Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Taxi 4 je čtvrtou částí slavné automobilové ságy Taxi napsané Lucem Bessonem. Všichni hlavní herci trilogie Taxi se vrací ke čtvrtému opusu – taxikář Samy Naceri, nešikovný policajt Frédéric Diefenthal, komisař Bernard Farcy, jehož role zaujímá v tomto díle mnohem významnější post než u předchozích dílů. Rovněž se vrací Emma Wiklund (dříve Emma Sjöberg) a Edouard Montoute, stejně tak i režisér Gérard Krawczyk, který stál u zrodu Taxi 2 a 3. Jediná Marion Cotillard, hvězda třech předchozích filmů, se natáčení čtyřky nezúčastnila. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (305)

ed_wood odpad!

všechny recenze uživatele

Prvý a druhý diel boli super. Trojka už bola slabý priemer. Ale toto je dokonca ešte horšie. Slabé otrepané vtipy, ktoré už vôbec neboli vtipné. Dosť chabá zápletka a aj trošku smiešny záporák. Úplne zbytočné pokračovanie série, ktorá si už u mňa dosť pošramotila reputáciu tretím nepodareným pokračovaním. ()

prome 

všechny recenze uživatele

Prvni taxi bylo v pohode a vtipne... Dvojka se jeste dala, i kdyz chyby byly uz ve vetsi mire ... trojka jeste horsi ale jeste stale obsahovala par dobrych vtipu a veci.... ale tenhle dil je uz cerpani penez ze zabehle znacky. Film neobsahuje skoro zadny vtip a celou dobu jsem si rikal tohle tady uz bylo. A nejvice me sklamali ze vymenili peugeota 406 za tohle auto ktere vypada jako auticko z obchodu. ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Prozatím poslední pokračování Taxi ságy. Opět ti samí hrdinové. Tentokrát jim zatápí Belgičan. Je tak nebezpečný, že ho převáží v obleku podobném tomu od Hanibala Lectera. Nakonec se z něj vyklube nenápadný podvodníček. Komisař nám předvede nové mučící postupy francouzské policie. A závěr je ve stylu Ramba. :D ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tak tady se mi vůbec nepotvrzuje, že Francouzi umí udělat dobré komedie. Viděla jsem jedničku a trojku. Bůhvíjaký dojem na mě ty filmy neudělaly, ale dalo se to přežít. Čtyřka je celkem děs. Zkrátka a dobře - co dělat, když vás film neúměrně nudí, vtipy vám nepřipadají vtipné a scény s honičkami jsou pořád na jedno brdo? A navíc některé postavy mi byly neskutečně protivné... Přežila jsem to, ale doprovolně si tento film rozhodně znovu nepustím. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Jestli série Taxi v minulých dílech dělala z policajtů blbce, tak čtyřka z nich dělá vyloženě retardy. Ale nemůžu si pomoct, mě to přišlo vtipné a dost nahláškované, byť pár zbytečně dementních scén dojem trochu přeci jen kazí. A i ten Danielův taxík šel tentokrát dost do pozadí, hlavní slovo dostávají Emilien a komisař Gilbert. Čtyřka je více než akční krimi komedie spíše taková neškodná taškařice připomínající staré bláznivé francouzské komedie. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (13)

  • Prvý film zo série, v ktorom sa neobjavuje dnes už ikonická skladba "Misirlou" od Dicka Daleho. Namiesto nej je použitá skladba "Pump It" od skupiny The Black Eyed Peas, ktorá ju sampluje. (Real Tom Hardy)
  • V šuplíku na komisárstve sú počítačové hry "RollerCoaster Tycoon 2", "Test Drive Unlimited" a "Arthur et les Minimoys". Posledná menovaná je založená na animovanom filme Arthur a Minimojovia (2006), ktorý zrežíroval aj napísal Luc Besson, podobne ako tento film. Vo filme sa na PC obrazovke mihne aj originálny "Tetris" z roku 1984 či "Boiling Point: Road to Hell" z roku 2005 od Atari. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama