Reklama

Reklama

Susedia

(seriál)
Slovensko, (2006–2022)

Scénář:

Andy Kraus

Kamera:

Peter Bencsík

Hrají:

Andy Kraus, Peter Marcin, Viki Ráková, Zuzana Tlučková, Marta Sládečková, Helena Vondráčková, Eva Matejková, Martin Malachovský, Ivan Vojtek (více)
(další profese)

Série(10) / Epizody(164)

Obsahy(1)

Na základe diváckej odozvy na krátke scénky v relácii Hurikán, v ktorých sa stretli rodiny Františka Stromokocúra (Peter Marcin) a Lászla Komároma (Andy Kraus), sa ich tvorcovia a televízia Markíza rozhodli preniesť ich osudy do samostatného komediálneho seriálu. Manželské dvojice síce bývajú vedľa seba, ale temperamentom, názormi a životným štýlom sú si dosť rozdielne. Zažívajú spolu humorné situácie založené na nedorozumeniach a náhodách, ktoré prináša život. (TV Markíza)

(více)

Recenze uživatele jasse k tomuto seriálu (2)

Susedia (2006) 

Slovenský sitcom, u kterého se ráda zasměju a rozhodně bych ho neházela do odpadu. Dlouho jsem nevěděla, že oba protagonisté - Peter Marcin a Andy Kraus, jsou také jeho scénaristé. Jednotlivé příběhy celkem přesně vystihují epizodky ze sousedského života, akorát je jen mírně zveličují. Nemůžu si pomoct, ale herectví Andyho Krause mi hodně připomíná Rowana Atkinsona. A jeho Mr. Beana nikdo do odpadu nehází...Ocenění zaslouží svižné dialogy a úžasně prořízlá pusa Zuzany Tlučkové. Epizoda "Velká noc" je například bohovská. :)..Souhlasný komentář: vrba68 ()

Season 4 (2018) (S04) 

No páni, tak to by mě docela zajímalo, co přimělo rozhádanou dvojici Marcin - Kraus (no co asi) dát se po deseti letech dohromady a natočit další sérii. Vcelku se jim to vydařilo, nejvíce se změnila Marta, a možná i díky tomu dostala méně prostoru. Se zájmem jsem pokračování po letech zhlédla a opět se pobavila. ()

Reklama

Reklama