Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lidé stvořili svého zabijáka. Když se na neobydleném ostrově v Pacifiku zhroutí přísně tajný program na vývoj vojenských robotů, je vyslán tým vojenského námořnictva, aby je našel a „zastavil". Není to však tak jednoduché! Jakékoliv narušení svého teritoria berou jako útok a brání se. Jsou naprogramováni, aby měli své území pod kontrolou, a to i za cenu smrti... (Intersonic)

(více)

Recenze (122)

chapell odpad!

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl dát hodnocení o stupínek lepší, ale jednu * si nezaslouží ani Robert Picardo (známý jako doktor ze Star trek Voyager). Námět je poměrně známý z jiných filmů, kde ho dokázali daleko lépe zúročit. Digitální efekty jsou katastrofální, spíše to vypadá jako kdyby tvůrci nechtěli "aby to vypadalo reálně". Herecké výkony jsou podprůměrné. Pokud chcete vidět film, který komerční televize obvykle přezentuje jako film měsíce, tak se na Povstání strojů můžete podívat. Já již nikdy více. ()

bruceman7 odpad!

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem samozvaný televizní veterán, chtěl jsem zkusit tenhle film jako test své výdrže. Po třiceti minutách jsem vypnul bednu a šel se na toaletu vyzvracet. Chápu, že autor tohohle déčka asi neplánoval převzít oskara, ale jak vůbec mohl přemejšlet o návratnosti téhle investice? Nápad by byl alespoň za těch 10%, ale efekty na úrovni programátorských schopností Gustíka Šarapatky ho srážejí do záporných čísel. Když připočítám další neuvěřitelnosti, dalo by to obor čísel iracionálních. ()

Reklama

beso74 

všechny recenze uživatele

Úplne povinné pre všetkých, ktorí si myslia, že stroje dokážu všetko. Oni sa totiž nedokážu riadne trafiť za 5 minút do skupiny volne stojacích vojakov, ktorých ani nenapadne (veď aj prečo, bojujú len s najdokonalejším strojom na zabíjanie) pohľadať si úkryt alebo sa pri streľbe pohybovať. Pre ostatných to je stráviteľná, aj keď s ťažkosťami, hodinka a pol po ktorej aj taký Terminátor 3 či Číslo 5 žije II vyzerá ako úspešný finalista Oscarovej noci. ()

DaViD´82 odpad!

všechny recenze uživatele

Nejlepší část je ještě před úvodními titulky, ale i ta je na čistý "Odpad!". To co následuje pak je neusledovatelné a naprosto strašné. A to ještě v případě, že k tomu přistupuji tak, že to tvůrci nemysleli vážně, protože jestli ano, tak je to ještě horší než si myslíte. Bohužel to ale není špatné tím způsobem, že by to bylo směšné. ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Tak ten voják z úvodu bez vyměnění zásobníku vystřelil z pistole skoro stokrát. Napočítal jsem přes 60 výstřelů, ale ne od začátku a určitě jsem nepočítal všechny. Neschopný robot na začátku pronásleduje vojáky a vědce, kteří mají auto zaparkované v pustině daleko od všeho, nenajde je za kamenem a ani netrefí laserem. No a pak to bylo ještě horší. Uječené holka, neschopní vojáci metající kozelce a naprosto tupí roboti, kteří "mohou zabít tisíce lidí, když se dostanou z ostrova!"Proč se takový blbosti točí? Kdo na to dává peníze??? ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Veliteľ komanda sa na adresu helikoptéry vyjadruje, že je to Huey, čo je prezývka pre jednorotorový stroj UH-1, na scéne sa však zjaví dvojrotorový CH-47 Chinook. (beso74)
  • Film byl v amerických kinech uveden pod názvem AI Assault, na DVD byl však vydán pod názvem Shockwave. (Terva)
  • Hoci sú vojaci záchranného tímu označovaní ako príslušníci US Navy SEALS, vojenské hodností, ktorými sa oslovovali (napr. kapitán a major), sa používajú v jednotkách ako US ARMY, Air Force a Marine Corps. (beso74)

Reklama

Reklama