Reklama

Reklama

Wrestlingový šampión John Cena se představuje v hlavní roli mariňáka Johna Tritona. Tritona naleznete vždycky tam, kde hrozí nebezpečí a věřte, že rozhodně nebude hrát podle pravidel! Teď byl ale proti své vůli odeslán pryč z irácké mise a jeho překrásná manželka Kate (Kelly CarlsonPlastická chirurgie s.r.o.) byla navíc unesena nemilosrdnými zloději šperků, v jejichž čele stojí zvrácený zabiják (Robert Patrick)! A tak Tritonovi nezbývá než se vrhnout znovu do boje. Aby se mu podařilo jeho ženu zachránit, musí použít svou nejnebezpečnější zbraň – totiž sebe samotného! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (295)

choze 

všechny recenze uživatele

Béčková jednohubka ukuchtěná podle kuchařky osmdesátkových akčňáků. Až na to, že vrchol filmu přichází v jeho polovině, kdy dojde krátce po sobě ke zničení benzinky a následné honičce, což je jediná trochu delší akce. Jinak jsou akční scény krátké a konkrétně bitky zbytečně rychle sestříhané a člověk si víc vychutná pyrotechnické orgie. Cena má svaly, ale ani špetku charizmatu, Robert Patrick je ale fajn záporák. Narážka na TERMINÁTORA potěšila, ale narážka na PÁTEK TŘINÁCTÉHO a VYSVOBOZENÍ ještě víc. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Akční béčko se zápasníkem wrestlingu Johnem Cenou v hlavní roli. Byl na špatném místě v nesprávný čas proto musel bojovat s partou zlodějů diamantů, aby zachránil svoji unesenou ženu. Žádný extra příběh, na který člověk po shlédnutí asi zapomene a víc si na něj nevzpomene. Akční scény byly povedené a John Cena se z ničím nepáral a byl doslova nezničitelný. Ale více se mi líbil Robert Patrick v roli vůdce zlodějů. Párkrát mě i pobavil. A to je vše. 55%. ()

Reklama

Mgb21 

všechny recenze uživatele

Být mi o 10 let méně, tak jsem nadšen. Hrdina, který projde celý film s jediným škrábnuním, spousta výbuchů a střílení. Jenže už jsem asi starej a spíš než aby mě tenhle film bavil, tak jsem furt hledal chyby filmařů. Sice jich není tolik jak v Komandu, ale člověk se pobaví. Takže jediným kladem tohoto filmu je Robert Patrick a jeho záporák. A při narážce na Terminátora jsem se fakt pobavil :-) ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Ale jo, mě to bavilo. Sice průměrný béčkový akčňák", ale koukat se na to urcitě dalo. John Cena v roli nemsrtelného muže Terminátora. Zločinci na něho vytřelí každý nespočet ran a násobníku z auta do jeho. Na blízkost 3 metry, auto prostřílené centimetr vedle centimetru od kulek, ale ani jedna nezasáhne J. Cena. Sice nereálné, ale tak to v akčních filmech většinou bývá:-)) Ale svaly má J.Cena opravdu šílené, bicáky opravdu velké, tak jak celé jeho pracky.. 60% ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Akční pecka, s mým oblíbeným terminátorem Johnem Cenou. Johnovi jsem vždycky ve wrestlingu fandil, ale už mně to omrzelo. Ve filmu předvádí svoje zkušenosti, z WWE. O napětí má divák postaráno, film má trošku delší rozjezd, ale kdykoliv se na scéně objeví Cena, začíná pravá zábava. Docela mně aj bavil Robert Patrick, sypal slušný hlášky. Příběh trošku jednoduší, ale setkávám se s ním poprvé. Cena je frajer, film je napínavej a je tu hodně explozí a efektů. Není to žádná špička, ale ani neurazí. Já se teda dost bavil ! ))) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (15)

  • Pri scéne, kde John Triton (John Cena) prerazil protivníka cez kopu dreva použil wrestlingový chvat chokeslam. (AdamesWWE)
  • Natáčení probíhalo v Austrálii. (ČSFD)

Reklama

Reklama