Reklama

Reklama

Obsahy(1)

A jsme zpátky v novém pokračování úspěšného filmu "Medvědí bratři". Doprovázet Vás budou stří známí - losi Říja a Kukich, velký medvěd Kenai, jeho malý bráška Koda a holčička Nita. Nita poznala Velkého medvěda, když ještě nebyl zvířecím chlupáčem. To bylo v prvním dílu - vzpomínáte si? No, v každém případě si tenkrát mysleli, že zůstanou nejlepšími přáteli navěky, i když... jen tak mezi námi... spolu vycházeli jako dva tvrdohlaví bobři, kteří se chtějí zakousnout do stejné dřeviny. OK, nyní je Velký duch vyzval, aby se vydali na dobrodružnou cestu divokou přírodou a zrušili jeho kouzlo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Moc pěkně to navázalo na první díl. Příběh moc hezký, animace pořád stejně dobrá. Malinko to za 1kou skomírá, ale ne tolik, abych snížil více své hodnocení. Líbilo se mi to a dokonce i 2letá sestřička mlčky koukala až do konce. Spokojenost! Jen tomu už chyběla ta síla, která mě v prvním díle málem rozplakala :) ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tady bych ale fakt přísahal, že jsem to měl už ohodnocené. Dokonce si pamatuji, že jsem tu to své hodnocení kontroloval, když jsem se po letech znova podíval na jedničku a bylo to... Ale tak co se dá dělat, ohodnotím to znova a tentokrát i s komentářem, protože si z toho pořád dost pamatuji. Na rozdíl od jedničky (která se mi teď hodně líbí) jsem měl dvojku na DVD už jako dítě. V tomhle věku jsem koukal na pohádky v podstatě neustále, vždycky když to šlo a ty moje nejoblíbenější jsem si pouštěl nesčetněkrát. Tohle jsem ale nikdy neviděl moc často, jelikož už tehdy mi to přišlo dost průměrné a když jsem měl možnost si to cca půl roku zpátky částečně zopakovat, měl jsem z toho dojmy úplně stejné. Není to špatné, dívá se na to dobře, ale chybí tomu ta síla a poutavost, jakou měl první díl. Není to ani další spotřební produkt Disneyho, sloužící jen k většímu přiživení na slavné značce, na to je to moc rozsáhlé a propracované, ale stejně je to jenom průměr. Škoda. 3* ()

Reklama

jafuska 

všechny recenze uživatele

další pokračování této animované pohádky, tentokrát pojednávající o dívce, která vzpomíná na dětství, které ještě prožila s Kenai, než se stal medvědem, a její putování za ním aby společně zničily amulet, ktrý ji kdysi dal, i tento druhý díl se vyrovná prvnímu, tohle určitě není jen pro děti, ale s klidem se na to mohou podívat i dospělí, a určitě se jim to bude líbit, vřele doporučuji ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale tohle mi přišlo jako zjednodušená verze "Shreka". Je zde nesourodý pár, který si k sobě ale postupně nachází cestu. Spojitost s prvním filmem je v podstatě jen v postavách a Disney dokazuje, že pokračování z tohoto studia jsou spíše filmy, které by měli jít rovnou na video a ne do kin. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Oproti slabému příběhu z prvního dílu jsme se dočkali ještě slabšího pokračování. A zase ta typicky ořezaná animace, která se mě osobně moc nelíbí. Malé děti, které ohromí mluvící zvířátka to asi nadchne, ale moc bych na to nevsadil. Za mě animační propadák. V dnešním přesyceném trhu tohoto žánru to chce větší kalibr. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • V prvním traileru k filmu daboval Kenaie Jason Marsden. Nakonec však postavu namluvil Patrick Demplesy. (Terva)

Reklama

Reklama