Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex (Allen Covert) má sladký život. Opustí nudnou práci jako úředník, živí se testováním počítačových her a neschází mu skoro nic. Ovšem jen do té doby, kdy jeho spolubydlící utratí všechny peníze na nájem v "masážním salonu". Alex se tak ocitá bez střechy nad hlavou a nezbývá mu než se nastěhovat ke své osmdesátileté babičce a jejím stejně starým, hodně bláznivým spolubydlícím. Film produkoval Adam Sandler, hvězda filmů Klik – život na dálkové ovládání a 50x a stále poprvé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (213)

CjKukis 

všechny recenze uživatele

Kdo nerozumí nepochopí. Absolutně nejzáživnější film co sem viděl. Hlášky, postavy, tráva , humor a to všechno skloubený do jednoho geniálního díla. Kdo by nechtěl dělat testera?První film kterej mě rozbrečel smíchy.. " jooo Loro pinďour se mi stratil v džungli musíš ho najít" :D paráda A navíc jeden z mála českých dabingů,který předčil originál. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Onanovat před mou mámou je jedna věc, ale šukat babičku a její dvě kámošky, to je velkej úlet." Doby, kdy jsem pařil hry 26 hodin denně, jsou již minulostí, ale matné záblesky paměti ještě mám, tak jsem se mrknul na snímek o konkurenci. Nebylo moc o co stát, protože paření, hulení ani sex s důchodkyněmi nejsou důvodem, abych oprášil svůj herní joystick. Ono je to celé vlastně hrozná blbost, ale vtípky s taekwon-do opicí, robotickým milionářem J. P. či trojicí stařen ve složení gamblerka, práškožroutka a nymfomanka z toho udělaly celkem přijatelnou testovací produkci. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná a vtipná komedie. Cásting je sice poměrně neznámý,ale vše zde skvěle funguje. Hrají se zde hry, hulí se, nechybí drsný,sprostý i lehce uchylný humor ( který mám rád :D) a 4x jsem dostal solidní 3 minutový záchvat smíchu. Nejvíce polechtá bránici podivín Joel David Moore, který když znervozní, začne ze sebe vydávat zvuky robota. ( To byl, ale kokot!!). 80ˇ% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Žánr huličských komedií mi vcelku dost chybí. Král videoher mě sice místy nudil, ale také mě občas pěkně rozesmál a Linda Cardellini byla tehdy ještě větší kočka, než si jí pamatuju teď. Zapadlý film o kterém jsem slyšel poprvé až letos, v telce ho snad nikdy neopakovali, na vod jej nenajdete, ale zkuste zapátrat po "dývku". ()

dopita 

všechny recenze uživatele

No humor kterýmu se dá zasmát ve filmu určitě je, ale trapností a debilit je tam taky dost. Film vznikl v produkci Adama Sandlera, takže je asi každýmu jasný, o jakej druh filmu se jedná. Ale budiž, celkem neškodná oddechovka. V epizodních rolích se objeví Rob Schneider a David Spade (Sandlerovi kamarádi), což jsou mí dost neoblíbení herci, ale kupodivu patřej k tomu nejzábavnějšímu z celýho filmu (hlavně Spade). Na tři hvězdičky se film vydrápal jen tak tak. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (12)

  • Auto, ktoré šoféruje Kane (Kelvin Yu) je upravená Toyota Supra. Presne to isté vozidlo možno vidieť aj na začiatku filmu Rýchlo a zbesilo 2 (2003). (m.a.t.o.)
  • Hra použitá vo filme, "Eternal Death Slayer 3", je v skutočnosti upravená verzia "BloodRayne 2". (m.a.t.o.)
  • Panenka, na kterou Alex (Allen Covert) masturbuje, je ve skutečnosti modifikovanou panenkou Barbie předělanou do podoby Lary Croft. To vše kvůli licenčním podvodům. (orkadimenza)

Reklama

Reklama