foto

Pavol Topoľský

  • nar. 14.3.1961 (55 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Dovidenia, stará mama! (TV seriál)
Taký je život (TV seriál)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Upír (E05)
2009 Nedodržený slib
2008 Kutyil s.r.o. (TV seriál)
Mesto tieňov (TV seriál)
Panelák (TV seriál)
Priateľky (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2006 Susedia (TV seriál)
2000 Krajinka
1997 V zajatí lásky (TV film)
1995 Z môjho denníka (TV film)
1993 Jakubov rebrík (TV film)
Tisíci džbán (TV film)
1991 Štúrovci (TV seriál)
Tankový prapor
1990 Ujo maliar pozýva (TV seriál)
Zostane to medzi nami (TV film)
1989 Barón (TV film)
Chodník cez Dunaj (TV film)
Pohotovosť (TV film)
Vrana vrane (TV film)
1988 Synovec strýkom (TV film)
1987 Recesia (TV film)
1985 Zlatná krajina (TV film)
1984 O mužoch, ženách a deťoch (TV film)
1983 Anička Jurkovičová (TV film)
1982 Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
Trieda plná pýchy (TV film)
1978 Leť, ptáku, leť!
Spoločný menovateľ (TV film)
Víťaz
1975 Kamarátka pre nás dvoch (TV film)

TV pořady

2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
2012 Nikto nie je dokonalý (TV pořad)
2009 Bez servítky (TV pořad)
Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)
2002 Chalupárium alebo Keď v meste padla... (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace