Reklama

Reklama

Prokletí domu slunečnic

  • USA The Messengers (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodina Solomonových se přestěhuje na zchátralou slunečnicovou farmu. Jak farma začíná po letech chátrání ožívat, rodina zaznamenává nepříjemné a alarmující změny v chování svého otce. (oficiální text distributora)

Recenze (324)

Filmpub.cz (Roman Kroufek)

"Škoda, že stejný štáb nepracoval s úplně jiným příběhem, nejlépe od zkušených scenáristů. Vyhnul by se tak naprostým dějovým nesmyslům, které bych nerad prozrazoval potenciálním divákům filmu, najdou-li se mezi vámi nějací. A možná by ti imaginární kvalitní scenáristé přišli do mlýna i s něčím…"

Kinema.sk (Michal Korec)

"A rovnako ako sa oni nevhodne zachovali opustením svojho pôvodného domova, tak môžete chybiť aj vy. Kliatba domu slnečníc je podpriemerný americký horor, ktorý sa snaží vzbudzovať hrôzu a napätie tam, kde už pochybovali mnohí, aj oveľa skúsenejší tvorcovia. Zasadiť dianie na opustenú usadlosť a…" více

MovieZone.cz (Václav Rybář)

"Pangové totiž duchovizí vybavili malého bratra hlavní hrdinky, který je v batolícím stádiu a nějak se mu nechce mluvit. Většinu času tak ukazuje na prázdná místa a divák má trnout hrůzou, co tam asi ten malý neposeda vidí. Tvůrci vám to totiž neukáží - většina duchařských záběrů je tak už v…" více

Playall.cz (Dagmar Málková)

"Rozhodně se tentokrát nejedná o typický příběh o strašidelném domě. Originalitu dodávají zmiňované slunečnice, působící v některých momentech opravdu hrozivě, a hlavně dokonalé trikové efekty spolu s úchvatným výkonem dětského herce."

Tiscali.cz (Linda Winsh-Bolard)

"Je to klasický horor. Má dobrou, klasicky komponovanou hudbu, která hodně pomáhá vytvářet atmosféru děsu. Poměrně stálé tempo je na hranici pomalosti, ale ne za ní. Kamera je také hororově klasická. Vizuálně si půjčuje nejen od Hitchcocka, ale od mnoha jiných filmařů, to ruší (v obraze i příběhu).…"

Reklama

Reklama