Reklama

Reklama

Wrestlingový šampión John Cena se představuje v hlavní roli mariňáka Johna Tritona. Tritona naleznete vždycky tam, kde hrozí nebezpečí a věřte, že rozhodně nebude hrát podle pravidel! Teď byl ale proti své vůli odeslán pryč z irácké mise a jeho překrásná manželka Kate (Kelly CarlsonPlastická chirurgie s.r.o.) byla navíc unesena nemilosrdnými zloději šperků, v jejichž čele stojí zvrácený zabiják (Robert Patrick)! A tak Tritonovi nezbývá než se vrhnout znovu do boje. Aby se mu podařilo jeho ženu zachránit, musí použít svou nejnebezpečnější zbraň – totiž sebe samotného! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (295)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Akční pecka, s mým oblíbeným terminátorem Johnem Cenou. Johnovi jsem vždycky ve wrestlingu fandil, ale už mně to omrzelo. Ve filmu předvádí svoje zkušenosti, z WWE. O napětí má divák postaráno, film má trošku delší rozjezd, ale kdykoliv se na scéně objeví Cena, začíná pravá zábava. Docela mně aj bavil Robert Patrick, sypal slušný hlášky. Příběh trošku jednoduší, ale setkávám se s ním poprvé. Cena je frajer, film je napínavej a je tu hodně explozí a efektů. Není to žádná špička, ale ani neurazí. Já se teda dost bavil ! ))) ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Ale jo, mě to bavilo. Sice průměrný béčkový akčňák", ale koukat se na to urcitě dalo. John Cena v roli nemsrtelného muže Terminátora. Zločinci na něho vytřelí každý nespočet ran a násobníku z auta do jeho. Na blízkost 3 metry, auto prostřílené centimetr vedle centimetru od kulek, ale ani jedna nezasáhne J. Cena. Sice nereálné, ale tak to v akčních filmech většinou bývá:-)) Ale svaly má J.Cena opravdu šílené, bicáky opravdu velké, tak jak celé jeho pracky.. 60% ()

Reklama

oje 

všechny recenze uživatele

Člověk prý využívá zhruba 10 % své mozkové kapacity. Pro shlédnutí téhle akce ale postačí mnohem méně. Auta skáčou, semtam něco vybuchne, padouši hláškujou, ženský jsou krásný a hlavnímu hrdinovy tečou proteiny i ušima. Zápletka složitostí neohromí a čimkoliv nečekaným už vůbec ne. Přesto můžou mít takováto béčka svoje kouzlo v přímočaré akci a jednoduchosti, která vyloudí úsměv na tváři. Super zážitek v tom schovaný není, ale film se netváří na víc, než je a tak není důvod schazovat. Podobnou akcí je Arnoldova klasika Komando. Alternativa: Commando, District 13. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Akčné béčko od začiatku do konca. Je to veľká jazda z nezničiteľným Johnom Tritonom(narážka na Terminátora a pohľad Roberta Patricka ROCKS!!!). Jasné, 5 hviezd je prehnaných, ale je to guilty pleasure(aspoň moje) ako má byť, tak prečo filmu trošku neprilepšiť... ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Do Komanda má Voják hodně daleko, ale přes to mu nelze upřít snahu, se kterou John Cena drtí stěny, proráří stojny a láme kosti. Po solidním začátku, kdy umírá víc teroristů než v Arnieho überřežbě, se tempo snižuje až příliš a naháněčka s T-1000 je tak hrozně uloudaná, že z toho bolí oční panenky. Milý návrat do "osmdesátek", ale kult z toho nebude. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (15)

  • Pri scéne, kde John Triton (John Cena) prerazil protivníka cez kopu dreva použil wrestlingový chvat chokeslam. (AdamesWWE)
  • Zbraň, ktorú nosí Rome (Robert Patrick), je nerezový Magnum Research Baby Eagle. Pištoľ, ktorú Rím nosí, je Jerico 941 F. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama