Reklama

Reklama

Prokletí domu slunečnic

  • USA The Messengers (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodina Solomonových se přestěhuje na zchátralou slunečnicovou farmu. Jak farma začíná po letech chátrání ožívat, rodina zaznamenává nepříjemné a alarmující změny v chování svého otce. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (324)

Dharter 

všechny recenze uživatele

Možná, že to někomu přijde jako zaujaté hodnocení, ale japonské horory prostě nevyhledávám - takže tenhle snímek pro mě byl originální. Herecký výkon Kristen Stewart byl zde vynikající, a celý film to táhla samotinká, než se k ní přidal John Corbett. _ _ _ Pro část amerického území, o rozloze asi 24,5km^2, kde byla farma, a poblíž ní „opuštěné“ městečko, mám název Strašákov. ✔ ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Rodinka se nastěhuje do barabizny strachu nemaje, Psycha a Ptáků neznaje, což je fuk, protože vrány jsou tam stejně jen proto, aby atakovaly toliko údržbáře, kterému tak bylo potřeba "vrátit" paměť, aby to všechno (slunečnice, fleky na zdi, ruce, které uchvacují, co je ... po ruce a hafo dalšího otahaného) do sebe pěkně "zapadlo". Uf ! ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Bratři Pangové si mě před lety získali filmem The Eye. Celkem zajímavej byl i scénář k filmu Omen jenž ale režíroval T. Kamuttmanoch. Poté jsem na ně nějak zapomněl. Je to nejspíš i tím, že duchařiny už tak moc nevyhledávám. Poslední dobou jen kvůli manželce. A i tentokrát chtěla nějakou duchařinu nebo něco u čeho by se mohla bát. A já si vzpomněl na tyto bratry. Zabrousil jsem teda do jejich filmografie a protentokrát vybral Prokletí domu slunečnic. Při sledování mi ale film přišel jako bych ho už viděl. Nepamatoval jsem si z něho ale skoro vůbec nic. Takže ho hodnotím až teď. Co k tomu dodat. Mě už tyhle duchařiny prostě  neberou tak jako kdysi. Nejspíš je to tím že už je to všechno dokola a lekačky na mě absolutně nefungujou. Manželka byla asi spokojená. Mě to sice neurazilo ale ani nenadchlo. Bratři Pangové mi tentokrát naservírovali slušnej průměr. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Už první minuty mě přesvědčili, že zde půjde převážně o scénáristickou a režisérskou křeč, a taky že byla. Bez atmosféry, napětí a s obsazením herců, kteří vůbec neumí hrát. Jedna z mála věci, co se mě na filmu líbilo byl pohyb "bubáků". Tento předvídatelný a nezajímavý horor hodnotím 1,5 hvězdičky... ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Začátek mě celkem mile překvapil. ČB, absence novinových titulků, žádné dovětky typu "o deset let později" a hned je výsledek svěžejší. O něco málo. Kamera, hudba, výprava a Kristen Stewart jsou rovněž k dobru věci, celkově bych se tedy v hodnocení mohl spolehlivě přehoupnout přes dvě hvězdičky... ale neudělám to u filmu, který svou nelogičností, příkrasami pro efekt a otřesným rozuzlením diváka vysloveně uráží. Dobrým příkladem jsou vrány - proč tam jsou? Obléhají dům, občas z rozmaru někoho napadnou, ale jaký mají vztah k místním záležitostem? Proč ani ony, ani duchové nerozlišují mezi novými obyvateli a pachatelem starého zločinu? Respektive, SPOILER proč ho celou dobu nechávají být, terorizují novou rodinu a až v trapném závěru se podílí na zadostiučinění, ačkoliv divákovi je dávno jasné, že se Burwell na farmě nevyskytl jen tak? ()

Galerie (46)

Zajímavosti (5)

  • Bratři Pangové jsou dvojčata a jejich styl natáčení je jedinečný. Každý den byl na place jen jeden z nich - druhý mezitím seděl ve střižně a pracoval se svými záběry z předešlého dne. Díky tomu, že jsou od sebe k nerozeznání podobní, herci ani štáb netušili, který z nich - Oxide nebo Danny s nimi pracoval. (Rodriguez)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 48. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Postava chlapca Michaela Rollinsa je hraná dievčaťom - Jodelle Ferlandovou. (rador)

Reklama

Reklama