Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Taxi 4 je čtvrtou částí slavné automobilové ságy Taxi napsané Lucem Bessonem. Všichni hlavní herci trilogie Taxi se vrací ke čtvrtému opusu – taxikář Samy Naceri, nešikovný policajt Frédéric Diefenthal, komisař Bernard Farcy, jehož role zaujímá v tomto díle mnohem významnější post než u předchozích dílů. Rovněž se vrací Emma Wiklund (dříve Emma Sjöberg) a Edouard Montoute, stejně tak i režisér Gérard Krawczyk, který stál u zrodu Taxi 2 a 3. Jediná Marion Cotillard, hvězda třech předchozích filmů, se natáčení čtyřky nezúčastnila. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (305)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Chci, aby okolo něj bylo tolik policistů, aby přes ně neuviděl moře." Tak já se přiznám, že Nepřítel číslo 1 mě hodně, ale opravdu hodně nebavil. Ani ty rodinné trampoty s dětmi tomu nepřidaly, takže vše muselo zachránit ladění radaru na vysokou citlivost, součástky z Concordu v taxíku, sjetý trampolínový mistr Gibert a samozřejmě Korejec maskovaný za Djibrila Cissého. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Francúzi ma veľmi potešili štyrmi skvelými dielmi o športovom taxíku. Tieto filmy majú grády, majú mnoho udalostí, vynálezov, zaujímavých postáv, dynamický dej, prekvapenia, hefty, zábava je vygradovaná, proste nenudím sa skoro vôbec pri nich. Sem tam je to prehnané, ale mne sa to aj také páčilo. Týmto dielom s Djibrilom Cissém a Olympiquom Marseille ma veľmi potešili, chýbala mi však len Marion Cotillard, ale aj tak som si to užil. Naozaj neviem, ktorý diel sa mi páčil viac, či tretí alebo tento štvrtý, možno ten tretí lebo mám naň naviazané aj určité konkrétne spomienky, ale tento bol určite honosnejší. Samy Naceri s jeho bielym taxíkom opäť nesklamal a je to práve on, kto drží tento film vo výšinách. Trampolíny, špionáž, vily, proste scenár na výbornú, dej na 1-, postavy za 2, hudba za 1-, réžia 1-, kostýmy 1- a celkový dojem s ostatnými vedľajšími efektmi ma presvedčil dať tomu 4 hviezdy. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní série Taxi, která v prvním i druhém dílu předvedla slušnou akci a dostatek humoru, měla skončit hodně slabou trojkou, kterou nad vodou zapomnění udržela pouze předtitulková scéna se Sylvestrem Stallonem a velmi podařené úvodní titulky alá Bond. Jinak to byla podprůměrná akční komedie. Bohužel Luc Besson chtěl dojnou krávu úplně dorazit a tak zplodil naprosto nudnou, neakční šaškárnu, která nudí už od úvodní dementní scény s Djibrilem Cissé a ukazuje, jak nudným způsobem jde natočit akční komedii. Zbytek už je pouze o dementní šaškování Bernarda Farcyho jako zcela praštěného komisaře Giberta. O nic víc v tom filmu snad ani nejde. Na závěr jedna akce s Petrou a Émilienem a o ničem střílečka. Auto taxi se ani nezahřeje, je tam úplně k ničemu. Tento film nemá čím zaujmout a 20 % si zaslouží snad jen proto, že jsem se párkrát slušně zasmál. Až se za to skoro stydím. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

No muselo to přijít... Todle je opravdu smutné. Naprostou většinu se jen kecá a není to moc vtipné. O to víc zamrzí, že potenciál byl protože pár míst se relativněpovedlo a závěrečá přestřelka je poměrně slušně bizarní - i když ti poskoci belgického mafiána jsou jako vyšití ze Sejmi eso!... Samy Naceri by měl zhubnout, než bude hrát v dalším filmu... ()

ladko odpad!

všechny recenze uživatele

Túto sériu mám celkom rád a pri trojke som sa dokonca výborne bavil. Pri štvorke som sa však nestačil niekedy čudovať. Tak dementný humor sa len tak nevidí. Pripadá mi to, akoby cieľová skupina mala byť od 4 do 7 rokov. Zasmiať som sa nezasmial ani raz(ak tak iba neveriacky). A akcia sa tiež akosi vytratila-možno prvých 5 a posledných 5 minút aj to vrcholne trápna. Pre mňa za mňa nech si natáčajú aj 10 dielov, ale bude to už bez mojej účasti. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (13)

  • Ani jeden z hercov z celej série nepochádza z Marseille. (Real Tom Hardy)
  • Film išiel do kín vo februári 2007 a úvod filmu hovorí o potenciálnom transfere Djibrila Cissého do Olympique de Marseille. TV hlásateľ Patrick Poivre d'Arvor dokonca aj spomína čiastku vo výške 60 miliónov eur. V realite skutočne Cissé prestúpil do OM v lete roku 2007 z anglického Liverpoolu, čiastka však bola "len" 9 miliónov eur. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama