Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex (Allen Covert) má sladký život. Opustí nudnou práci jako úředník, živí se testováním počítačových her a neschází mu skoro nic. Ovšem jen do té doby, kdy jeho spolubydlící utratí všechny peníze na nájem v "masážním salonu". Alex se tak ocitá bez střechy nad hlavou a nezbývá mu než se nastěhovat ke své osmdesátileté babičce a jejím stejně starým, hodně bláznivým spolubydlícím. Film produkoval Adam Sandler, hvězda filmů Klik – život na dálkové ovládání a 50x a stále poprvé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (213)

Bachy 

všechny recenze uživatele

Huličská komedie, která je víc o hulení než o hrách. Podařených vtipů se tam najde opravdu málo a naopak některé pitomostí (robotí mluva) se opakují do nekonečna. Potěšily alespoň ty figurky ze South Parku. Přesto se našlo pár momentů, kdy jsem zasmál pořádně. Většinu povedených vtipů sice zvládne opice, ale ta zase grády má, to ano. Viděno, zahozeno, víckrát těžko...najít pořádnou komedii je taaak těžké ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tester videohier môže byť celkom zaujímavá profesia :) Film samotný je tak pritiahnutý za vlasy, až je celkom zábavný. Vždy, keď som ho chcel už vypnúť, prišla nejaká scénka (prekvapko v kúpelni, opica, zhulené babky...), ktorá ma pobavila. Tak to išlo celý film. Ako na hojdačke. Na konci prišla kratučká zápletka, ktorá dej trocha oživila. To stačí na slabšiu priemernú jednohubku. 55/100 ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám si, že když jsem kdysi v televizi viděl tuhle komedii poprvé, tak jsem ji po cca 20 minutách vypl, protože mě děsně nebavila. Rád ovšem dávám druhé šance. První čtvrthodinka opravdu není nic moc, Allen Covert mi v tomhle filmu přijde poměrně nesympatickej. Jenže jakmile se na scéně objevuje slaďoučká Linda Cardellini (ok, už ne tak slaďoučká, jako v 99tém) film jakoby dostal druhej dech. Humor je dost kolísavý, některé scény jsou vyloženě trapné, ale jsou tu i nečekaně hodně povedené fóry. Nechybí ani cameo Roba Schneidera či menší role pro v té době začínajícího Jonaha Hilla. Celkově spíše slabší 3*. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Taková nenápadná komedie, která více řekne někomu, kdo někdy něco hrál, ať už na počítači anebo na televizi. Je fajn, že romance je zde spíše v pozadí a nedere se do popředí, protože v tu chvíli to funguje docela dobře. Jsou zde vtipné scény, pěkně ujeté a nudné, taková celkem americká klasika, ale spíše se kloním k pozitivnímu hodnocení. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná a vtipná komedie. Cásting je sice poměrně neznámý,ale vše zde skvěle funguje. Hrají se zde hry, hulí se, nechybí drsný,sprostý i lehce uchylný humor ( který mám rád :D) a 4x jsem dostal solidní 3 minutový záchvat smíchu. Nejvíce polechtá bránici podivín Joel David Moore, který když znervozní, začne ze sebe vydávat zvuky robota. ( To byl, ale kokot!!). 80ˇ% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (12)

  • Při televizní relaci "ohodnocování starožitností" si lze všimnout džbánu s českou značkou Gambrinus. (Pacek)
  • Zvuk, ktorý možno počuť, keď sa otvárajú a zatvárajú dvere do J.P.-ovej (Joel David Moore) kancelárie je prevzatý z populárnej videohry "Doom". (m.a.t.o.)
  • Videohra Demonik, ktorá sa objaví vo filme, mala byť vydaná aj v skutočnosti pre hernú konzolu Xbox 360. Projekt však stroskotal, keď sa jej výrobca Majesco Entertainment dostal do finančných ťažkostí. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama