Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Holky sobě

  • USA American Pie Presents: Girls' Rules (více)
Trailer

Obsahy(1)

Čtyři kamarádky Annie, Kayla, Michelle a Stephanie jsou v posledním ročníku střední školy. Annie se snaží přijít o panenství se svým přítelem Jasonem. Stephanie je sebevědomá hráčka lakrosu, která vydírá zvrhlého ředitele své školy, aby odešel do důchodu, tím, že ho natočí, jak je spoutaný a ona ho trestá bičíkem. Kayla si není jistá, jestli ji její přítel Tim podvádí, a proto se mu neustále hrabe v telefonu a ptá se, jestli je nejlepší přítelkyně, jakou kdy měl. Do toho všeho přichází do školy nový pohledný kluk Grant. S Michelle se Grant setká jako první, když dívka spěchá do třídy a při pohledu na něj je tak rozrušená, že narazí do dveří a on jí pomůže vstát. Poté se Grant seznámí s Kaylou. Tim se totiž s Kaylou rozejde a Grant jí nabídne, že budou naoko dělat, že spolu něco mají, aby Tim žárlil. Stephanie hraje lakros a s Grantem se seznámí tak, že ho při hře srazí na zem. Michelle vezme Annie do sexshopu, aby si koupila svou první hračku, vibrační kalhotky. Annie je později téhož dne použije při sexu po telefonu se svým přítelem. Vyruší ji ale Grant a jeho matka Ellen, protože se přijdou představit jako jejich noví sousedé Anniinu svobodnému otci Kevinovi. Ten Grantovi řekne, aby šel nahoru a seznámil se s jeho dcerou. Grant ale vejde do pokoje, když je Annie v „nejlepším“. Michelle a Stephanie si Granta oblíbí a obě se snaží získat jeho náklonnost. Annie se s ním později setká v knihovně, společně se učí a pomalu se do sebe začínají zamilovávat. Grant řekne, že je do Annie zamilovaný, a políbí se. Ta se ale cítí provinile, protože už jednoho přítele má, Jasona. A tak jde za ním na ubytovnu, kde ho přistihne s nějakou dívkou. Annie je zpočátku naštvaná, ale pak si uvědomí, že ke Grantovi něco cítí a chce být s ním. Vše vyvrcholí na večírku u Ellen doma, když dívkám dojde, že všechny Granta znají, soupeří o jeho pozornost a jsou do něj zamilované... (TV Nova)

(více)

Recenze (29)

Real Tom Hardy odpad!

všechny recenze uživatele

Piaty film ságy v nedohľadne a 8 rokov čakania na toto hovno? Keď som na margo Band Camp uviedol, že nemá s pôvodnou trilógiou nič spoločné a späté s ňou nie je ani na spirituálnej úrovni, pri pohľade na Girls' Rules som si teda pekne nasral do huby. Universal stavil na istú kartu, že ak k filmu pripojí magické dvojslovie American Pie, priláka o hodne viac potenciálnych divákov, ako keby ho pomenoval jednoducho bez neho. Pre koho ale bolo APGR robené je mi normálne záhadou, lebo pochybujem, že toto si išli a užili dámy a dievčatá. Asi to idem zistiť... Jediná svetlá chvíľka snímky bola masturbácia počas historického prejavu Johna Fitzgeralda Kennedyho a, samozrejme, Danny Trejo. --- ♪♫ (x / x / x / x / x / x / x / x) (6.10.2020) (27.10.2021) ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Prcičky (skvělý slovo prostě) jsou kultovní sérií, která definovala mé dospívání. Ačkoliv jsem věděl, že tahle dámská verze bude stát za prd, překvapilo mě, jak moc se to vizuálem a duchem liší hlavně od původní trilogie. Ale své oblíbence jsem si našel a místy mě to i dost bavilo, takže jako takové velmi nenáročné pokoukání to poslouží dobře...podobně asi jako velká část českých komedií. PS : Absolutně nerozumím tomu, proč je tu Danny Trejo...50% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Další odnož Prciček  se ocitla v nemilosti producentů, kteří se rozhodli zbavit ji veškeré nahoty. Zůstalo jen nevtipné zoufalství. Čtyři protagonistky nejsou úplně k zahození, pokud tedy vezmeme jejich jednoduchý charakterový profil, který koresponduje s daným účelem, kdy se na jedné střední škole sejde naivka bez sexuálních zkušeností (Madison Pettis), šprtka tlustoprdka (Natasha Behnam), co má doma všechny dostupné sexuální pomůcky a má zvláštní obsesi na prezidenta Kennedyho, holčina (Piper Curda), které teprve vyhovuje sex se svým bývalým, až když už jsou po rozchodu, a sexy zástupkyně rodové linie Stiflerů (Lizze Broadway), která může mít sexu přehršel a bůhvíproč lační po škaredém kamarádovi (Zachary Gordon) z dětství, se kterým kdysi dávno ztratili společnou řeč. Navíc se na škole objevil nový kluk (Darren Barnet), jehož značně sexuální máma (Sara Rue) dostala místo nové ředitelky, a kolem něhož čtyři kamarádky uzavřou speciální pakt, jelikož naplňuje jejich sexuální představy o ideálním protějšku. Jakmile z filmu byla na příkaz producentů odstraněna veškerá nahota, která k prcičkovské sérii neodmyslitelně patří, je film zcela marný po všech směrech. Komediální stránka nefunguje ani v nejmenším, scenáristické duo Blayne Weaver a David H.Steinberg je mnohdy na facku, no není se co divit, když jejich práce probíhaly v minulosti jen na samých druhořadých filmech. A režisér Mike Elliott, který v minulosti produkoval dvě přijatelné odnože Prci, prci, prcičky: Na táboře a Prci, prci prcičky: Kniha lásky, ukazuje režijní zoufalství v každém coulu. Po dvaceti minutách byl film zralý na vypnutí, ale jelikož to nedělám, tak jsem jej poctivě dokoukal. Výsledek je úděsný. A to začátek vypadal tak nadějně. V úvodní scéně Madison Pettis zůstane viset na plotě, odkryje se jí zadek, když chce tajně překvapit svého přítele u něj doma, který odjíždí na studia. O divácké pokušení se také pokouší sympatická Lizze Broadway, která zkouší legíny i plesové šaty s výstřihem. A i ředitelka školy má tendence rozvířit stojaté sexuální hladiny. A neměl bych zapomenout na Dannyho Treja, který má ve filmu roličku školníka. A nikterak nezaperlí. Ve finále si všechny čtyři holčiny užijí soulož. Oblečené. Pokud si libujete v odnožích série Prciček, přijdou vám relativně vtipné, tak tahle je úplně uhozená. A nestojí za zhlédnutí. 2/10 ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"American Pie Presents: Girl´s Rules" by som najjednoduchšie asi zhodnotil, že tu máme v podstate prvý "American Pie", len hlavnými hrdinkami sú dievčatá. A jediný druhý rozdiel je ten, že všetky 4 budú chcieť získať jedného chalana. Ale veci sa nakoniec vyvinú trošku inak. Nebudem tento komentár nejako zbytočne naťahovať. Ak sa na film pozriete z toho, čo som napísal vyššie, tak v podstate vás to v ničom neprekvapí. Ale na druhú stranu ma to ani neurazilo. Vedel som do čoho idem a dostal som to čo som očakával. Nemôžem povedať, že to bolo všetko dobré, ale film mal pár momentiek, na ktorých som sa zasmial. Postavy sú celkom okey, no v podstate viete presne odhadnúť odkiaľ kam sa posunú a ako to celé dopadne. Film je vysoko predvídateľný a nemá v sebe štipku prekvapenia. Ja som s ním bol v pohode, ale len kvôli tomu, že som film ako taký akceptoval. A vďaka tomu nie som nejako urazený alebo otrávený. Viem, že to nie je dobré, ale mne to úplne postačovalo.Hodnotenie: C ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Žiadny humor, otrasný scenár, nuloví herci a škaredé herečky. Niekedy som mal pocit, že kásting robili priamo v Black Lives Matter. ()

Marze odpad!

všechny recenze uživatele

Film režíruje muž, oba scénáristé jsou muži a také polovina produkčního týmu. American Pie byl nevkusný, tato frančíza je mdlá bez chuti. Nevyvolalo to ve mě žádné emoce, ale naštěstí zde není nikdo análně znásilněn losem. ve škole jsem se učil, že jsou tři základní lidské rasy – europoidní (bílá). (Evropan,Ind). - mongoloidní (žlutá). (Inuit, Indián, Asiat). - negroidní (černá). Ale v tomto filmu jsem jak se ti Američané mezi sebou v postelích furt míchají napočítal nejméně dvanáct. Takže v roce 2024 by podle nových pravidel Hollywoodu mohl tento film dostat Oscara. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Úplne zbytočná nálepka "American Pie", ktorá film silou mocou tlačí do dimenzii preslávenej koncepcie teenage comedy, s ktorou to v podstate nemá nič spoločné (až na zopár odkazov). Každopádne, dosť preplácaná teen-com, kde sa opäť až príliš tlačí na pílu a snáď už od tretiny deju je jasné, kam to celé speje a kto s kým napokon skončí. Prekvapenie sa bohužiaľ nekonalo, a mnohé scény boli skôr trápne ako vtipné. Herečky tiež sympatickosti moc nepobrali, low-costové dialógy, no celkovo nič extra. 1* za snahu. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele

