera se každý rok o svátku práce konají rodinné soutěže o pohár a Jimmy s Tomem vždy trénovali své děti k vítězství. Tentokrát Tom slíbil, že se soutěžení nezúčastní, ale když Jimmy osočí Tomovy děti, že jsou nevychované, přijme Tom Jimmyho výzvu k soutěžení o pohár. Od té doby začne Tom i Jimmy s tvrdým tréninkem, ale na výhře záleží jen otcům. Děti z obou rodin si rozumí natolik, že některé začnou spolu i randit. Tom i Jimmy přeženou svou starostlivost v momentě, kdy jde Sarah na své první rande v životě, a to do kina s Eliotem Murtaughem. Jimmy i Tom jdou do kina také, aby o tom děti nevěděly, ale začnou se v kině dohadovat a děti jsou na otce naštvané. Druhý den se koná soutěž rodin o pohár... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (95)

predators 

všechny recenze uživatele

Pokračování dílu prvního...překvapivě:-) Jelikož jsem nahlédl rovnou na díl druhý, jedničku pominu a oznámím vám, že se jedná o další průměrnou rodinnou komedii se Stevem Martinem v hlavní roli. Ty ostatní lidičky jsou vcelku zbyteční, teda až na jeho souseda a věčného rivala E. Levyho. Jo, ta dvojka by si vystačila sama :-) 50% ()

lucinkapes 

všechny recenze uživatele

Absolutne vynikajici komedie pro celou rodinu. Pobavi i dojme a clovek odchazi od obrazovky s dobrou naladou. V nekterem zivotopisu Hilary Duff jsem cetl, ze jednicka byla jeden z jejich nejlepsich filmu a dvojka se uz moc nepovedla. OMYL !! Jednicku jsem ohodnotil 4 hvezdickama (mozna jsem ji trochu pridal za oblibedou herecku), ale dvojka byla asi tak o 70% lepsi a musim dat suverenich 5 hvezdicek. Vsechny patri celemu filmu a nic sem nepridal navic z zadneho vedlejsiho duvodu. BOMBA! ()

Reklama

unclejack 

všechny recenze uživatele

Komédia , kde som sa ani nesmial. Súperenie s rodinou pri jazere , ktorá má náhodou skoro toľko detí , je asi už priveľa. Príliž to dýchalo ponurosťou , hoci čo sa aj dá čakať. Dvanásť do tucta mi neprišlo príliž ako komédia a atribúty pre sociálnu drámu to v žiadnom prípade nesplnilo.Stredná cesta - jedna hviezdička. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Nenáročná rodinná pohodovka, která nijak zvlášť nenadchne, ale ani neurazí. Rutinní scénář nemá moc co nabídnout, režie se taky nevytáhla ničím zapamatovatelným a dvojnásobná porce dětí ještě neznamená dvojnásobnou porci zábavy. Přesto je to překvapivě zábavnější než jednička. Steve Martin je pořád sympaťák, kterému role chybujících milujících otců sednou jako ulité, sem tam se mihne vtípek a celé je to takové přijemně letně odlehčené. Věděl jsem co čekat a neměl přehnaná očekávání, proto teď nemusím vzdychat, tvářit se znechuceně. Strávil jsem se svými blízkými přijemný podvečer a z pozice otce, který tuší, co filmový otec prožívá, s úsměvem držel Stevovi palce. ()

`barocco 

všechny recenze uživatele

Ked uz vedlajsia postava ( Eugene Levy) ma vo filme vacsiu charizmu ako hlavny "tatka" (Steve Martin) tak nieco nesedi. Aj vdaka nemu ( Eugenovi Levymu) neostalo len pri jednohviezdickovom ohodnoteni. Vsetci sa sice snazili ale nejak to nevyslo tak aby to bolo aspon priemerne, skoda.... (Podobne nametovo cerpajuci The Great Outdoors (Báječná dovolená - http://www.csfd.cz/film/10395-great-outdoors-the/ ) dokonca s presne s tou istou lyziarskou scenou v podani Johna Candyho je sice premerny snimok ale daleko lepsi) ()

Galerie (63)

Zajímavosti (6)

  • Ve skutečném životě má z představitelů manželů Bakerových a Murtaughových pouze jeden z herců děti. Je to Eugene Levy, který má dceru a syna. (HappySmile)
  • Když si Bakerovi prohlíží fotoalbum, narazí na fotku Sarah jako miminka. Doopravdy je to fotka Alyson Stoner, která ji ve filmu představuje. (HappySmile)
  • Carmen Electra je alergická na psy. Když jdou Bakerovi do Murtaughova domu, jejich pes Gunner všechno poskáče. Když později odcházejí, můžete si všimnout, že má Carmen Electra po celém těle malé červené tečky. (HappySmile)

Reklama

Reklama