Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Na táboře

  • USA American Pie Presents: Band Camp (více)
Trailer

Obsahy(1)

Stiflerův mladší bratr Matt musí strávit léto v nechvalně proslulém hudebním táboře. Akce se skrytou kamerou a žhavými praktikami na sebe nenechají dlouho čekat. Jenže pak se zamiluje do kamarádky ze skupiny, Elyse, a všechno je vzhůru nohama. S radami přispěje i svérázný vedoucí, Jimův otec, a vás čeká skvělá zábava! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (347)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemám tuhle spin-off sérii moc rád, ale prostě se jí nemůže vzít, že tu jsou nějaké ty vtipné momenty. Pravda, nejvíce se filmy navzájem vykrádají, ale nic to nemění na tom, že je to sem tam pořád vtipné. Víc mě ale dostala ta romantická rovina. Asi jsem někdy opravdu až moc sentimentální. Ty postavy, až na hlavní dívčí hrdinku, jsou ale opravdu příšerné. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Tohle je fakt průser. Jednička bylo dobrá, dvojku podělali, trojkou to přece jen vylepšili, ale tímhle to dojebali na plný čáře. Naprosto nefungující spin-off na nešpatnou komediální sérii, kterou fakt není schopný zachránit. Zasmál jsem se jednou, jednou, prosím. Taky bych trochu změnil název filmu, tohle nejsou žádný prcičky, ale romantická komedie pro holky. Jediný co mi ten film potvrdil, je, že Arielle je vážně sexy, ale to už jsem věděl. Asi budu sám, ale Stifler je z původního castu moje nejmíň oblíbená postava, jeho bratr je lepší, ale založit komedii jenom na Stiflerovo chování je fakt chabý. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Matt Stiffler, Jimův táta, hudební tábor známý přímo z druhého dílu, narážky na legendární postavy a epizodní role Sherminátora. A víc nám toho z původní série nezbylo. A protože Matt jde ve stopách staršího bráchy, můžete čekat podobně proříznutou hubu. Jenže v tomto případě je tenhle blázen hlavní postavou a protože American Pie bylo vždycky ve finále na romantiku, tak se bohužel i on dočká napravení. I když to pro silně atraktivní spearsovský plagiát možná stálo za to. Výsledný dojem by byl překvapivě pozitivní nebýt samoúčelných fekálních momentů, které jako by vklouzly ze zcela jiného filmu. Po zhlédnutí všech zbývajících pokračování to ale nakonec přece jen jsou slabší tři hvězdy. Například už následující Nahá míle zamířila do podstatně zákeřnějších míst. 50% ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

To jste netušili, že nechvalně známý Stiffler má bráchu Matta. A už vůbec ne, že je to stejný exot jako on. Po posledním průšvihu (použití pepřového spreje na hudební nástroje školní skupiny) dostane od školního poradce (Sherminátor, ehm) poslední šanci - buď stráví léto na hudebním táboře nebo ve škole končí. Matt si vzpomene na Jimovu holku Michelle, a ani na chvilku s rozhodnutím neváhá. Ale takový hudební tábor není jen tak - tam ho naučí zač je toho hoboj ... Mno, ač jsem původní díly Prciček moc nemusel, přece jen měly své kouzlo - ať už docela dobrý výběr herců, nebo sem tam i nějaký ten vtip. Ani jednoho z toho čtvrté pokračování nemá - veškeré vtipné scény nejsou ani trochu vtipné, ale stoprocentně trapné, herci (až na milou Arielle Kebbel, ta se mi líbila :) ) jsou ubozí (vůbec jsem nepochopil co zde pohledával Eugene Levy nebo Chris Owen z předchozích dílů - jejich role jsou tak násilně naroubovány, že to nemůže přehlédnout vůbec nikdo) a při sledování Tada Hilgenbrinka jsem moc moc vzpomínal na starého Stiffyho. Fakt ubohost .. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesný příklad toho zbytečného pokračování,které vůbec nemuselo vzniknout. Z původní sestavy nezbyl (skoro) nikdo a humorných situacích je také velmi pomálu. A navíc se to celé jeví spíš jako nějaká trapná lovestory a příběh o převychování rošťáka v hodného kluka. A to mi do této série vůbec nesedí ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Matt Stifler (Tad Hilgenbrink) nakupuje video vybavení v eshopu spychest.com, který v té době skutečně existoval. (Cheeker)
  • Elyse (Arielle Kebbel) je možná nadaná skladatelka, avšak rozhodně ne dirigentka. To, co předvedla na konci filmu, s dirigováním nemělo nic společného. Jednalo se sice o nejjednodušší prvek dirigování, ale v žádném případě by se nedal použít v tak rozsáhlé skupině. A už vůbec ne při skladbě, kterou skupina hrála. (BisiJoker)

Související novinky

Stifler v reality šou

Stifler v reality šou

07.09.2006

Logicky by teď měla být řeč o dalším pokusu vytřískat peníze ze slavné prcičkovské série ve stylu loňské frašky Prci, prci, prcičky: Na táboře. Leč, žádné znesvěcení klasiky teen komedií se nechystá,… (více)

Reklama

Reklama