Je to lepší (nepatrně) než poslední tři díly spinoffové série, ale původním snímkům se to ani nepřibližuje. Tentokrát se, konečně, film pokoušel být komedií a ne pouhou přehlídkou odhalených genitálií. Poprvé se hlavní role chytila parta kamarádek a představila svůj pohled na ochutnání koláče. Je tady i další Stifler, tentokrát v holčičí verzi, ale nejedná se o nějakou výhru. Jinak se jedná o klasickou teen komedii, nebo ještě lepší popis by byl, je to ostřejší verze Netflix teen slaďáren posledních pár let. Průměrné hodnocení to ode mě nedostane kvůli velmi pofidérnímu technickému zpracování. Některé scény jsou odporné, špatně vytvořené a odfláklé. Film se vám rychle vykouří z hlavy a nějak si ho dokážou užit asi pouze mladší ročníky. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Girl’s Rules v zásadě nemá s Prcičkami už skoro nic společného, kromě svého názvu. Postavy jsou ploché a nezajímavé, děj není nijak vtipný, ani skutečně zábavný. Nesnaží se to vykoupit ani fekálností, kterou jsem ve filmu za celou dobu nezaznamenal. Zatímco i v řadě předešlých spin-offů se mi dokázal aspoň slušně zvednout žaludek, tady bych zvracel maximálně z toho, jak ubohou péči film dostal. Do toho všeho se mísí zpracování, které místy působí dojmem, jako kdyby se parta kamarádů rozhodla vzít kameru a natočit si vlastní amatérské pokračování Prciček. Prostě špatně! Jediné, co mohu vyzdvihnout, jsou místy zajímavě pojaté dělené záběry, na nichž se režie evidentně vyřádila, ale také na nich zjevně strávila značnou část své jinak zatracené kreativity. P. S.: Absence Eugene Levyho je takovým posledním hřebíčkem do rakve. /// Viděno jako *cenzura* s českými titulky. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tahle série stála za něco do 4 dílu v 3 dílu to nejlepší herci opustily a zůstal pouze Eugene Levy, který zde chybí a šlo to do háje (ještě Školní sraz ušel) . K ději 4 ženské se rozhodnou , že do plesu někoho sbalí jedna měla kluka a rozešla se s ním a nyní neví jestli je pravý jedna má vztah na dálku jedna nemá nikoho a dělá si dobře na prezidentských projevech a jedna má problém vůbec někoho sbalit tak někoho hledají až si najdou kluka , který se líbí těm ostatním taky a to je celý film. Jediná zajímavá postava je ta kudrnatá ta má i nejzajímavější vývoj ostatní nestojí za zmínku máme zde tlusťošku co by si mezi nohy strčila snad i odjištěný granát pak jednu co se s někým rozejde, aby se pak k němu chtěla vrátit a ta poslední nemá čím zaujmout . Chybí zde humor (zhruba 2 vtipy a scény maximálně) a děj je v podstatě kopírka všech komedií ve stylu někdo chce zasunout. Je to určitě lepší než Nahá Míle a Spolek Beta a na zhruba stejné úrovni jak Kniha Lásky. P.s. pokud chtěly už tam ukázat, že má někdo sex mohly si dat tu práci a mohly ukázat, že aspoň někdo neměl kalhotky takhle, když tam dají sexuální scénu a následuje scéna kdy jsou obě postavy oblečené vyzní to do ztracena ()

borec999 

všechny recenze uživatele

S pôvodnými prcičkami to nemá spoločne vôbec nič, iba to že je tu postava Stiflerovej sestry. Inak je film celkom o ničom a to hlavne preto, že sa nesnažia chalani zbaliť baby, ale ako názov Girls Rules napovedá, dostali sme opačný pohľad a pozeráme sa na osudy dievčat, ktoré balia chalanov. Čo nehovorím že je automaticky chyba ale tento krát to moc nevyšlo. Pár vtipných momentov sa nájde a absolútny prepadák to nie je, ale s prehľadom najhorší film série a zbytočnosť áno. PS: môj obľúbenec Danny Trejo tu má jednu z najzbytočnejších úloh kariéry, keď sa zdrží na 2 scény, v ktorých je na plátne absolútne sám a nepovie ani slovo. Zaujímalo by ma koľko za takúto úlohu dostal :) 40% ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Legendární série teen age komedií došla v roce 2020 až do ženské varianty, která s původními filmy nemá co společného - trapné, nevtipné, naprosto asexuální, nudné. Jedna hvězda za Dannyho Treja a jeho pár sekund v tomto veledíle. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Díky Lizze Broadway tomu tu jednu dám. Je tu asi 5 celkem vtipných scén. A zbytek nestojí ani za starou belu. Snaží se to svést na zavedené značce, která má to nejlepší za sebou a vydolovat nějaký dolar. Tržby sice neznám, ale kvality mají tyhle Prcičky hodně nízký. ()

Radim1. odpad!

všechny recenze uživatele

Mike Elliott se podílel i na doposud nejhorších Prcičkách (jestli se tomu tak dá říkat vůbec...) The Book of Love. Tehdy jsem dal 1* pouze z nostalgie a uklidňoval jsem se tím, že to už nemůže být horší. Ovšem Majk je vážně šikula, tentokrát se dostal k totiž až k režii a dal si hodně záležet. Tudíž je to jasný odpad. Gratulace Majkle, můžeš založit spíše ryze svou sérii American shit (jak zmiňuje v komentáři můj kamarád Szajter). ()

Reklama

Reklama