Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ambiciózní Karolina studuje vysokou školu, pracuje jako redaktorka módního časopisu a jako lektorka v kurzech nonverbální komunikace. Její uspořádaný život nečekaně naruší vztah s poněkud egocentrickým burziánem Alexem, který jí přináší řadu hořkých zklamání. Alex je sice pozorný, ale myslí především na sebe a všímá si spíš svých kamarádů než Karoliny. Vztah, plný nejistoty, zklamání a znovu probouzených nadějí, vyvádí Karolinu stále víc z rovnováhy a vyčerpává ji. Přesto dává Alexovi přednost před pozorností nesmělého Honzíka. Když o několik měsíců později zjistí, že Alex žije s mnohem starší Patricií, opustí ho a rozhodne se být stejná potvora, jako jsou podle jejího názoru muži. Nezávislá, sobecká bestie, která bude kosit chlapy. Vyspí se s čerstvě ovdovělým pianistou i přízemním farmářem Markem, flirtuje s duševně nevyrovnaným ministrem Jarmilem Dobrým, ale když to zkusí na Honzíka, zklamaný mladík ji odmítne. Zdá se, že ani jako bestie nebude mít Karolina štěstí. A tak když se po čase znovu ozve Alex, neodolá a přijme jeho nabídku k sňatku. Vzápětí ji však čeká další hořké zklamání. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (495)

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Bestiář je skvělým názvem pro tento počin. Na divákovi tady bylo spácháno těžké zvěrstvo a jsem jedině rád, že jsem nikdy nebyl postižen nápadem přečíst si knižní předlohu. Hlavní hrdinka je strašná ... blbka, dovolil bych si odhadnout, že Barbara Nesvadbová asi hodně ujížděla na Sexu ve městě, a z toho, co se v něm naučila, se následně vypsala. Hovadina to byla děsivá, hned v úvodu, když začalo foukat a pršet mě zaujalo, že si Karolína v jednom záběru nese papíry, které v dalším záběru záhadně zmizí, aby je nakonec zase měla, to byl moc hezký výkon. No, ale alespoň jsem se projel v Seatu, poslechl si Impuls a v Etzlerově koupelně si prohlédl kompletní řadu výrobků z katalogu Avon. ()

borsalino 

všechny recenze uživatele

Poměr kvalita/ kvantita dopadl opět v neprospěch kvality. Po utrápené hodině sledování, kdy jsem pořád čekal, co se z toho vyklube a zda to bude víc než jen pouhé klišé o ženském nelichotivém smýšlení o chlapech. Žel opak byl pravdou a film mě celkem dokonale otravoval, ale vlastně nevím proč. Nevím ani, zda mi měl otevřít oči nebo mě měl přimět zamyslet se nad ženskýma mužským světem nebo měl film přinést něco docela jiného, na což jsem evidentně nepřišel. Zbytek filmu jsem přetrpěl a doufal jsem, že přijde odměna v podobě pointy nebo alespoň rozuzlení. Taky nic. Není mi vůbec jasné, proč se takové filmy natáčejí. Ta jedna hvězdička je za výkon Vašuta a jeho paví číslo... ()

Reklama

Botič odpad!

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu vládne zlo, tak ruce pryč. Moc keců sexu škodí a tomuhle filmu taky. Jeden velmi špatný film. Jedna nekonečně dlouhá reklama. Jedno nekvalitní dabingové cvičení. Cítil jsme odpor a přímo fyzickou bolest, kterak na mně prostupovala z televizní obrazovky. Konce filmu se dožijí jen ti opravdu silní. A takové znesvěcení si Filozofická fakulta nezasloužila. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Když se zajímavě tvářící se film stane karikaturou sebe sama, je to na pováženou. Jindy velmi uvědomělá Pavlásková se začíná film od filmu horšit a posílá k divákům nehotové patvary, které sice mají stále kvalitní herecké obsazení, ale neumí přijít s něčím, co by nebylo zmar, neumětelství a smíření se s naprosto mylnou koncepcí filmu jako celku. Když se hercům daří i ve scénách, které zavání improvizací, lze to vnímat jako pozitivní klad, ale když po skončení filmu ani jedna ze scén nerezonuje ve mně, jak by mohla nebo měla, tak lze napsat jen jediné. Pavlásková film nezvládla a natočila ho tak, jak bych od ní nečekal. Povrchně a na hony vzdálený jejím vytříbeným schopnostem originální režisérky. Je z toho slabý film bez ozvěny obsahující několik zdařile zahraných scén, ale dohromady ani nevím, o čem to bylo, respektive co tím autorka chtěla říct. Jako celek to zůstává pod průměrem české filmové tvorby a zaniká v ní. 40% ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

2** a 1/2 Tenhle film je divny. Chvili Vas bavi, a hned tu dalsi Vas nudi k smrti. Jednu chvili vite presne, o co jde, pak nechapete hloupost a stupiditu hlavni hrdinky. Nutno rict, ze tento film delaji hlavne vykony hercu. Netusim, zda Pavlaskova po tak dlouhe pauze zapomnela rezirovat, natoz napsat poradny scenar, nebo predloha Bary Nesvadbove byla bestsellerem jen z omylu. Nutno poznamenat skvely vykon Marka Vasuta a Tomase Matonohy, kde ministr hrajici pava je k popukani v prvnim pripade a az prehnana laska ke vsemu prirodnimu v pripade druhem Vam s branici taky dokaze udelat poradny pruvan. Kdezto hlavni hrdinka zaostava daleko za nimi. Navic diky tomu, ze je Slovenka, tak byla predabovana Andreou Elsnerovou, a to tak desne, ze i nektere telenovely maji lepsi dabing. Kratky part Etzlera je jen potesenim pro zenske oko ;). Naivni a dobrotivy Krystof Hadek jako vzdy presvedcivy, aby taky ne, hloupoucke doraky on umi zahrat skvele... A hvezdny Karel Roden neni vubec hvezdny. Nebo mozna je, ale jeho postava mu to nedovoluje ukazat. Od tohoto filmu nic necekejte. Zasmat se zasmejete, take budete bedovat nad jiz zminenou hlouposti a naivitou hlavni hrdinky a z kina budete odchazet s velice rozporuplnymi pocity. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (10)

  • Šéfredaktorku si zahrála sama autorka knihy i scénáře Bára Nesvadbová. Při postsynchronech ji však nadabovala Dagmar Čárová. Režisérka filmu Irena Pavlásková si zde také zahrála a sice návštěvnici na večírku v Itálii. (funhouse)
  • V úvodu filmu, kdy je hlavní hrdinka v dešti a větru, ulétnou jí papíry. V dalším záběru jí však ulétnou znovu. (Pepy)
  • Při nočním koupání Karolína (Danica Jurčová) a Alex (Karel Roden) doplavou až k bezpečnostním bojkám. V následujícím záběru však není po bojkách ani stopy. (Pepy)

Související novinky

Pojďte se bavit o filmech – na rádiu Bubble

Pojďte se bavit o filmech – na rádiu Bubble

29.11.2016

O co tady jde? Bubble je unikátní projekt internetového rádia se speciálním posláním. Svým posluchačům totiž zpříjemňuje úklid koupelny. Opravdu to funguje, vyzkoušejte! Kromě porce muziky vás rádio… (více)

Reklama

Reklama