Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Drsňák pan Smith žije v podezřelém kutlochu, nosí obnošené oblečení, kamarádí se s prostitutkami a umí neobyčejně dobře střílet. Původně chtěl mít jenom trochu klidu a být sám, jenže pak se stal svědkem situace, kdy před jeho očima zabijáci pronásledují těhotnou ženu. Smith uprostřed přestřelky pomůže přivést dítě na svět, ale život matky nezachrání. Zjišťuje, že o život novorozeně usiluje záhadný pan Herz. Smith se dá dohromady s prostitutkou Donou. Oba pak s nemluvnětem utíkají před houfem zabijáků a snaží se zjistit, proč chtějí všichni získat to dítě. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (922)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Dlho sme čakali na poriadne akčného Owena, ale neviem, či každý dostal to čo očakával. Ja osobne,ani neviem. Film je akčne poriadne nadupaný, plný dobrých nápadov a s peknou ozdobou v podaní M.Bellucci, ktorá ostala len pri ozdobe, pretože pre nejaké herectvo tu nebolo miesta.P.Giamatti mi svojim sileným herectvom pripadal až neprirodzený. Všetko miesto vyplnil Owen, ktorý strieľa po stojačky, po ležiačky, padajúci..., pri súloži!, fúúha, jednu chvíľu som si hovoril, že tých nebožtíkov začnem počítať. Keby to vzniklo pred desiatimi rokmi, tak by to mohol byť hit. V dnešnej dobe, kedy akčnému filmu dominuje realizmus, napr. v podobe Greengrasových Bournoviek bohužiaľ nemá šancu. Teda aspoň u mňa,ale mrkvu si dám. 50%. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Clive Owen v ultimátním nářezu, kde to dělá s jednou z nejkrásnějších ženských filmového plátna, hází vyšperkovanými hláškami na všechny strany a dobře mířenou zbraní i mrkví kosí zástupy "špinavých parchantů." Nemá smysl nimrat se v tom, že většina těch dechberoucích akčních scén by byla v reálu zcela jistě neproveditelných, stejně jako ohromující schopnosti hlavního hrdiny. Já si film maximálně užívala a byla jsem jeho zpracováním ohromena. Spousta akčních hrdinů vykuřuje jedno cigárko za druhým, v rychlosti upíjejí "příšerný" kafe z kelímku nebo žvýkají žvýkačky. Smith má pod oděvem vždy schovanou kvalitně vypěstovanou mrkev a dokáže s ní provádět věci nevídané. S tímto inovativním použitím pro mě mrkev dostává zcela nový význam. Jdu si taky chrupnout:) K dokonalému výsledku filmu vydatně pomáhá lavina famózních hlášek, spousta nápaditých momentů a ta správná metalová smršť, která dokonale zapadá do celého kontextu zbavování se armády protivníků, a následné spouště, která s jejich se zvyšujícím počtem a následnou likvidací vzniká. Strhující je scéna, kdy Clive sjíždí dolů uprostřed kulatého schodiště a za sjezdu odstraňuje množství maníků na schodech. Celá scéna za doprovodu mé oblíbené skladby od Motörhead - Ace Of Spades. Extrémně nářezové. Monica Bellucci byla sice opět k nakousnutí, ale, ať se snažila sebevíc, já měla oči jen pro Clivea:) "Víš, co nesnáším? Hloupé akční filmy, kde hrdina zavolá vždycky jen jednomu, který ho potom stejně zradí." ()

Reklama

Adrian 

všechny recenze uživatele

Utrhnuta over-the-edge zabava, ktora svoje maximum zdima na trailerovej ploche, ovsem na celovecernej stopazi je citit "unavu materialom", resp. koncept premrstenosti ad-absurdum sposobuje az prilisnu odtazitost od diania na platne. Zatial co v Crank mi tento styl nepirisel prepaleny za unosnu hranicu a i vdaka Stahamovi velmi vyhovoval, pri Shoot ´em up sterilna rezia / strih, kde akcne sekvencie svoje kvazi grady ziskavaju skor hudbou ako vizualom a suchy humor, frciaci po kvalitativnej drahe sinusoidy, prinasa sice slusne dekadentnu zabavu, ktora ovsem zacne vyprchavat skor ako sa rozbehnu podarene zaverecne titulky. [Kontrolna projekcia] ()

forsberg 

všechny recenze uživatele

Clive Owen v opusu pro mrkvičku, Monicu Bellucci, mimino a mraky záporáků. Stejně jako podobná Tank Girl, zůstane asi Sejmi je všechny nepochopeno a nedoceněno, přesto tohle svižné dílko velice doporučuji, už jen pro scénku, kdy Owen tančí mezi kulkami za zvuku skvostné Lemmyho pecky Aces of Spades. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Představte si nejšílenější sny všech milovníků počítačových her.Představte si co by chtěl takový 15nácti letý milovník stříleček, kde se nepočítá kolik máte nábojů v samopalu, ale kolik nepřátel jste zabily a jaký máte požitek z té střelby. Přesně takovýhle je tento film. Akční střelnice, v které se nejen mozek musí nechat doma. Komu to nesedí, ten je ztracený (a možná už sejmutý). Dárek pro všechny milovníky akce, střelby, polonahé Monicy Bellucci (sakra, taky nemohlo být vidět víc...) a Clive OWena jako novodobého Robina Hooda. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (23)

  • Jedním ze zákazníků Moniky Bellucci je i chlapík v plenkách, který se od ní nechává kojit. Tato úchylka se jmenuje autopedofilie. (Siriuss)
  • Smith (Clive Owen) ve filmu oblékne nemluvně do neprůstřelné vesty, která by sice možná kulky zastavila, ovšem předaná kinetická energie střel by křehké dítě stejně zabila. (HectorHagman)
  • První zbraň, kterou Smith použije, je Walter PPK, obvyklá zbraň Jamese Bonda. Když ji Smith uvidí, nazve ji "pěkným zmetkem". To je narážka na to, že Clive Owen byl zvažován pro roli Jamese Bonda, ale nakonec ji dostal Daniel Craig. (Morien)

Reklama

Reklama