Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Nahá míle

  • USA American Pie Presents: The Naked Mile (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Erik Stifler je možná jediným Stiflerem, který ukončí střední školu a bude stále panic. Sice má přes dva roky přítelkyni Tracy, ta se ale ještě na sex necítí připravená. Jednoho dne se Tracy rozhodne, že se s Erikem pomiluje, sejdou se v suterénu jejich domu, ale téměř v nejlepším je překvapí Tracyin otec. Eric zase o panictví nepřišel a Tracy se vrátí ke svému názoru o nepřipravenosti na sex. Eric usoudí, že už to takhle dál nejde, a proto se s kamarády Ryanem a Grahamen zúčastní nechvalně známého závodu Nahá míle, při kterém musí přeběhnout školní dvůr bez oblečení. Každý z kamarádů si najde přítelkyni a také Eric se začne bavit s půvabnou blondýnkou Brandy. Přesto ale stále myslí na Tracy, a dokonce jí zavolá. Ona mu však opakuje, že tenhle víkend si může dělat, co chce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (300)

wipeout 

všechny recenze uživatele

Ako vôbec hodnotiť takéto niečo? Už len samotné číslo 5 napovie, že už ideme len ryžovať na značke "American Pie". Ale čuduj sa svete zaznamenal som posun či skôr návrat späť k starším dielom, lebo ten predchádzajúci bol naozaj hrozný. Nebudem tu opisovať chyby, pretože to vzhľadom na žánrové zaradenie do teenegerských komédii made by USA musí byť každému jasné. Tak prejdem k pozitívam hneď a tými sú očakávateľne sporo odeté ak ich tak možno vôbec nazvať "dámy" a ešte aj príjemné prekvapenie v podobe trpasličích mužíkov a ženičiek. Je mi ľúto toto sa proste ani žánrovo nedá hodnotiť, ale možno som naozaj zaujatý voči podobným sprostostiam, ale svedomie mi proste nedovolí ísť na viac ako 1,5*, keď si predstavím koľko super filmov u mňa podostávalo dve či tri hviezdy. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Zase zoufalé pokusy hledání propojení se slavnou trojicí. Tentokrát se snažili ztrapňovat trpaslíky. Také zde platí heslo, čím více nahých holek, tím lepší film. Happy end na konci není špatný, hezká holka :-) tentokrát se na to už dalo i koukat, ale o vtipnosti se moc mluvit nedá. Alespoň to vypadá na začátek nové éry, možná příště budou 3*. ()

Reklama

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Pred odpadom zachraňuje len fakt, že najhorší diel série má najlepšiu scénu z celej série a viac priestoru dostáva Eugene Levy vždy prepájajúci aktuálny dej príbehu s pôvodnou trilógiou. Sledovať Naked Mile nie je ani nikdy nebol pôžitok, len obligácia skalného fanúšika ságy American Pie, ktorý musí najskôr pretrpieť sračky, aby sa mohol následne odmeniť návratom do minulosti-budúcnosti v podobe American Reunion. A viac už, našťastie, nemám čo dodať... (x / x / x / x / x / x / x / x) (9.9.2017) (16.2.2021) (23.9.2021) (18.5.2022) ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Nejvíc ujetej díl a taky možná nejvíc odvážnej v sexu! Nahá míle patřící do vzdálené skupiny prciček a jakoby nový začátek mladých paniců! Prcičky na táboře byli posledním dílem, které ještě hodně pobavili a navázali. Tady už je humor průměrný, nechutnosti sice na každém rohu s různými ptákovinami, kočky opět k pokukání, herci ucházející, ale mladej Stifler mi nějak herecky nesednul! 45% ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

No po štvorke som si myslel, že už nič horšie byť nemôže a chvalabohu som mal pravdu. S pôvodnej zostavy ostáva iba Eugene Levy a Stifler na fotke. Takže sa všetko začína odznova. A vcelku to stojí za to. Dávam to na úroveň tretieho dielu, ale možno Naked mile o prsia (doslova:-)) vyhráva. Som rád, že séria nabrala stúpajúcu tendenciu. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v kanadských městech Toronto a Hamilton. (Sufferer)
  • Když je Stifler (John White) v nemocnici a vypráví klukům o Nahé míli, tak drží v jednotlivých záběrech puding střídavě v levé a pravé ruce. (SONY_)
  • Michiganská univerzita každý rok pořádá akci „Naked Mile Run“, tedy „Běh Nahé Míle“. Obvykle se koná poslední den jarního semestru. 21. dubna roku 1998 na ní přišel rekordní počet lidí. Místní policie odhaduje počet účastníků na 1 500. (Wade)

Reklama

Reklama