Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lidé stvořili svého zabijáka. Když se na neobydleném ostrově v Pacifiku zhroutí přísně tajný program na vývoj vojenských robotů, je vyslán tým vojenského námořnictva, aby je našel a „zastavil". Není to však tak jednoduché! Jakékoliv narušení svého teritoria berou jako útok a brání se. Jsou naprogramováni, aby měli své území pod kontrolou, a to i za cenu smrti... (Intersonic)

(více)

Recenze (122)

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Hloupý snímek se stupidním dějem, primitivními efekty a spoustou hluchých míst. Prostě béčková slátanina na entou. Snímek si nezasluhuje zvláštní pozornosti, a pokud jej divák sleduje, ztratí jen hodinu a půl času. Hluboce podprůměrné divadélko. Odpad. Nova2706098600/8948 Hm, já mám ve své DB jako režii uvedeno Jay Andrews.???????????? ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ty vole, tohle točil Wynorski? A oni mu teda zakázali prdelky a kozičky? Beru, že je to televizní levná konzumní blbost, kde prostě v devět ráno na poradě vymyslí scénář a v pět odpoledne před odchodem ze šichty chtějí hotový film. To člověk tak nějak čeká. Ale že zapřou základní poučku alespoň trochy napětí, to je prostě peklo. Ten film vám o sobě v ani ne pětiminutové předtitulkové scéně řekne úplně všechno. Dál už se koukat nemusíte, protože na stejné linii to jede celý film. Možná se tak budete bavit tím, kolik známějších (to berte s výraznými uvozovkami) ksichtů poznáte. Člověk by řekl, že jedna z hlavních rolí v Pobřežní hlídce vám i po dvaceti letech zajistí alespoň trochu více, než sotva dvouminutový štěk. No... asi ne. Tohle je špatné, suché a nezáživné i na Wynorského poslední tvorbu. protože to při své hlouposti není ani zábavné. A to už je prostě peklo. ()

Reklama

Šakal

všechny recenze uživatele

Hodnotit mi nepřísluší (viděn pouze úvod), ale pokud bych to vzal čistě podle prvních 5min, tj. tomu, co předcházelo titulkům, je to buď za čistokrevných 5* nebo rizí odpad. Přičemž JÁ osobně bych se moc přimlouval za první (5*) variantu. Takhle komplexní slepenec exkluzivně přehrávajících „hereckých“ výkonů, laciných digitálních triků, za které by se (ne)musel stydět an(i) KingKong z roku 33 a odstrašujících dialogů nebývá každý den člověk svědkem. Tohle jednoduše nemůže být myšleno vážně a je potřeba k tomu tak přistupovat. Já se (alespoň těch zmiňovaných 5 min) královsky bavil. P.s. otázkou ovšem zůstává, jestli by mě ten permanentní úsměv na tváři vydžel i zbylých 85min, kdybych např. zjistil, že JE to myšleno vážně.... ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Na Jima Wynorského překvapivě docela solidní kousek. Děj i dialogy se pohybují v poslouchatelných, a docela i příjemných mezích, stejně jako samotné postavy. Ovšem až na uřvanou a afektovanou blondýnu, kterou jsem měla chuť praštit:) Rovněž jsem byla překvapena docela vydařenou trikovou stránkou nepřátelských robotů. Potěšil Paul Logan coby ostřílený drsňák v černé uniformě ozbrojené jednotky, kterou si zde oblékl ještě předtím, než si na sebe stejný ohoz navlékl i ve své, zřejmě nejslavnější MEGA roli:) "Máme dvě možnosti, buď se usmažíme, nebo se necháme roztrhat otvírákem na konzervy." ()

Akumulátor odpad!

všechny recenze uživatele

Obzvlášť mne zaujal propracovaný scénář. "Je z kovu, ne?" "Z vysoce odolné kobaltové slitiny. Ano je z kovu"; "Zabili jsme ho?" "Je mrtvej!" (stroj). Nebo když pět lidí stojí na louce kde není nic jiného než několikatunová helikoptéra a jeden z nich po 5 minutách vykřikne: "Támhle je helikoptéra!". Tu by snad nepřehlédl ani slepej... Nejdražší a nejnebezpečnější bojové stroje jsou v letadle ledabyle přivázáni čtyřmi provázky a přitom se jen při malém otřesu sami zapnou (asi chyba při výrobě). "Oni se aktivovali!" "Zůstaň tady, neutralizuju je!". Tahle věta obvykle končí smrtí... A jako třešnička na dortu působí, když nejmodernější bojový stroj v dějinách na sebe nechá vystřílet z deseti metrů dva zásobníky a pak jen pomalu odejde. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • V tejto snímke si zahralo viacero hercov, ktorí sa objavili vo vesmírnych sci-fi filmoch: Star Trek (Lisa LoCicero, George Takei, Robert Picardo, Joe Lando, Michael Dorn, Bill Mummy), Babylon 5 (Bill Mummy, Joshua Cox) a Battlestar Galactica (Roark Critchlow). (AxelWers)
  • Hoci sú vojaci záchranného tímu označovaní ako príslušníci US Navy SEALS, vojenské hodností, ktorými sa oslovovali (napr. kapitán a major), sa používajú v jednotkách ako US ARMY, Air Force a Marine Corps. (beso74)
  • V úvodnej scéne vypália dvaja vojaci viac ako 200 výstrelov z pištolí bez toho, aby ich nabili. (beso74)

Reklama

Reklama