Reklama

Reklama

Andy Samberg (Saturday Night Live) jako Rod Kimble, kaskadér s falešným knírkem a velkým snem, v této fantastické komedii tak nepředvídatelné, že nebudete věřit, co přijde dál! Rod nikdy nedopadl, aniž by si nenamlátil. Jeho rodina a přátelé si myslí, že si stále jen dělá legraci. A ke všemu jeho nevlastní otec Frank ho používá jako svůj boxovací pytel. Ale pár drobných problémů mu nemůže zabránit v největším kaskadérském kousku jeho života. Dále hrají Isla Fisher (Wedding Crashers) a Ian McShane (Shrek the Third), Pirát silnic je "neuvěřitelně zábavný od začátku do konce" a míra zábavy stoupá, když Rod vzdoruje smrti, aby vyhrál peníze, dívku a hlavně trochu respektu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (140)

decouble 

všechny recenze uživatele

Kombinace "osmdesátkové" komedie a nepojmenovaného žánru (sebe)zraňující komedie (např. Scary Movie, Sám doma) - navíc ještě lehce říznutá loserovstvím "Napoleona Dynamita". Na rozdíl od rutinního rádoby závavného narážení do předmětů ve stylu série Scary movie je destrukce Rodova těla spjata s faktem, že jeho postava je amatérský kaskadér. Film rovněž obsahuje celou řadu povedených nápadů jako např. sestřih sekvence rozhovoru do rytmu beatů. Škoda jen, že film, který se tolik obrací k 80. letům (velmi důkladně např. soundtrackem a fetišizací hustého knírku) má příliš moderní vizuální podobu. Možná i proto mnoho diváků toto sepjetí s osmdesátkami nepochopilo anebo si už tyhle léta nepamatují ani z vyprávění rodičů:-D. 7/10. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Po včerejší pětihvězdičkové Sousedské hlídce, mě režisér nalákal na jeho první celovečerní snímek a musím říct, že tenhle chlapík ví jak na mě. Žeru tenhle typ humoru (neskutečné množství ultra vtipných scén - pád v lese TOP), řval jsem radostí, štěstím i dojetím. Neskutečně geniálně obsazená komedie, Andy Samberg je tu excelentní (debut) a jako třešnička na dortíčku, překrásná Isla Fisher. Stejně tak jako u Sousedské hlídky, i zde je parádní výběr hudby a při scéně kdy hraje John Farnham - You're The Voice, jsem byl v sedmém nebi. Jdi si za svým snem, ať to stojí, co to stojí. Srdeční záležitost. ()

Reklama

slovan1 

všechny recenze uživatele

Ulítla komedie, ale v dobrém slova smyslu. Parta kolem hlavního hrdiny vypada jako sbírka kreténu, ale dobře se doplňují a jejich hlášky někdy stojí za to. Karamboly, které Rob předvádi jsou fakt drsné a dobře natočené, až jsem si myslel, že tohle už snad nemůže přežít. Od herců solidně zahrané, sympatická Isla Fisher. "Budete se mě snažit pod vodou udržet 40 vteřin... to je minuta bez dvaceti sekund..." :-D ()

stephano 

všechny recenze uživatele

Naprostý překvapení. Podle mě nejvtipnější komedie tohodle roku. Fakt sem se u toho řezal a to sem to viděl sám, kdy se moc nesměju. Taky proč když to nikdo neslyší :-) Jinak hodně nezvyklej humor, nejvíc bych ty absurdní dialogy přirovnal k seriálu The Office. PS: závěr je totálně masakrovej, zpomalenej nástup všech hrdinů za doprovodu písničky "John Farnham - You're The Voice" je naprosto dokonalej. Doporučuju fakt se budete smát pokud vypnete inteligenci a zapnete tu část mozku která má ráda vtipy se šlupkou banánu na zemi a rozhovory totálních idiotů o tom kdo víc paří (přitom nepaří ani jeden) ()

0kozel 

všechny recenze uživatele

Super film já se u toho řezal hlavně u první půlky. Parta looserů, jejichž kápo (rádoby kaskadér) se snaží vydělat na záchranu nevlastního otce, aby ho pak mohl umlátit :) Navíc pár dobrých hlášek např: "Ty jseš ale divnej." "To si piš, že jsem!" Nebo scéna při přeskoku bazénu je taky super. Prostě jedna z těch lepších komedií z posledních pár let. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Kapela, která hraje během Rodova (Andy Samberg) skoku přes patnáct autobusů, je ve skutečnosti Queens of the Stone Age. (SHI-SHA)

Související novinky

Stiller a Vaughn zachraňují svět

Stiller a Vaughn zachraňují svět

05.07.2011

Osvědčené „ksichty“ z komediálního sdružení Frat Pack si spolu zahrají v akční sci-fi komedii Neighborhood Watch, která je u studia 20th Century Fox ve výrobě už od roku 2008 a za tu dobu se u ní… (více)

Reklama

Reklama