Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Atraktivní Kate Armstrongová je kuchařka tělem i duší. Nemá rodinu, přítele ani koníčky, jen svou práci, která je pro ni vším. Na jednu stranu díky tomu získala místo respektované šéfkuchařky luxusní manhattanské restaurace, na druhou to však pro její poněkud výbušnou povahu znamená spoustu potíží. Její život se nečekaně změní, když její sestra Christine zahyne při autonehodě a ona se musí postarat o její desetiletou dceru Zoe. Majitelka restaurace Paula vnutí Kate týden volna, ona je však ve snaze postarat se o dítě zcela bezradná, tím spíš, že dívenka, otřesená ztrátou maminky, jí situaci příliš neusnadňuje. Další šok Kate čeká v restauraci. Paula totiž přijala nového kuchaře, sympatického, věčně veselého Nicka Palmera, který její strohou kuchyň plnou kmitajících kuchařů proměnil v uvolněné místo zářící úsměvy personálu, kteří stíhají i bez Katina velení. Zmatená šéfkuchařka se s Paulou kvůli tomu pohádá. Nedaří se jí skloubit práci s péčí o dítě, s nímž se přes veškerou snahu nedokáže sblížit. Naštěstí je tu Nick, kterému se podaří Zoe rozveselit. Na její přání musí Kate s Nickem strávit neděli a trojice prožije krásný a pohodový den. Kate se dokonce začne s Nickem i Zoe sbližovat. Těžce však nese jeho popularitu v podniku. A když mu Paula nabídne stálé místo, pohádá se s ním. Nick kvůli ní nabídku odmítne a z podniku odejde. Utíká také Zoe, když zjistí, že se s Nickem rozešla. Je možné v takové chvíli ještě všechno zachránit? (Nova Cinema)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (276)

InJo 

všechny recenze uživatele

Kvůli stále pěkné Catherine (byť její dřívejší "sexbombovitost" už je zřejmě nenávratně pryč), šarmantnímu Aaronovi, roztomilé Abigail a mé lásce k dobrému jídlu a stále se zvětšujícímu zájmu o gastronomii (ano, může za to především Zdeněk Pohlreich) tomu odpustím i tu spoustu sentimentu a ubrečenosti... Jinak typický film na jedno zhlédnutí - ničím výjimečný, lehce zapomenutelný, ale aspoň neurážející, relativně milý (na tom má největší zásluhu Eckhart, jehož je pro tuhle esenciální průměrnost skoro škoda) a ne k smrti nudný. 60 % ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Nedá se říct,že by se mi film nelíbil,jen mě zklamalo,jak rychle tvůrci vzdali úvodní snahu o něco lepšího a nechali děj sklouznout do typické předvídatelné linie.Potřetí jsem byl překvapen tím,že mi nevadí dítě ve filmu a i teď za to může Abigail Breslin stejně jako ve filmech Určitě,možná a Malá Miss Sunshine,bude to tím,že tady z ústřední trojice hrála nejlépe,ale zároveň v sobě musí mít nějakou dávku neotravnosti,jinak to nevidím.Snímek jako takový vidím jako průměr,nenaštval mě,neoslnil,je prostě takový neutrální,dá se využít jako poklidná kulisa k žehlení nebo utírání prachu. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Hodnota tohto filmu je porovnateľná so 100 minútovým preklikávaním fotiek Catherine na nete. Takže sa nedá hodnotiť nižšie ako pod tri hviezdy, aj keď nestojí absolútne za nič. Distribútor film asi nevidel, pretože dávať do jeho názvu niečo, čo film postráda, je nezmysel. Je to ťažké alibi, ale dávam vyššie hodnotenie iba za krásu herečky. Predstavujem tak prototyp povrchného mladého muža bez túžby po uspokojení vyšším umením? Námet na art film. ()

sulimo 

všechny recenze uživatele

Hollywoodská neschopnost natočit něco originálního je až fascinující.Byla bych překvapena, kdyby to bylo alespoň nepředvídatelné, ale tady asi po deseti minutách dokonce i tušíte, co budou postavy říkat, kdy a proč budou brečet a samozřejmě, jak to celé dopadne. A Eckhart je oživlé dřevo s mimořádně trapáckym účesem. Nekoukejte na to, život se dá prožít užitečněji i na záchodě. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Hicks tady docela solidně balancuje mezi romatickou a dramatickou linií a působí to na diváka docela věrně a taky se mu hodně daří plyně proměňovat depresivní atmosféru na pohodovou a naopak, ale přece jenom celýmu příběhu tak nějak schází trochu jiskra a nápad Co se týká dvou hlavní postav, tak Catherine Zeta-Jones je tady výborná, u Eckharta mi přišlo, že se tam moc nehodí, ale nakonec do příběhu sed skvěle a doplnil tam přesně to co film potřeboval. Pro mě docela osvěžení po romantických komediích s prvky dramatu, kdy je příběh většinou totožnej jako u ostatních podobných exemplářů ()

Galerie (35)

Zajímavosti (8)

  • Celý film se natáčel v New Yorku. (SONY_)
  • Během natáčení scény, ve které se krájí cibule, si Aaron Eckhart nešťastně uřízl nehet, aniž by si toho všiml. První si toho všimla Abigail Breslin, která začala ječet, jakmile uviděla krev. (Cheeker)

Reklama

Reklama