Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Na táboře

  • USA American Pie Presents: Band Camp (více)
Trailer

Obsahy(1)

Stiflerův mladší bratr Matt musí strávit léto v nechvalně proslulém hudebním táboře. Akce se skrytou kamerou a žhavými praktikami na sebe nenechají dlouho čekat. Jenže pak se zamiluje do kamarádky ze skupiny, Elyse, a všechno je vzhůru nohama. S radami přispěje i svérázný vedoucí, Jimův otec, a vás čeká skvělá zábava! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (347)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemám tuhle spin-off sérii moc rád, ale prostě se jí nemůže vzít, že tu jsou nějaké ty vtipné momenty. Pravda, nejvíce se filmy navzájem vykrádají, ale nic to nemění na tom, že je to sem tam pořád vtipné. Víc mě ale dostala ta romantická rovina. Asi jsem někdy opravdu až moc sentimentální. Ty postavy, až na hlavní dívčí hrdinku, jsou ale opravdu příšerné. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Začátek byl hodně slabý, ale pak to přešlo úplně někam jinam a s prcičkama už to moc společnýho nemělo, ale právě ten závěr zachraňoval a příjemně skončil. Na základní skvadru už bohužel žádná další parta mít nebude. Zaradoval jsem se, když se tu objevil Levy a Owen, ti to ještě víc zvedli, takže to nakonec nebylo tak špatný. ()

Reklama

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle o hodně předčilo moje očekávání. Čekala jsem to, hlavně dějově, o dost horší. Chvílema jsem uvažovala o 40%, ale nakonec dám 55% (hlavně díky hlavní dvojici). Samozřejmě se ve filmu nevyhnete trapným a nechutným scénám, ale to už k prcičkám tak nějak patří. Ideální film, u kterého chcete vypnout. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Nastává zlom v sérii. Postavy z předchozích dílů už tady neuvidíte a za starou gardu hájí čest pouze Eugene Levy. Na scénu však přichází mladší Stiflerův brácha, který se od svého nedostižného vzoru příliš v ničem neliší. Jeho jedinou filosofií jsou kozy a zadky. Nápad instalovat kamery do dámských sprch se počítá a Tad Hilgenbrink je jako nový objev docela dobrá volba. Na nadprůměrný gag zde nenarazíte, ale je to obstojná komedie, která si klade za cíl pobavit. Víc se s ní nemusíte obtěžovat. ()

Gee.Rocks odpad!

všechny recenze uživatele

Jak na tohle vůbec někdo přišel? Tohle je jako když se vyzvracíte a hledáte v tom zlatou cihlu, kterou jste čmajzli nějakýmu ropnýmu magnátovi na cestách po Bangladéši v zádech máte komando mafiánů v černých Hummerech, za chvíli policejní vrtulníky, střílej po vás kulomety, snaží se vás stáhnout tekutý písky, hlavou bušíte do kaktusu, hoří vám u zadku atomovka, pod nos vám někdo natřel čpavek a navíc všude hraje pořád dokola jedna a ta samá písnička od Evy a Vaška. Naštěstí to byla jen noční můra, kéž by tento film byl také jen noční můrou a nikdy nevznikl. Výše zmíněné je navíc soupis věcí, které bych dělala raději, než znovu sledovat tohle martyrium christi. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Natáčení probíhalo v kalifornském Malibu. (WolfR)
  • Erotický klip z pláže, ktorý hneď na začiatku filmu sleduje trojica chalanov, a taktiež v podstate celá časť filmu o nahrávaní sexuálnych aktivít na hudobnom tábore, vrátane názvu "Bandeez Gone Wild", je odkazom na slávnu pornografickú franšízu Girls Gone Wild, ktorú vytvoril Joe Francis. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Stifler v reality šou

Stifler v reality šou

07.09.2006

Logicky by teď měla být řeč o dalším pokusu vytřískat peníze ze slavné prcičkovské série ve stylu loňské frašky Prci, prci, prcičky: Na táboře. Leč, žádné znesvěcení klasiky teen komedií se nechystá,… (více)

Reklama

Reklama